Bank Asya 1.Lig 1.Hafta > Samsunspor'umuz - K.Karabükspor

Başlatan Tufan, 31 July 2009, 12:43:05

« önceki - sonraki »

beşnumara

samsunda kale arkalarında birleşileceğine hiç birleşilmesin.kale arkaları manisa trabzon keyseri kadıköy statları gibi olsa eyvaallah ama birleşmenin amacı baskıyı kurmaktır ve sesin parçalanmamasıdır. samsunda kale arkasında birleştiğin zman sadece  ses ayrı ayrı çıkmayacaktır ama baskı yine yok.

Ollivanders

Alıntı yapılan: beşnumara - 18 August 2009, 23:35:56
samsunda kale arkalarında birleşileceğine hiç birleşilmesin.kale arkaları manisa trabzon keyseri kadıköy statları gibi olsa eyvaallah ama birleşmenin amacı baskıyı kurmaktır ve sesin parçalanmamasıdır. samsunda kale arkasında birleştiğin zman sadece  ses ayrı ayrı çıkmayacaktır ama baskı yine yok.

katılıyorum... Kale arkası demek oyundan kopnak demek kale arkası demek macı etki altına alamamak demek . Maratondan her an macın ıcındesın ve tepkını cok rahat ortaya koyabiliyorsun.Maratonda birlesmek muhtesem olur ki bu birlesmeler sayesinde aldıgımız maclar oldu karsıyaka manisa vs....

Ayrıca birlesmeye inanmıyorum. ütopya!!!!!!!!!!!!!

HaSaNCaN

Alıntı yapılan: Serpico55 - 19 August 2009, 00:21:42
aratonda birlesmek muhtesem olur ki bu birlesmeler sayesinde aldıgımız maclar oldu karsıyaka manisa vs....

hangi manisa karşıyaka maçı bunlar ?

Sioux

Ollivanders

Alıntı yapılan: HaSaNCaN - 19 August 2009, 00:40:28
hangi manisa karşıyaka maçı bunlar ?

gecen seneki maclar. Birlesmekten kasıt maratondaki butunluk... O maclarda maratondan cıkan gurultu kulakları cınlatıyor sagır ediyordu...

sBc-55

Alıntı yapılan: HaSaNCaN - 18 August 2009, 22:22:58
hiç sanmıyorum maratonda birleşileciğini çünkü diğer grubları bilmem ama biz kendi yerimizde olarak bütün pankartlarımızı showlarımız ayarladık maratona geçersek bütün emekler ziyan olur

Kardeşim ben sadece duyum aldım.doğrumu bilmiyorum ama seninde ayar ayar artist artist konuşmana gerek yok..okeee

celebi

Jnr.Serkan

celebi

maç bizim 2-0 Allahın izniyle. Allahım utandırma

Jnr.Serkan

Hepimizin İsteği Yenmemiz Yönünde Abi Dışarıda Çok Puan Alabilceğimizi Zannetmiyorum O yzden İçerde Puan Kaptırmamız Lazım 17 hafta

Akyol

Maçın ilk yarım saatinde bir gol bulursak peşi sıra gelir çünkü bizim takım sürekli tempo yapması gereken bir sistemle oynuyor oyuncularda ona göre ayağımızda top tutamıyoruz sürekli ileriye dolduruyoruz eğer bu topları isabetli kullanırsak bol gollü geçer ;)

pitbul055

bence şirinlerin şehir tarafı kale arkasında durması gerek.rakip seyirciyi susturabilirler sayılarıyla.ses getirilecekse şehir tarafında şirinlerin yada SBÇ ların olması gerek.

5BrK5

Alıntı yapılan: pitbul055 - 19 August 2009, 10:27:48
bence şirinlerin şehir tarafı kale arkasında durması gerek.rakip seyirciyi susturabilirler sayılarıyla.ses getirilecekse şehir tarafında şirinlerin yada SBÇ ların olması gerek.

onları oraya dalaşırlar diye koymazlar sonra her rakip seyircinin geldiği maçta kavga çıkar valla. .

pitbul055

şimşek_55