Transfer Tahtasını Ne Zaman Açacaksın Yönetim?

Başlatan mehmet yılmaz, 29 July 2009, 22:59:59

« önceki - sonraki »

55.hakan

beyler yarın sabah gazete haberlerinizi bekliyoruz moral bozan haber vermeyin yalnız ;)

Sercan

Alıntı yapılan: hakanelgun - 20 August 2009, 23:05:05
beyler yarın sabah gazete haberlerinizi bekliyoruz moral bozan haber vermeyin yalnız ;)

Ben sabah erkenden giderm zaten bütün yerel gazeteleri almaya fotoğraflı haber veririm size anında... :D :D

**KaR6**

55.hakan

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 20 August 2009, 23:06:28
Ben sabah erkenden giderm zaten bütün yerel gazeteleri almaya fotoğraflı haber veririm size anında... :D :D
sağolasın sercan verirse denge verir zaten  ;)

KocumVolkan

Alıntı yapılan: edmontdante - 20 August 2009, 22:28:41
Beyler  Tahta açılmış diye bir duyum aldım sağlam bir kaynaktan.Bakan 1.000.000.TL lik bir kaynak sağlamış 700.000.TL si İstanbul daki  işadamlarından.Yarın 4 oyuncu ile sözleşme imzalanacakmış.2 si kaleci 1 i ortasaha 1 bek.Önümüzdeki hafta 3 oyuncu daha imzalayacakmış.Gürcünün lisansı çıkarılmış.Alınacak Oyuncular içinde Sinan,Hakkı falan yokmuş.Ulusal basının bizzat içinde olan ve  bir SAMSUN milletvekili ile çok yakın ilişkisi bulunan bir arkadaşım özellikle müjde olarak telefon açarak bildirdi İNŞAALLAH  doğrudur.

inşallah be abi.. ama okadar duyup üzüldük ki bu haberlere .. İNŞALLAH
uyku yok bu gece desenize...

mehmet yılmaz

21 August 2009, 00:41:03 #1025 Son düzenlenme: 21 August 2009, 00:47:01 samsuni
Alıntı yapılan: **KaR6** - 20 August 2009, 22:37:31
engin abi senden böyle mesajlar okumaya alısık değilim, sen diyince inanasım geldi birden ;D

Ne o Kar6? Biz deyince inanasın gelmiyor mu yoksa? :)
ama harbiden Engin abi yazınca inanasım gelmedi, direkt inandım ben...

Hadi bakalım, olsun artık birşeyler. Protestolar işe yaramış olsun.

bir de dün, sivasspor ve d.bakırspordan tanıdığımız mohammed ali kurtuluş ile de anlaşıldığını duyduk. kocaelide görünüyor ama resmileşmemiş henüz sözleşmesi. öyle dediler.

cembaba

Alıntı yapılan: samsuni - 21 August 2009, 00:41:03

bir de dün, sivasspor ve d.bakırspordan tanıdığımız mohammed ali kurtuluş ile de anlaşıldığını duyduk. kocaelide görünüyor ama resmileşmemiş henüz sözleşmesi. öyle dediler.

İnşallah ya açılsın şu tahta artık rahatlayalım ya :(

oguz_5528

Okuduklarım doğru değil mii..inşallah Allahım güldür yüzümüzü..bu samsun'un sıkıntısından nasıı oruç tutardık yarabbim..İnş her şey daha güzel olur..Görmeden inanmam demiştim ama inanmak istiyorum artıkk!!!!

55.hakan

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 21 August 2009, 00:59:53
Okuduklarım doğru değil mii..inşallah Allahım güldür yüzümüzü..bu samsun'un sıkıntısından nasıı oruç tutardık yarabbim..İnş her şey daha güzel olur..Görmeden inanmam demiştim ama inanmak istiyorum artıkk!!!!
doğru doğru iki kaynak  :D aynı şeyi söyledi

**KaR6**

kar6 mı, inanmıyorum :) ben anti-samsuni görüşünü benimsemiş bir tebaa olarak maraton baskanımın haricinde kimseye inanmam :) engin abi de bizden oldugu için inandım :)

şaka maka muhammedi alırsak bomba olur.. Allahım bana su yonetim için iyi şeyler yazmayı nasip et..

Kürsat Berrak

Bu duruma ÖLÜMÜ gösterip SITMAYA razı etmek denir...

Kaya

bu mohammed i daha önce de almaya çalışmış başarılı olamamıştık diye hatırlıyorum pas trafiği olan uzaktan isabetli şut kullanan bir oyuncu inşallah olur.

oguz_5528

Mohammed Diyarbakırda iken baya bi gol atmıştı sonra sivas'a gitmişti diye hatırlıyorum..uzaktan toplara iyi vuran biri.Para için gelme geleceksen Mohammed!!!!

Amsterdamli

Icimden bir ses bu kalecilerin Azeri olabilecegini soyluyor.

AntZ

Alıntı yapılan: Amsterdamli - 21 August 2009, 03:35:44
Icimden bir ses bu kalecilerin Azeri olabilecegini soyluyor.

Biri olabilir ama ben de diğeri Okan'dır diye tahmin ediyorum.