Hazırlık Maçı / Hacettepespor - SAMSUNSPOR: 2-3

Başlatan Sadece Samsunspor, 10 August 2009, 10:24:36

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Şişşştt... Çaktırma ;)

İsmail'e yazık ederler, çocuğu erkenden kırmanın alemi yok. İlla biri oynayacaksa koy İsmail'i stopere Kenan'ın yanına, Turgay'ı oynat kenarda...

**KaR6**

bence de hiç ugrasmaya gerek yok öyle, takımdaki sol kanat tek Atalaysa git üstüne, olursa olur, olmazsa bunlardan daha kötu olacak hali yok baan göre..

edmontdante

Alıntı yapılan: **KaR6** - 11 August 2009, 22:16:38
bence de hiç ugrasmaya gerek yok öyle, takımdaki sol kanat tek Atalaysa git üstüne, olursa olur, olmazsa bunlardan daha kötu olacak hali yok baan göre..

bence de.Hakan KOÇARSLAN'dan da kötü olamaz ya.Siirt maçında 2 orta yaptı Hakan sağ ayağıyla 5 sene daha öyle orta yapamaz

Kaya

Ben ismail ile devam edilecebileceğini düşünüyorum hala hadi  hayırlısı.

55.hakan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 11 August 2009, 22:03:27
2 golu de soldan yedik heralde ki 30.dk da İsmail çıkmış.. sakatlık olmadıysa tabi?
evet önemli bir hatası yoktu yerini hakan koçarslan'a bıraktı ismail'in kumaşı iyi

Recep

Alıntı yapılan: samsuni - 11 August 2009, 22:12:39
İsmail benmi çok inandığım futbolculardan birisi ancak çocuğu hayatında hiç oynamadığı sol beke koyup resmen yiyecekler, ayıptır yahu...

İsmail önlibero ya da stoperde oynamalı.

jean

adam gibi oyuncular alip ekonomiyi biraz rahatlasak bu takim is yapar esasinda

menteşoğlu55

Bugün maçı izleyen Samsunsporlular'dan biri de bendim.  :P

Hemen izlenimlerimi yazayım.

Önce defans

1 - Takımda sağ bek ve sol bek olmaması büyük bir handikap. Sol kanatta mecburiyetten oynatılan İsmail verimli olamadı ve 30'da oyundan çıkmak zorunda kaldı. O çocuğa yazık değil mi?

2 - Savunmanın göbeğinde Kenan ve Turgay yenilen gollerde pozisyon ve yerleşim hatası yaptılar. Ancak konsantrasyon eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum. Geçen sezonki performanslarını bu sezon da ortaya koyacaklardır.

3 - İsmail - Hakan Koçarslan değişikliği sonrası Serkan savunmanın soluna geçti, Hakan sağında oynadı. Son bir saat savunma kurgusu Hakan Koçarslan-Turgay-Kenan-Serkan Eyüpoğlu'ndan oluştu. Sanki daha güvenli bir görüntü verdiler.

4 - Bu bölgeye çok acele ama çok acele bir sol bek ve sağ bek alınmalı.

menteşoğlu55

Sıra orta sahada

1 - Ön libero Ömür geçen sezon bıraktığı yerden devam ediyor. Kapasitesi kadar oynuyor.

2 - Murat ve Oktay Delibalta'yı düşüş içinde gördüm.

3 - Sercan bildiğiniz gibi.

4 - Bu bölgedeki en büyük problem oyunu rahatlatacak, pas trafiğini yönetecek, forvetleri besleyecek bir pasörün olmayışı. Samsunspor ne yapıp edip bu bölgeye dediğim özellikleri taşıyan bir futbolcu almalı.

menteşoğlu55

Gelelim forvete

1 - Samsun'da birkaç antrenmanda Volkan'ı çok iyi görmüştüm. Arzusu iştahı yerindeydi. Dünkü maçta da onu çok beğendim. Bu sezon geçen yıla göre daha faydalı olacak gibi.

2 - Burhan daha hangi pozisyonları gol yapacak merak ediyorum. İlk yarıda tam 3 pozisyon yakaladı. İkisini ben bile gol yapardım. Bu haliyle bu takımda forma şansı bulamaz gibi.

3 - Sonradan oyuna dahil olan Turgut maçın rengini değiştiren adamdı. Geçen sezon çok eleştirdim ama sanki iyi bir giriş yaptı gibi. Aynen böyle devam Turgut.

4 - Hakan Akman günü golle süsledi. Geçen yıla göre daha çok şansı hakediyor.

5 - Duyduğuma göre denenen Gürcü futbolcu alınmış. O ve bir santrfor daha Samsunspor'un uçtaki sıkıntılarını çözebilir.

**KaR6**

Alıntı yapılan: menteşoğlu55 - 12 August 2009, 00:39:04
4 - Bu bölgedeki en büyük problem oyunu rahatlatacak, pas trafiğini yönetecek, forvetleri besleyecek bir pasörün olmayışı. Samsunspor ne yapıp edip bu bölgeye dediğim özellikleri taşıyan bir futbolcu almalı.

buna bende katılıyorum ve karadeniz maçında ki izlenimime göre hucum hattı;

sercan murat ömür turgut

oktay

chelidze

şeklinde dizilirse, oktay ın o pasörluk görevini iyi yapabileceğine inanıyorum.. forvet arkasında lider gibiydi valla..

**KaR6**

mehmet yılmaz

AlıntıCebeci'de Hacettepe Maçı

Samsun dışında olduğum için ne Siirt ne de Karadeniz ile oynanan hazırlık müsabakalarını izleyebilmiştim... Ancak her iki karşılaşmayı da takip eden arkadaşlardan edindiğim bilgiler hiç iç açıcı değildi... Samsunspor'un sıkıntılı ve iç karartıcı bir futbol oynadığını söylemişlerdi...

Umutsuz ama heyecanlı bir şekilde Cebeci Stadı'nın yolunu tuttum...

Umutsuzdum...

Çünkü; 

Samsunspor'un elindeki malzeme yetersizdi... Bu kadronun futbol adına neler ortaya koyabileceğini tahmin edebiliyordum... Bir de Siirt ve Karadeniz maçlarının referanslarının negatifliği eklenince umutsuzluğum daha da artmıştı...

Heyecanlıydım...

Çünkü; gönül verdiğimiz Samsunspor'u ilk kez izleme imkanı bulacaktım...

Bu duygu ve düşünceler içindeyken hakem startı verdi ve maç başladı... Karşılaşmanın iki perdeli oynandığını söyleyeyim en baştan...

İlk devre futbol adına bir değer üretemedi Samsunspor... Sahaya sürülen 11 arzusuz, isteksiz daha ötesi temposuzdu... Sebebi ağır çalışmalarla geçen hazırlık dönemi sonucu oluşan yorgunluk olabilir, hazırlık maçı olması nedeniyle konsantrasyon eksikliği olabilir bilemiyorum ama takımın ilk devre görüntüsü hiç hoş değildi... Yenen iki gol basit savunma hatalarından kaynaklandı... Dikkat... 

Yenen iki gole karşın, takımın arzusuzluğuna, temposuzluğuna karşın Samsunspor, Burhan ile tam 3 net gol pozisyonu yakaladı... Burhan her üçünü de yanlış vuruşlarla golle sonuçlandıramayınca devre Hacettepe'nin 2-0 üstünlüğüyle bitti...

İkinci devre ise her şey değişti... Özellikle Turgut ve Hakan Akman'ın oyuna dahil olmasının ardından.... İlk yarıdaki silik takım bir anda rakibi ısıran, top oynatmayan, tempoyu yükseltip rakip savunmayı hataya zorlayan ve bunun neticesini alan bir oyuncu grubuna dönüştü... Bu dönüşümün karşılığı da çabuk alındı... Önce 70'de Turgut skoru 2-1'e taşıdı... Derken 83'de Burhan'ın yapamadığını Hakan yaptı ve skoru eşitledi. Ardından maçın uzatma dakikalarında Turgut bir kez daha rakip fileleri havalandırdı ve Samsunspor rakibini 3-2 mağlup etti...

Hazırlık maçı da olsa alınan galibiyet sevindirici ve güzeldi... Oyuncuların moral bulması, özgüvenlerinin artması açısından da çok iyi oldu... Futbolcuların ilk yarıdaki görüntüsü ne kadar eksi ise ikinci yarıdaki istekli oyunları o kadar artıydı...

Ancak alınan bu galibiyet kimseyi yanıltmasın...

Samsunspor ile ilgili düşüncelerimizin değişmediğini de hemen belirtelim... Bir önceki yazımdaki düşüncelerim geçerliliğini aynen koruyor...

Kadroda hala bir kaleci yok...

Kadroda hala bir sol bek yok... 

Kadroda hala bir sağ bek yok...

Kadroda hala oyunu yönlendirecek bir pasör yok...

Kadroda hala santrfor yok...

Samsunspor eğer kadrosunu 5-6 futbolcu ile takviye ederse, oyuncu grubu ikinci yarıdaki gibi arzulu ve iştahlı oynarsa o zaman takımımız için olumlu cümleler kurmaya başlarız...

Yoğun geçen bir günün sonunda 24.00'te yazılan bir yazı ancak bu kadar olur... 

Umarım okuduğunuzda biraz aydınlanmışsınızdır...

------------------------

19 Mayıs'ı özledik...

Gönül koyuyoruz... Eleştiriyoruz... Kızıyoruz... Öfkeleniyoruz...

Ama sevdiğimizden... Başka bir hesabımız yok... Bütün olumsuzlukların yanı sıra Samsunspor'da güzel şeyler de olmuyor değil... Uzun yıllar sonra Samsunspor ilk defa sezon açılışı gerçekleştirecek... İzel gibi bir sanatçı sahne alacak... Ece Gürsel'in aralarında bulunduğu bir manken grubu ile Samsunspor için Errea tarafından hazırlanan kreasyon bizlere sunulacak... Ve Samsunspor ile Bank Asya Birinci Lig'deki rakiplerinden Kayseri Erciyesspor sezon açılışında karşı karşıya gelecek... Bize düşen orada olmak... O halde cumartesi kimselere söz vermeyin ve 19 Mayıs Stadı'nda yerinizi alın...

İbrahim Canbulat - samsunspor.biz 

14.basamak

12 August 2009, 02:01:36 #194 Son düzenlenme: 12 August 2009, 03:26:16 kalptenþimþek
Hazırlık da olsa, maçı çevirerek kazanan futbolcularımıza; Samsunspor formasına akıttıkları her damla ter için ayrı ayrı teşekkür ediyorum ..