Transfer Tahtasını Ne Zaman Açacaksın Yönetim?

Başlatan mehmet yılmaz, 29 July 2009, 22:59:59

« önceki - sonraki »

bengülü

Alıntı yapılan: Kodalak - 19 August 2009, 13:16:57
Giorgi kapak yıldızı
Samsunspor'un prensipte anlaştığı Gürcü futbolcu Gıorge Chelidze, daha önce formasını giydiği Lokomotif Moskova Kulübü'nde adeta herkesin sevgilisi olmuş. Futbolu ve kişiliğiyle herkesin beğenisini kazanan Gıorgı, Rus ekibinin resmi dergisine kapak olmayı da başardı

HERKESİN SEVGİLİSİ OLDU
Kırmızı-Beyazlılarla idmanlara çıkan ve kısa sürede teknik heyetin beğenisini kazanan Gürcü futbolcu Gıorgı Chelidze, daha önce forma giydiği Rusya ekibi Lokomotif Moskova'da da herkesin sevgilisini olmayı başarmış. Gıorgı'nın Lokomotif Moskova'daki günlerinden bahseden Gürcü golcünün menajeri Süleyman Akın, "Gıorgı, Lokomotif'e transfer olduğunda kısa sürede herkesin sempatisini kazandı. Kulübün resmi dergisinde kapak oldu. Gerek yöneticiler, gerekse de hocalar, tüm Rusya'ya çok önemli bir oyuncu kazandıklarını söylediler. Gıorgı'yle uzun süreli bir mukavele yapmak isteseler de, bu bazı sebeplerden dolayı gerçekleşmedi" dedi.

SAVAŞ NEDENİYLE RUSYADAN AYRILDI
Rus ekibiyle mukavelesi bittikten sonra Lokomotif Moskova'daki hocaların Gıorgı için kısa bir süre sonra dünya futbolunda iyi yerlerde geleceğini söylediklerini ifade eden menajer Süleyman akın, "Rusya ile Gürcistan arasında savaş sorunları yaşandı. Bu savaş nedeniyle Gıorgı ülkeden ayrılmayı tercih etti. Ülkeler arasındaki sorunlardan etkilenmemek için Lokomotif'teki futbol yaşamına nokta koydu" dedi.

SON GÜNE KADAR BEKLEYECEĞİZ
Menajeri sayesinde Samsunspor'a gelen Gıorgı, resmi sözleşmeyi imzalayacağı günü iple çekiyor. Gıorgı'yi isteyen çok sayıda kulüp olduğunu hatırlatan menajer Süleyman Akın, "Ben, Samsunspor yönetimi ile aramdaki yakın ilişki ve bu şehirde yaşıyor oluşum nedeniyle Gıorgı'yi Kırmızı-Beyazlılara kazandırmak istedim. Bunu da şu an itibari ile başardık. Önümüzdeki bir-iki gün içerisinde bu transferin sonuçlanmasını arzu ediyorum. Bunu canı gönülden istiyorum. Son güne kadar bekleyeceğim. Fakat aksi bir durumda futbolcumuzun geleceğini düşünmek zorundayız. O zaman da teklifleri değerlendirmemiz gerekecek. Böyle bir şey olursa da kulüp yetkililerinin bana anlayış göstermelerini bekliyorum" diye konuştu.

resmini koydum

Kodalak

CriminaL

Alıntı yapılan: erdo55 - 19 August 2009, 13:13:17
Abi maddiyatı olmayıpta gene de sözü geçen adamlar vardı Örnek İsmail Uyanık çok uçan kaçan maddiyatı yoktu ama bir türlü olayları hallediyordu girişken sözü geçen güçlü başkandı.

Ama onun adı İsmail Uyanık :) kıyaslama yaptığın kişi yanlış yani 8)

CriminaL

bunun samsundan bi atası falan var galiba orada bile 55 numara giyiyormuş baksanıza

Kodalak

menejerinin açıklaması biraz can sıkıcı,sanki tahta açılamaycakmış ve chelidze'de elden uçacakmış gibi görünüyor...

CriminaL

Alıntı yapılan: Kodalak - 19 August 2009, 13:30:00
menejerinin açıklaması biraz can sıkıcı,sanki tahta açılamaycakmış ve chelidze'de elden uçacakmış gibi görünüyor...

red_white

varya bu adam giderse çok kötü olur yönetimde orda oturamaz bu kadar kaliteli bi topçuyu şu zamanda bu fiyata oynatamazsın

berusa55

AlıntıMilletvekili Fatih Öztürk ve Samsunspor Sportif Direktörü İsa Turan'ın takımları arasında oynanan halı saha futbol maçı renkli görüntülere sahne oldu. Maç 5-5 berabere bitti

Ayrıntılar için: http://www.gazetekolik.net/haber_detay.asp?haberID=3589

Bütün iş güç bitti; her şey yolunda ya eğlenelim biraz. >:(

red_white

ulen bari SAMSUNSPOR umuzun formalarıyla sahaya çıkın bee  >:(

celebi

eskiden fatih öztürk top oynardı. köyde top oynamasının becerebiliyor muydu ya kendisi ::) hayret valla.

CriminaL

anlaşıldı tahta açılmayacak bunlar çıkıp oynayacak onun hazırlıgını yapıyorlar

pitbul055

Alıntı yapılan: celebi - 19 August 2009, 15:06:26
eskiden fatih öztürk top oynardı. köyde top oynamasının becerebiliyor muydu ya kendisi ::) hayret valla.

55.hakan

Tutu, son kez görüşecek
19 Ağustos 2009 / 13:39
Samsunspor'da İkinci Başkan Erkut Tutu, transferde tahtayı açabilmek için son kez TFF'nin kapısını çaldı. İkinci Başkan Tutu, yapılan uzun görüşmeler sonucunda bugün TFF'den haber bekliyor
Samsunspor İkinci Başkanı Erkut Tutu, dün erken saatlerde uçakla İstanbul'a gitti. Federasyon kanadından buldukları bu metoda olur almak için çabalayan Tutu, burada bir kaç görüşme birden yaptı. Ancak tüm görüşmelerde sürekli engellerle karşılaşan İkinci Başkan Tutu, konuyu Samsun'a bildirdi. Başkan Hakkı Tomaç ve yönetim kurulu Erkut Tutu'dan gelen kötü haberle bir kez daha moral bozukluğuna uğradılar. Bugün son kez Türkiye Futbol Federasyonu ile görüşecek İkinci Başkan Tutu'nun bu görüşmelerden müjdeli bir haberle dönmeye çalışacağı öğrenildi.
kaynak:http://dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=27947

son kez son iki gün bir daha derken ligi başlattılar ya helal olsun....

red_white

alayınız boşsunuz bee milletvekillerimiz bakanda dahil olmak üzere ağırlığınız bile yok bazılarının tek kelimesi yetiyo bizimkiler koyun gibi güdülmeye alışmış

berusa55

Anlaşılıyor ki Gürcü bu hafta oynayamayacağı gibi birkaç gün sonra da güle güle deriz adama!  >:(