Errea defilesi...

Başlatan menteşoğlu55, 16 August 2009, 20:13:38

« önceki - sonraki »

supernatural_55

tabiki de almaya devam ama dikkatli de kullanalm sorun yaşamayalım:))

beşnumara

Alıntı yapılan: Akyol55 - 16 August 2009, 21:40:40
arkadaşlar tersinden 30 derecede yıkamak lazımmış birazda kullanımla alakalı olabilir ama bende de hiçbir sorun yok gece yatarken bile üstümde olduğundan bizzat şahidim ;) :D
Ayıp beee errea samsunspor formasıyla birlikte mi yaşıyon ;D kardeşim seni iyi görmedim.kendine çeki düzen ver :D

55JNR55

Ben de bir problem yaşamadım mis gibi forma almamazlık etmeyin giyilmese bile şu an diğer 6 samsunspor formamla beraber çok şık duruyor :)

AntZ

Defileyi televizyondan izledim, Ece Gürsel tabiki ayrı ama diğer bayan mankenler de, Sıtkı Sampaz da son derece profesyoneldi. Su geçirmezliği anlatan su sıkma şakalaşmaları da güzel düşünülmüş. Teşekkürler errea, katkıları bir yana, bir farklılık, hareketlilik getirdi takıma.

Formalarımız da gerek estetik, gerekse teknoloji olarak son derece yakıştı takımımıza.

Sony

bu su geçirmezlik güzel de suyu birde hızlı şekilde dökün :D :D :D :D :D sızdırıyor ve fesat bakışlılar bunu len övdüğün forma diyorlar tabiii formanın üstünde kalan suyu değilde sızan bir iki damlayı görüyorlar...siz siz olun deney yaparken yavaş dökün suyu ki incileriniz dökülmesin :D  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

maraton

leke tutmuyo lafını duymamış bir leke tarafından formam işgal altında.. ruşen abiye götürecem bi de o anlatsın lekeye orada olmaması gerektiğini, ben iki kere yıkadım anlamadı zira kendisi
:-[

edmontdante

Öyle yada böyle SAMSUNSPOR amblemi olduğu için ERREA formalarını almak boynumuzun borcu.Ama o arma olmasa ERREA ile hiç işim olmaz.Aslında Adidas,Nıke,Puma dışında  bir marka giymek çok hoşuma gitmişti hem de çizgileri güzel olunca daha da heveslenmiştim.Ama hem aldığım  aynı zamanda futbolcularında giydiği Kırmızı yakalı t-shirt ve T-Energy formada sıkıntı yaşadım.Pörsümeden ziyade malzeme çok hassas.En ufak bir takılmada yada sürtünmede  zedeleniyor.Kırmızı formayı mağazaya gösterdim bunlar takılma dediler ,bizde biliyoruz takılma olduğunu ama bu zamana kadar giydiğimiz Adidas ve nıke T-Shırtlerin takılmama özelliği mi vardı yani?Kısaca bu malzemeleri alan arkadaşlara tavsiyem kesinlikle dikkatli ve nazik  kullanmaları öyle haldurhuldur işlere dalmamaları  yoksa aldığınız malzemeye yazık olur verdiğiniz parada havaya uçar.

maraton

misal denize dalmasınlar dimi abi !!

YaşarDoğu

Benim formayı fare kemirmiş gibi oldu  :( :-X >:(

edmontdante

Alıntı yapılan: maraton - 17 August 2009, 13:38:22
misal denize dalmasınlar dimi abi !!

denizde sürtünme az problem olmuyor

55.hakan

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 17 August 2009, 13:40:38
Benim formayı fare kemirmiş gibi oldu  :( :-X >:(
hadi ya o kadar kötü yani >:(

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: hakanelgun - 17 August 2009, 13:59:11
hadi ya o kadar kötü yani >:(

dedikleri gibi hassas , o hassaslığı biz geç farkettik ;) forma güzel normalde..

Tribün_ali

Hepsi güzeldi ama kızlar maraton tribününe gelince 4 kıza sattı bazı tarftaralrımız samsunsporumuzu hiç kız görmemiş gibi tellere saldırıyoralar:)) 40 tane paris hiltona değişmem seni samsunsporum

Ollivanders

İcinde rahat olamaycaksam her an aman birsey olacak diye dusuneceksem almam daha iyi ama samsunsporumuza katkı olsun diye alıyoruz alacagız.

ERREA nın kalitesinden degil, samsunsporumuzun sayesinde o formalar satacaktır.

Tribün_ali

ne oldu kardeşim benim cok güldün :)