Samsunspor'dan skandal gibi transfer

Başlatan Sadece Samsunspor, 10 August 2009, 21:30:19

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

AlıntıSamsunspor'dan skandal gibi transfer

Kırmızı-Beyazlı ekibin kiralık olarak Bafra Belediyespor'a gönderdiği Abdulsamet Topuz ile Samet Uzun Kırmızı-Siyahlı ekibin Nevşehir kampına katıldı. Futbolcuların satılık değilde kiralık olduğunu öğrenen Bafra Belediyesporlu yöneticiler futbolcuları idmanı bile tamamlatmadan aynı gün içerisinde Samsun'a geri gönderdiler

KİRALIK GÖNDERİLDİLER
Transfer tahtasını açmak için çaba gösteren Samsunspor, elindeki değerleri yitirmeye devam ediyor. Kiralık olarak Bafra Belediyespor'a gönderilen Abdulsamet Topuz ve Samet Uzun'un transferi adeta 'Bu kadar da olmaz ki' dedirtti.  İki genç futbolcu Samsunspor ile Bafra Belediyesporlu yöneticiler arasındaki görüşme sonrası Kırmızı-Siyahlı ekibin Nevşehir'deki kampına gönderildi. Kampa giden futbolcular aynı gün içerisinde Bafra Belediyespor'un idmanına çıktı.

20 DAKİKA İÇİN NEVŞEHİR'E GİTTİLER
Bafra Belediyespor'un antrenmanında çift kale maçta yaklaşık 20 dakika oynatılan futbolculara kiralık mı yoksa satılık mı oldukları soruldu. Futbolculardan 'kiralık olarak gönderildik' cevabını alan Bafra Belediyespor yöneticileri 'Biz kiralık futbolcu istemiyoruz" diyerek Abdulsamet ve Samet'i aynı gün içerisinde Samsun'a geri gönderdiler. Sadece 20 dakika idman yapmak için Samsun'dan Nevşehir'e giden genç futbolcular kendilerini çıkmazın içinde buldular.

http://www.gazetekolik.net/haber_detay.asp?haberID=3305

Yönetim İSTİFAAAAAA yeter artık ne b.k yediğiniz belli değil

Sercan

Oflu

supernatural_55

evet bir kez daha gördük kimsenin kimseden haberi yok dolayısıyla yönetim başkan gibi terimleri dolduracak kişiler de göremiyorum bide bu haberden sonra.ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten bizi bu durumlara düşürdünüz ya Allah`ınızdan bulun...

Sony

Arkadaş biz kendimizi akşama kadar yırtıp yerden yere vuralım SAMSUNSPOR'luyuz diye...bu ne yaa içten çürümüşüz hala biz ayaktayız diyoruz...eskiden iğneyi kendimize çuvaldızı başkasına derdik ama artık bundan sonra görülüyor ki çuvaldızı da kendimize batırmamız gerekiyormuş...tek kelime YAZIKLAR OLSUN

mehmet yılmaz

Bafra Belediyespor ne iş peki? Biz kiralık oyuncu istemiyoruz öyle mi? Samsunspor gönderdiyse isteyeceksin arkadaş... Bakalım sezon içinde kaç tane kiralık oyuncu alacaklar? Geçen sezon da Fuat Köktaş, devre arasında bazı oyunculatımızı Bafra Belediyespor'a vermek istiyoruz dediğinde, cevap bile vermemişlerdi...

Bizdeki yönetime hiç bir şey demiyorum artık...

edmontdante

Alıntı yapılan: samsuni - 10 August 2009, 21:45:24
Bafra Belediyespor ne iş peki? Biz kiralık oyuncu istemiyoruz öyle mi? Samsunspor gönderdiyse isteyeceksin arkadaş... Bakalım sezon içinde kaç tane kiralık oyuncu alacaklar? Geçen sezon da Fuat Köktaş, devre arasında bazı oyunculatımızı Bafra Belediyespor'a vermek istiyoruz dediğinde, cevap bile vermemişlerdi...

Bizdeki yönetime hiç bir şey demiyorum artık...

aynı fikirdeyim

Sony

ilçe takımı bile tınlamıyor bizi ne oluyor arkadaş yaaaaaaaa.....inan zoruma gidiyor be arkadaş

berusa55

10 August 2009, 21:53:36 #8 Son düzenlenme: 10 August 2009, 21:55:57 berusa55
Bafra Belediyespor adam olmuş da Samsunspor'umuzdan kiralık adam beğenmiyor. Açıkcası Bafraspor kendilerinden soğumamız için ellerinden geleni yapıyorlar. Teklif edende suç; verin Çarşamba ya, Amasya ya. Gün gelir devran döner.

supernatural_55

Oflu

Alıntı yapılan: berusa55 - 10 August 2009, 21:53:36
Teklif edende suç; verin Çarşamba ya, Amasya ya. Gün gelir devran döner.

14.basamak

supernatural_55

yok abi bu akşam nakadar yönetimin yediği daha doğrusu olmayan yönetimden bazı insanların yediği naneleri duyuyoruz kombine skandal transfer skandal tahta skandal hakkı skandal..herşeyimizi skandal yaptılar...ama yılın sözünü söyleym
Hiçbir şey sizin bildiğiniz gibi değil!!!kar6nın yazısında dediği gibi görünen köy kılavuz istemez ve kargalı kılavuz sözleri zaten bilgisizi de bilgilendiriyo fazlasıyla

55Bafra55

Anlaşıldı.Bafra'ya hakaretler başlayacak yine.Artık ne Ts'li olduğumuz kalacak ne de Fb'li vs..
Of ALLAH'ım ya. >:(
"Bafra Belediyespor ne iş peki? Biz kiralık oyuncu istemiyoruz öyle mi? Samsunspor gönderdiyse isteyeceksin arkadaş... "Samsuni bu cümlene yürekten katılıyorum.
Küme düşmemizi ne de çok isteyenler varmış!

mehmet yılmaz

Bu başlıkta kimseye Bafra'ya hakaret ettirmeyiz, hele hele bafralı Samsunsporlular bizim baş tacımızdır ama kimse kusura bakmasın Bafra Belediyespor znhiyeti zihniyet değil. Sen kimsin ki Samsunspor ile denk tutuyorsun kendini? Göreceğiz bakalım kiralık oyuncu alacaklar mı?

Küstah herifler...