Hazırlık Maçı / Hacettepespor - SAMSUNSPOR: 2-3

Başlatan Sadece Samsunspor, 10 August 2009, 10:24:36

« önceki - sonraki »

supernatural_55

Alıntı yapılan: servet - 11 August 2009, 20:32:54
beyler maç cebeci stadında oynadı, samsunspor ilk yarı burhan ile çok gol kaçırdı ama 2. yarı tam bir fırtına vardı, hacettepe topa dokunamadı ve 2. yarıda 3 gol attık.ümit var takımda, maçı canlı izledim gerçekten güzeldi. herkese selamlar.....

hoşgeldn kardeşm teşekkürler haberler için

55.hakan

maçın tamamını izledim ilk yarı takım olarak kötüydük murat ummadığım kadar çok pas hatası yaptı,burhan yüzde yüzlük 2 tane gol kaçırdı ilk yarıda onları atsaydı ilk yarı berabere biterdi.şunu söylüyorum bir şekilde gol atarız ama defansımız kötü turgay ve kenan iyi anlaşıyorlar ama sol kanatta serkan eyüboğlunun koridoru hallaç pamuğuna döndü her atakta oradan geldiler,hele hakan koçarslan tam evlere şenlik oyuncunun karşısına geçene kadar olan oluyor zaten ve top tekniği çok zayıf yani kanatlara mutlaka transfer gerekiyor.ömürse bugün şaşırttı beni elinden geleni yapıyor mücadele edip pas trafiğini iyi ayarladı.ikinci yarı resmen sahada gezinen burhan ve sercan çıkıp yerine turgut ve hakan akman girdi hacettepe'den de önemli iki orta saha oyuncusu çıkınca oyunun hakimi biz olduk turgut ve oktay'ın getirdiği toplarla 6 net pozisyon yakaladık 3 ü gol oldu...turgut ve hakan akman ın attığı goller tamamlama gollerdi o yüzden bişe soylemeyeceğim ama turgut'un karşı karşıya attığı gol ondan beklemediğim kalitedeydi.volkan çok istekliydi iş yapacak oyunculardan biri.kaleye ilk defa geçen hüsrev başlarda çok heyecanlıydı ama ikinci yarıya yüzde yüzlük bir golu önledi.ancak daha çok pişmesi lazım...maç çıkışı başkentli samsunsporlu ile galip asal'la sohbet ettik.sercan her sene düşmemeye oynuyoruz bıktık artık falan dedi sanki kendisi bu takımın oyuncusu değilmiş gibi isyan etti..oktay yedek klübemiz eksik ve sol ve sağ bek şart dedi haklı da,ayrıca gürcü imzalasa da transfer tahtasının hala  kapalı olabileceğini söyledi..bu arada giydirilen otobüs güzel gözüküyor ama içi aynı eskilikte...sonuç olarak yedeğimiz yok forvet hakan akman ve volkandan oluşmalı sağ uçta turgut oynamalı ,kaleye sağ ve sol beke transfer şart gözlemlediklerim bunlar maçı da çelebi'ye elimden geldiğince aktarmaya çalıştım ama samsuni bizden hızlı çıkmış :D

CurvaSudSamsunspor

Ömür de harbiden bir kıpırdan ma var karadeniz maçında orta sahayı toparladı  güzel oynadı...

Baskent_Samsunspor

yalnız hakan günün bombası hacettepeli 2 oyuncunun babalarının bizi yetkili isim zannedip telefon numaralarını vermek istemeleriydi.... birde otobüsümüzün sesi ortalığı inletti keşke takımızda böyle olsa :D
Alıntı yapılan: hakanelgun - 11 August 2009, 20:42:11
maçın tamamını izledim ilk yarı takım olarak kötüydük murat ummadığım kadar çok pas hatası yaptı,burhan yüzde yüzlük 2 tane gol kaçırdı ilk yarıda onları atsaydı ilk yarı berabere biterdi.şunu söylüyorum bir şekilde gol atarız ama defansımız kötü turgay ve kenan iyi anlaşıyorlar ama sol kanatta serkan eyüboğlunun koridoru hallaç pamuğuna döndü her atakta oradan geldiler,hele hakan koçarslan tam evlere şenlik oyuncunun karşısına geçene kadar olan oluyor zaten ve top tekniği çok zayıf yani kanatlara mutlaka transfer gerekiyor.ömürse bugün şaşırttı beni elinden geleni yapıyor mücadele edip pas trafiğini iyi ayarladı.ikinci yarı resmen sahada gezinen burhan ve sercan çıkıp yerine turgut ve hakan akman girdi hacettepe'den de önemli iki orta saha oyuncusu çıkınca oyunun hakimi biz olduk turgut ve oktay'ın getirdiği toplarla 6 net pozisyon yakaladık 3 ü gol oldu...turgut ve hakan akman ın attığı goller tamamlama gollerdi o yüzden bişe soylemeyeceğim ama turgut'un karşı karşıya attığı gol ondan beklemediğim kalitedeydi.volkan çok istekliydi iş yapacak oyunculardan biri.kaleye ilk defa geçen hüsrev başlarda çok heyecanlıydı ama ikinci yarıya yüzde yüzlük bir golu önledi.ancak daha çok pişmesi lazım...maç çıkışı başkentli samsunsporlu ile galip asal'la sohbet ettik.sercan her sene düşmemeye oynuyoruz bıktık artık falan dedi sanki kendisi bu takımın oyuncusu değilmiş gibi isyan etti..oktay yedek klübemiz eksik ve sol ve sağ bek şart dedi haklı da,ayrıca gürcü imzalasa da transfer tahtasının hala  kapalı olabileceğini söyledi..bu arada giydirilen otobüs güzel gözüküyor ama içi aynı eskilikte...sonuç olarak yedeğimiz yok forvet hakan akman ve volkandan oluşmalı sağ uçta turgut oynamalı ,kaleye sağ ve sol beke transfer şart gözlemlediklerim bunlar maçı da çelebi'ye elimden geldiğince aktarmaya çalıştım ama samsuni bizden hızlı çıkmış :D

edmontdante

Alıntı yapılan: Baskent_Samsunspor - 11 August 2009, 20:10:04
oktay takıma takviye olması halinde play off oynayabileceklerini belirtirken sercan "abi her sene düşmemeye oynamaktan bıktık inşallah bu sezon bişeyler yapacaz" dedi...

İnşaallah düşersiniz diyerek idmanı terkeden babamdı dimi??Lafa bak ya.Adam olda takım düşmesin o durumlara

55.hakan

Alıntı yapılan: Baskent_Samsunspor - 11 August 2009, 20:53:55
yalnız hakan günün bombası hacettepeli 2 oyuncunun babalarının bizi yetkili isim zannedip telefon numaralarını vermek istemeleriydi.... birde otobüsümüzün sesi ortalığı inletti keşke takımızda böyle olsa :D
hahahah evet sercan sen ve ben otobüsün arkasında boğuluyoduk...onlarda biz yenilyorken yüzümüze bakmadılar sizin transfer işi noldu diyolardı acıyarak golleri atınca biz bize telefon vermeye kalktılar  ;D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: hakanelgun - 11 August 2009, 20:42:11
...........gözlemlediklerim bunlar maçı da çelebi'ye elimden geldiğince aktarmaya çalıştım ama samsuni bizden hızlı çıkmış :D

Kendim için birşey istiyorsam namerdim :)
Site içindi herşey...

Her yerde samsunspor.biz'den birileri var, gerçekten çok güzel bu.

55.hakan

Alıntı yapılan: samsuni - 11 August 2009, 20:59:07
Kendim için birşey istiyorsam namerdim :)
Site içindi herşey...

Her yerde samsunspor.biz'den birileri var, gerçekten çok güzel bu.
:D mackolikte vermiş maçı bilseydim ona satardım dakika skoru :o

Baskent_Samsunspor

yoksa hacettepeli oyuncular ilkyarı sonuçmu oynadılar hakanım ;D

55.hakan

Alıntı yapılan: Baskent_Samsunspor - 11 August 2009, 21:09:43
yoksa hacettepeli oyuncular ilkyarı sonuçmu oynadılar hakanım ;D
hahahah harbi ilk yarı ikinci yarının zıttı gibiydi...

mehmet yılmaz

http://www1.samsunspor.biz/haber-Ankarada_Moral_Bulduk:_3_2_-6182-

Ankara'da Moral Bulduk: 3-2
     Kırmızı-Beyazlı takımımız, Siirtspor ve T. Karadenizspor'dan sonra dün Ankara'da Süper Lig'den düşen Hacettepe ile karşı karşıya geldi....

SAMSUNSPOR KENDİNE GELDİ

Rakibi karşısında ilk yarıda iyi bir oyun sergilemesine rağmen iki pozisyonda kalesinde iki gol gören Samsunspor, ikinci 45 dakikada adeta döktürdü. Turgut ve Sefa'nın da katkısıyla Hacettepe'yi kendi yarısı sahasına hapseden Kırmızı-Beyazlılar, Turgut(2) ve Hakan Akman'ın golleriyle sahadan 3-2 galip ayrıldı

HACETTEPE-SAMSUNSPOR: 2-3
STAT: Cebeci
HAKEMLER: Şükrü Aslan, Sinan Şahin, Ahmet Tekin
SAMSUNSPOR: Hüsrev, Serkan Eyüpoğlu, Turgay, Kenan, İsmail(Dk.32 Hakan Koçaslan), Murat, Oktay, Sercan(Dk.58 Turgut), Ömür, Volkan(Dk.68 Hakan Akman), Burhan(Dk.58 Sefa),

HACETTEPE: Şener, Mehmet Uslu, Daniel, Celal, Olgay, Uğur(Dk.70 Engin), Seçkin, Mustafa(Dk.60 Savaş), Umut, Mustafa Kayabaşı(Dk.70 Mustafa Kaya), Mehmet Akyüz(Dk.60 Sedat)

GOLLER: Dk.8 Uğur, Dk.24 Mehmet Akyüz(Hacettepe), Dk.70 ve 90 Turgut, Dk.83 Hakan Akman(Samsunspor)

İYİ BAŞLADI
Samsunspor, yeni sezon hazırlıkları çerçevesindeki son hazırlık maçını dün Ankara'da Süper Lig'den düşen Hacettepe ile oynadı. Cebeci Stadı'nda oynanan karşılaşmanın baştan sona tek hakimi Kırmızı-Beyazlı ekipti. Maça iyi başlamasına rağmen ilk 25 dakikada kalesinde iki pozisyon veren Samsunspor, Uğur ve Mehmet Akyüz'ün gollerine engel olamayınca devreyi 2-0 mağlup olarak kapadı. Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan Kırmızı-Beyazlı ekip oldu.

GOLLER GELDİ
Bu yarıda Turgut ve Sefa Aksoy'un oyuna dahil olmasıyla beraber hareketlenen Kırmızı-Beyazlılar, maçta üstünlüğü eline geçirdi. Bu yarıda oyunu rakip yarı sahaya yıkan Samsunspor, 70.dakikada Turgut'un golüyle farkı 1'e indirdi.(2-1) Turgut'un golüyle moral bulan Samsunspor, 83.dakikada Hakan Akman ile beraberliği yakaladı. (2-2) Herkes maç bu skorla bitecek diye beklerken sahneye çıkan Turgut attığı nefis golle maçta sonucu tayin etti. (3-2)

Yusuf Ziya Çakır - Halk Gazetesi

**KaR6**

2 golu de soldan yedik heralde ki 30.dk da İsmail çıkmış.. sakatlık olmadıysa tabi?

Kaya

Çok şükür dışarda kazandık şu an için bizim stad dışında kazanılan her maç artıdır devamı da gelir inşallah amin.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: **KaR6** - 11 August 2009, 22:03:27
2 golu de soldan yedik heralde ki 30.dk da İsmail çıkmış.. sakatlık olmadıysa tabi?

İsmail benmi çok inandığım futbolculardan birisi ancak çocuğu hayatında hiç oynamadığı sol beke koyup resmen yiyecekler, ayıptır yahu...

İsmail önlibero ya da stoperde oynamalı.

**KaR6**

Alıntı yapılan: samsuni - 11 August 2009, 22:12:39
İsmail benmi çok inandığım futbolculardan birisi ancak çocuğu hayatında hiç oynamadığı sol beke koyup resmen yiyecekler, ayıptır yahu...

İsmail önlibero ya da stoperde oynamalı.

e hakan da öyle, kim oynayacak o zaman? illa yol yapacan kendine yani ;D ;D ;D