Transfer Tahtasını Ne Zaman Açacaksın Yönetim?

Başlatan mehmet yılmaz, 29 July 2009, 22:59:59

« önceki - sonraki »

sersa

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 15 August 2009, 12:52:41
Habere bak, Iker Casillas geliyodur Cuma'ya
Haberi takan yokta zaten  :) bu haber doğru mu acaba :-\

sersa

Ben böyle birşey görmedim
15 Ağustos 2009 / 12:11
15 yıllık futbol hayatında böyle birşey görmediğini belirten tecrübeli kaleci Hasan Sönmez, Ankara'da iki gün boyunca aranmayı beklediğini söyledi. Dün saat 17.00'ye kadar beklemesine rağmen yönetimden kimsenin kendisini aramadığını ifade eden Sönmez, "Ma
BURSA'YA DÖNDÜ
Hacettepe ile Ankara'da oynanan maçta İkinci Başkan Erkut Tutu ile bir görüşme yapan ve kendisine Ankara'da bekle seni arayacağız denilen Tecrübeli kaleci Hasan Sönmez'in transferi gerçekleşemedi. Ankara'da dün saat 17.00'a Samsunsporlu yöneticilerden haber bekleyen Hasan, kendisini kimse aramayınca telefonla Erkut Tutu'yu aradı. Hasan, Tutu'ya "Ağabey ne oldu, ne yapacaz"diye sordu. Tutu, "Hasan senin paranı yatırmaya çalışıyorum. Bir saat sonra dönecem sana"diyerek telefonu kapatıyor. Erkut Tutu'nun sözüne inanmayan Hasan, üçüncü kez aldatılmanın üzüntüsünü yaşayarak Bursa'ya geri dönüş yaptı.

MAĞDUR EDİLDİM
15 yıllık futbol hayatında böyle birşey yaşamadığını ifade eden tecrübeli kaleci Hasan Sönmez, "Eğer beni düşünmüyorlar ise bunu beni arayıp söylemeleri yeterliydi. Ben başımın çaresine bakardım. Bunca zamana kadar bekletildim. Resmen mağdur edildim. Bu olayların yaşanması beni çok üzdü. Bunu gerçekten haketmemiştim"diye konuştu. Öte yandan Samsunspor ile anlaşma sağlayamayan Hasan Sönmez'in, kendisine teklifte bulunan kulüplerle anlaşıp masaya oturacağı öğrenildi. Tecrübeli kalecinin transferinin bir iki gün içerisinde kesinleşeceği ifade edildi.

Denge gaztesinin haberi böyle

cezayir55

bence hasani istemiyorlar baska kaleciyle anlasmak istiyorlar

beşnumara

yaaa piyasada üçkağıtçı olarak bilinen erkut tutu ile iş yapacaz öyle mi? hala düşman besliyoruz ama farkında değiliz.yetmedi mi bu kadar düşman beslediğimiz.insanların bize olan bakış açılarını bu gidişle değiştiremeyiz.

FaTiH_HaN

bu sene hasan olmazsa tum maclara 1-0 geride baslariz cengizle okanla olmaz bu is.

sadece55

badi haklısın vallahi ama alırlar bişey olmadı altyapıdan enes var o geçer ilerde:P

Ben Ofosu

Hasan'a bu atılan 3.kazık . Hasan'ın parasını yatırıyormuş Tutu, yalana bak yalana !

gozgoz yýlmaz

AlıntıAnkara'da dün saat 17.00'a Samsunsporlu yöneticilerden haber bekleyen Hasan, kendisini kimse aramayınca telefonla Erkut Tutu'yu aradı. Hasan, Tutu'ya "Ağabey ne oldu, ne yapacaz"diye sordu. Tutu, "Hasan senin paranı yatırmaya çalışıyorum. Bir saat sonra dönecem sana"diyerek telefonu kapatıyor.

erkut Tutu ile para konusunda alışverişe giren kime sorsanız, bunun aynen böyle olduğuna yemin edebilir. Adamın tarzı bu, şimdi yatırıyorum, talimat verdim, paran hazır vs vs..

Yazık Samsunspor'a, ticari defosu oaln adamlarla iş götürmeye çalışıyoruz.

Bugünkü açılışta kimi tanıtacaklar, neyin heyecanını duyuracaklar bakalım.

maraton

yeni forvet ece gürsel...

gol vuruşlarını nasıldır bilmem ama, bilet satışlarına olumlu etki yapacağı kesin..

yine de burhan dan iyidir, en azından rakip defanstan en az dört adamı meşgul eder, adam eksiltir  ;D

celebi

bizim kayserili bir arkadaşta yuh artık ECE GÜRSELİN ne işi var orada dedi. ;D

cezayir55

pitbul055

Kürsat Berrak

Alıntı yapılan: beşnumara - 15 August 2009, 13:12:14
yaaa piyasada üçkağıtçı olarak bilinen erkut tutu ile iş yapacaz öyle mi? hala düşman besliyoruz ama farkında değiliz.yetmedi mi bu kadar düşman beslediğimiz.insanların bize olan bakış açılarını bu gidişle değiştiremeyiz.

beşnumara

Alıntı yapılan: maraton - 15 August 2009, 14:40:36
yeni forvet ece gürsel...
burhan dan iyidir, en azından rakip defanstan en az dört adamı meşgul eder, adam eksiltir  ;D
;D ;D başkanım bu aralar formundasın maşaallah

şimşek_55

Alıntı yapılan: cezayir55 - 15 August 2009, 14:44:10
cinsel direktor :)

:):):)   Ya  bızım topculara  bırde bu lazım.  CInsel kondısyonerde alsınlarda  tam olsun. Genc cocuklar  motel odalarında  fırtına gıbı eserler ..