Samsunspor'dan skandal gibi transfer

Başlatan Sadece Samsunspor, 10 August 2009, 21:30:19

« önceki - sonraki »

supernatural_55

10 August 2009, 22:07:22 #15 Son düzenlenme: 10 August 2009, 22:08:55 samsuni
@55bafra55
kardeşim bafrayla ne alakası var konunun bafra belediyesporun yöneticilerinin yaptığı bişey onları bağlar seni yada Bafra.yı değil.yapılan hareket çok yanlış ama bizim yönetimde de suç var bence sen kafana buyruk habersiz iş yaparsan kendini Samsunspor yöneticisi değil de amatör takımda sanarsan bizim bilmediklerimiz işte böyle gün yüzüne çıkar

beşnumara

bafra yönetimi yaptığın çok ayıp.adanadan alınan kaleci yaşar kiralık mı değil mi bana bunu söylesinler >:( bugün görüştüm babasıyla kiralık anlaştık diye. hikaye anlatıyorlar.biz de yedik  >:(

55Bafra55

Ben bir korkumu dile getirdim.Daha önce olmuştu.Konu hemen Bafralıya dönüyordu.Eleştiri Futbol merkezliyse ben de sizin gibi düşünüyorum.Ama küme düşmemizi istemeler hoş değil.
Boluspor ezeli düşman gibi davrandığı eski ilçesi Düzcespor'a 5 tane kiralık futbolcu verdi.Üstelik Düzcespor Bolu'un 3.ligdeki pilot talımı gibi oldu.Keşke bunu bizde başarabilsek.
Haber bu şekilde ise yazıklar olsun başkan Çamaş'a.

şimşek_55

Bafraspor Samsunsporun  pılot takımımı  senın kıralıklarını  oynatacaksın?  Bafraspor ıle samsunsporun kasası bırmı . Her kulup kendını dusunecek  tabı bundan  dogal  bırsey yok . Senın yonetıcılerın  becerıksızse  gıdıp ona buna kızmana  gerek yok. Bu cocukları o kampa  gonderen sahsıyette suc.   Bafraspor Samsunspordan  buyuk degıldır ama  bu Samsunsporlu yonetıcıler  Bafraspordan  bıle kucuktur. Takımımızı  kucultmektedır. Bafra -Samsun dusmanlıgı yapmaya  Bafra kımde oluyor demeye gerek yok.    Iste  hoffenheım  3500 kısılık  kasaba takımı Bayer munıh e  kok sokturuyor . Artık futbol endustrısının  geldıgı nokta burası. Iyı yonetıleceksın  ıyı adamlarla  calısacaksın, ıyı yonetıcılerın  olacak.  YOksa   yarın Irmak Sanayıye kıralık vermeye calısırsın bu cocukları. BAsıretsız adamlar

bengülü

ben bir bafralı olarak benden YORUM yok ?

*

55Bafra55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 10 August 2009, 22:19:40
Hadi Samsunspor'u geçtim , Samsun'a spor  manasında yardımcı olamayacak takım düşsün arkadaş .. Adana Paf'tan kaleci kiralayıp , Samsun'un çocuklarına yol verenlerin takımı düşsün ..

Peki düşeriz sen istediğin için.

Oflu

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 10 August 2009, 22:23:10
Bafraspor Samsunsporun  pılot takımımı  senın kıralıklarını  oynatacaksın?  Bafraspor ıle samsunsporun kasası bırmı . Her kulup kendını dusunecek  tabı bundan  dogal  bırsey yok . Senın yonetıcılerın  becerıksızse  gıdıp ona buna kızmana  gerek yok. Bu cocukları o kampa  gonderen sahsıyette suc.   Bafraspor Samsunspordan  buyuk degıldır ama  bu Samsunsporlu yonetıcıler  Bafraspordan  bıle kucuktur. Takımımızı  kucultmektedır. Bafra -Samsun dusmanlıgı yapmaya  Bafra kımde oluyor demeye gerek yok.    Iste  hoffenheım  3500 kısılık  kasaba takımı Bayer munıh e  kok sokturuyor . Artık futbol endustrısının  geldıgı nokta burası. Iyı yonetıleceksın  ıyı adamlarla  calısacaksın, ıyı yonetıcılerın  olacak.  YOksa   yarın Irmak Sanayıye kıralık vermeye calısırsın bu cocukları. BAsıretsız adamlar

Hoffenheim ile Bafrasporun arasindaki alaka ne simdi?

şimşek_55

Kımsenın  kımseyı kucumsemeye  hakkı yok demek.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: bengülü - 10 August 2009, 22:25:53
ben bir bafralı olarak benden YORUM yok ?
*

Recep senden, bir Samsunsporlu Bafralı olarak benden yorum yok demeni beklerdim. Biz burada Bafra'yı değil Bafra Belediyespor'lu yöneticilerin tavrını konuşuyoruz!

@şimşek55

Bafra Belediyespor, Samsunspor'un pilot takımı değil, Samsun'un ilçe takımıdır. Samsunspor'a tabi olmak zorundadırlar. Öyle küstahlık yaparak kendilerine olumlu bakmamızı bekleyemezler. Ayrıca oyuncu kiralık olarak gidince ya da bonservisiyle gidince çok bir fiyat farkı yok arada. Benim yönetimim kötü olabilir ama bu geçen sene devre arasında, ondan önceki sene rahmetli Sedat hoca döneminde de yapıldı Samsunspor'un talepleri karşısında...

Bırakın da kızalım birader... Kendi malımıza zaten kızıyoruz biz.

55.hakan

ya bu yapılan kaçıncı fahiş hata be ,bakkala çocuk mu yolluyosunuz naptınızdan da haberiniz mi yok yazık be

55Bafra55

Alıntı yapılan: samsuni - 10 August 2009, 22:30:41
Recep senden, bir Samsunsporlu Bafralı olarak benden yorum yok demeni beklerdim.

Hepimiz bir SAMSUNSPORLU Bafralıyız zaten.

şimşek_55

SAmsunı kardesım  kızmanda  haklı olabılırsın ancak  burada  bu sıkıntı hep olagelır. Trabzonda Karadenızsporu kuruyorkı kendı kasasına  baglı bır pılot takım . Ama Bafra takımı   farklı sanırım  bızdekılerden  bırı  bonservısı ıle verelım sıze  bedavaya demıstır kampa gıdınce kıralık dıyınce  gerı yollamıslardır. Emın ol bu ıste boyledır. Hocam yoksa  senın kızmana  ofkene  bırsey dıyecegım yok. Yaptıklarının  hepsı  Samsunsporluluk suuru  ıcındedır.  Bafra  ılce takımıdır  ama  SAmsunspora tabii   degıldır. Ozgur hareket etme serbestıyesı ıcındedırler. Bız elaleme kızacagımıza  kendı cocugumuzu  dovelım.   Inanınkı  carsamba  ,Amasya takımlarıda olsa aynısnı yaparlar. Bu yonetım polıtıkasıyla alakalı  bır durum   kıralık ıstemeyebılır.

14.basamak

Eğer bu haber doğruysa, buna rağmen bir iki kendini bilmez Bafralı yöneticinin delisaçması hareketleri Bafraspor'a bakış açımızı etkilememeli..
Bu ayıbı yapanları kınarken yaptıranlar da aklıma geldikçe artık çok görmüyor ve konuyu fazla dallandırıp budaklandırmanın hiç kimseye fayda sağlamayacağını düşünüyorum..

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: 55Bafra55 - 10 August 2009, 22:35:20
Hepimiz bir SAMSUNSPORLU Bafralıyız zaten.

Kardeşim, buna şüphem yok zaten ama bu Bengülü ile aramızdaki bir konu... Daha önce de bir durum olmuştu, sitemim onadır.

Şimşek55

Ben konuya Samsunspor penceresinden bakıyorum, Bafra Belediyespor kendini Samsunspor'a tabi hissetmiyorsa benim için kıymet-i harbiyesi yoktur. Bir değil iki değil bu... Prensip olarak kiralık almazsın eyvallah ama Adana'dan alıyorsun. İkincisi çocuklar idmanlarını bitirirler, duşlarını alırlar, oturur konuşursun. Sonra Samsunspor yönetimini ararsın, dersin ki biz böyle böyle düşünüyoruz. Anlaşırsın bir şeklide. Anlaşamazsan da geri yollarsın. Ama afedersin çocuklara adeta p.ç muamelesi yapıp, idmanı bırakın, defolun gidin lana getirmek Samsunsporluluğu bırakın zaten bir terbiyesizliktir. küstahlıktır...

şimşek_55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 10 August 2009, 22:37:59
Adana paf kalecisini kiralık aldılar ama , kızdığımız durum bu .. Politikaları Samsunspor'dan oyuncu almamak ..

Tamam da kardesım Bafradakı yonetıcı sunu der sen koskoca Samsunsporsun  2 tane  genc oyuncuyu bana hedıye etsen ne olur? Ben bır ılce takımıyım zaten param yok. Bu cocukları  ver benı destekle bende  ılerıde  buyursem sana destek olurum tarzı gudulebılır. Burada dusmanlık yapmaya gerek  olay sıyasettır , yonetıcıler arasındadır.