Transfer Tahtasını Ne Zaman Açacaksın Yönetim?

Başlatan mehmet yılmaz, 29 July 2009, 22:59:59

« önceki - sonraki »

Ben Ofosu

AlıntıCANER 'BAŞGÖL' DEDİ

Samsunspor'dan transfer teklifi alan Caner Altın, imza için eski yönetici Hüseyin Başgöl'ün alacaklarına kefil olmasını istedi...

Kırmızı-Beyazlı ekipte bir dönem yöneticilik yapan Hüseyin Başgöl ile görüşen Caner düşüncesini iletti. Görüşme hakkında açıklama yapan Başgöl, "Caner'den Samsunspor'a imza atmasını istedim" dedi. Caner, son kararını önümüzdeki günlerde verecek.
BAŞGÖL İLE GÖRÜŞTÜ
Samsunspor'un transfer tahtasını açabilmesi için çilingir konumundaki Konyasporlu Caner Altın, Kırmızı-Beyazlı yöneticilerin yeni sezon için transfer teklifini şarta bağladı. Geçen sezon Konyaspor'da kötü bir performans ortaya koyan ve Samsunspor'un teklifine sıcak bakan Caner, Samsunspor forması giymek için yapacağı sözleşmeye ve alacağı transfer ücretine eski yönetici Hüseyin Başgöl'ün kefil olmasını istedi. Başgöl ile görüşen Caner'in bu düşüncesini eski yöneticiye ilettiği öğrenildi.
KARARINI VERECEK
Görüşmenin duyulması üzerine açıklama yapan Başgöl, Caner'in kendisine böyle bir teklifle geldiğini doğruladı. Caner ile görüşmesinde kendisine Samsunspor'a imza atması yönünde telkinde bulunduğunu ifade eden Başgöl, "Caner'in bu davranışını açıkçası çok tasvip etmiyorum. Spor kulüplerinde kişiler gelip geçer, kurumlar kalıcıdır. Caner'e Samsunspor'a güvenmesini, kimsenin Samsunspor'un üzerinde olamayacağını söyledim" dedi. Caner, önümüzdeki günlerde transfer için son kararını verecek.

tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş diye buna denir. Caner zaten adam değil , söz istediği ondan da beter .

55.hakan

İki gün müsade

17 Ağustos 2009 / 12:51
Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Kosif, transfer tahtasının açılması ve yapılacak transferler için iki gün müsade istediklerini belirterek, "Yoğun bir çalışma içerisindeyiz. İ ki gün sonra herşey netleşecek"dedi
KONULAR NETLEŞECEK

Trasfer tahtasının açılması ve takıma yapılacak transferler için yoğun bir çaba sarfettiklerini ifade eden Kırmızı-Beyazlı yönetim kurulu üyesi Tahsin Kosif, "Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte yoğun çalışma içerisindeyiz. Taraftarlarımızdan iki gün süre istiyoruz. Takımımızın önünün açılması için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Taraftarlarımızın beklentilerini biliyoruz. İki gün içerisinde herşey netleşecek. Eksiklerimizin olduğunun farkındayız. Bu konuların çözüme kavuşması için biraz süre istiyoruz. Sorunsuz bir şekilde lige başlamayı hedefledik. İnşallah mutlu sona ulaşacağız"diye konuştu.
http://dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=27854
kaç aydan bu yana müsade ediyoruz daha ne kadar edelim

**KaR6**

biz senin taraftarların değiliz, bu bir;
3 ayda acamadınız da 2 gun de mi açacaksınız, bu da iki..

YaşarDoğu

FaTiH_HaN

3 aydir her sabah kalktigimizda tahta heran acilabilir haberi ile uyutuluyoruz atik fazla bise istemiyorum bu gurcuyu kacirmasinlar yeter.

SSBiz Gençlik

Tahsin-i El-hosaf :Elbet bir gün açılacak...

Kaynak: A.Y.S.İ.

Sercan

Alıntı yapılan: fatih_han55 - 17 August 2009, 14:37:32
3 aydir her sabah kalktigimizda tahta heran acilabilir haberi ile uyutuluyoruz atik fazla bise istemiyorum bu gurcuyu kacirmasinlar yeter.

Bence fazla birşey istiyorsun ;D ;D

FaTiH_HaN

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Tahta mı kaldı açılacak.yalan hepsi.gürcü yü neye dayanarak kadroya aldılar.bu adam enayi mi  imza atmadan maça çıkacak.kadroya girecek.aha lig başladı.anlaşmamış olsaydı bu gürcü takım bulurdu çoktan kendine

KANLIÇAY55

bu caner gerçekten şerefsizin karaktersizin önde gideniymiş bu zamana kadar bu takıma ne verdin de ne istiyosun utanmaz adam bide kendi gibi birini bulmus kefil olmasını istiyo kendini samsunsporumuzdan büyük görüyo sen insallah bu sene bu takımda oynarsında bu büyük taraftar senin kafanı gözünü kırar

cezayir55

terbiyesiz yolda yakalayip bubu bi benzetmek lazim

beşnumara

haber doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama caner basında çıkan haberlere tepki göstermediğine göre (ben öyle bir şey demedim gibi) haber doğru gibi. bu haberlerden sonra bu kadar olanlardan sonra caner samsunsporda nasıl oynayacak.o taraftarın yedi sülalesine erman toroğlunun anlattığı şekilde ... neler diyecek neler. ulan utanmaz arlanmaz herif seni samsunspora getirmeye çalışan da sen de aynı .okun kahverengisiniz. senin bu saatten sonra samsunspora gelmeni o kadar istiyorum ki.gel bakalım sana mersin maçında bi kaptırayım.terbiyesiz herif >:(

Gaziosmanpaşalı3455

Alıntı yapılan: hakanelgun - 17 August 2009, 13:40:51

İki gün müsade

17 Ağustos 2009 / 12:51
Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Kosif, transfer tahtasının açılması ve yapılacak transferler için iki gün müsade istediklerini belirterek, "Yoğun bir çalışma içerisindeyiz. İ ki gün sonra herşey netleşecek"dedi
KONULAR NETLEŞECEK

Trasfer tahtasının açılması ve takıma yapılacak transferler için yoğun bir çaba sarfettiklerini ifade eden Kırmızı-Beyazlı yönetim kurulu üyesi Tahsin Kosif, "Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte yoğun çalışma içerisindeyiz. Taraftarlarımızdan iki gün süre istiyoruz. Takımımızın önünün açılması için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Taraftarlarımızın beklentilerini biliyoruz. İki gün içerisinde herşey netleşecek. Eksiklerimizin olduğunun farkındayız. Bu konuların çözüme kavuşması için biraz süre istiyoruz. Sorunsuz bir şekilde lige başlamayı hedefledik. İnşallah mutlu sona ulaşacağız"diye konuştu.
http://dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=27854
kaç aydan bu yana müsade ediyoruz daha ne kadar edelim
SAOLSUNSUN DENGESİZ GAZETESİDE YALANLARIYLA Bİ 3 AYDA O OYALADI BİZİ YOK CHELİDZE İMZALADI YOK HAKKI İMZALADI YOK YOK METİN AKTAŞ SAMSUNDA ADAMLAR UTANMASALAR RONALDİNYOYU GETİRECEKLER (DENGESİZ:=BİZİM YÖNETİM) FARK YOK ARADABİDE YAPTIĞI HABERLER ZAMANINDA DOĞRU ÇIKSA DİŞİMİ KIRACAĞIM

şimşek_55

Alıntı yapılan: beşnumara - 17 August 2009, 15:56:45
haber doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama caner basında çıkan haberlere tepki göstermediğine göre (ben öyle bir şey demedim gibi) haber doğru gibi. bu haberlerden sonra bu kadar olanlardan sonra caner samsunsporda nasıl oynayacak.o taraftarın yedi sülalesine erman toroğlunun anlattığı şekilde ... neler diyecek neler. ulan utanmaz arlanmaz herif seni samsunspora getirmeye çalışan da sen de aynı .okun kahverengisiniz. senin bu saatten sonra samsunspora gelmeni o kadar istiyorum ki.gel bakalım sana mersin maçında bi kaptırayım.terbiyesiz herif >:(

konu orada  degıl Caner buyuk ıhtımal BAsgole temlıklı alacaklarına  bana  ver bende sana kendı alacaklarımı  vereyım demıs olabılır. Basgol temlıklı alacaklarda ust sıralarda  ve ıddaa  gelırlerınden  parasını alacak. Gecen sene Basgol aynı sekılde Celıl konusundada kulube gelerek gorusme yapmıstı. ama burada anlasmaları zor Basgol ne Canere kendı cekını  verır nede temlıklı alacagını kımse kendını  kandırmasın.  Ayrıca Gurcu hangı takımdan  gelmıs Samsuna?  Klupmu bulmusta gıtmemıs. Sımdılık on anlasma yapmıslardır . Tahtanın  acılmasını beklıyor o da. Ama bu ısler  Bos ıs  Topu Tut  soyadlı arkadaslara kaldıysa karadenıze yogurt mayası calalım  daha ıyı. Nasreddın  hocanın fıkralarına dondurduler guzıde kulubu.