Adnan GÜNGÖR

Başlatan kaan, 02 October 2008, 14:34:35

« önceki - sonraki »

Akyol

Alıntı yapılan: kodalski - 10 August 2009, 13:42:20
gülmeye ne gerek varki arkadas..??? görüveni samsunsporda sonsuza dek yapmadi??
takim küme düsdükten sonra bile.. samsunspor'da teklifler olmasina ragmen kalmadimi??
elinden geldigi kadar yardimci olmadimi?? ne istiyosunuz yahu.. ben gelmis gecmis bütün samsunspor futbolcularina saygi duyarim.. Formasi 55 olmusda, yok trabzonda giymemiste.. ne olcak sanki?? size soruyorum ne olcak??? hayret birseysiniz bazilariniz ya arkadaslar...

ayrica trabzonspora niye gicik kapiyosunuz bunuda anlamis deyilim... benim kardes takim trabzonspordur bunu bilin.. herzaman ts'yi desteklerim.. ne var bu trabzonla alip veremediginizu bi bilelim. gecmis artik gecmis.. bugüne bakmak lazim..

yol verin arkadaşa! Burası SAMSUNSPOR.BİZ dırabzonspor sitesi değil herkes haddini bilsin yeter yaa >:(

beşnumara

Alıntı yapılan: Akyol55 - 10 August 2009, 15:56:13
yol verin arkadaşa! Burası SAMSUNSPOR.BİZ dırabzonspor sitesi değil herkes haddini bilsin yeter yaa >:(
misafir üyelere çok sert davranıyorsunuz ;D

kaptan 55

10 August 2009, 16:39:13 #152 Son düzenlenme: 10 August 2009, 18:23:53 kaptan 55
bir milan lı interliyi
bir celtic li glaskow luyu
bir real li barcelona lıyı
bir bocalı river plate liyi kardeş olarak sevip destek verdiğini duydunuz mu hiç! kodalski sen hiç  bir zaman SAMSUNSPOR'lu olamamışsın ne yazık ki?

eLLis

Dün hangi tarafa girdi acaba ::) yolalski yolalski :-*

Kaya

10 August 2009, 17:13:06 #154 Son düzenlenme: 10 August 2009, 17:14:44 iak5529
Alıntı yapılan: kodalski - 10 August 2009, 13:42:20
gülmeye ne gerek varki arkadas..??? görüveni samsunsporda sonsuza dek yapmadi??
takim küme düsdükten sonra bile.. samsunspor'da teklifler olmasina ragmen kalmadimi??
elinden geldigi kadar yardimci olmadimi?? ne istiyosunuz yahu.. ben gelmis gecmis bütün samsunspor futbolcularina saygi duyarim.. Formasi 55 olmusda, yok trabzonda giymemiste.. ne olcak sanki?? size soruyorum ne olcak??? hayret birseysiniz bazilariniz ya arkadaslar...

ayrica trabzonspora niye gicik kapiyosunuz bunuda anlamis deyilim... benim kardes takim trabzonspordur bunu bilin.. herzaman ts'yi desteklerim.. ne var bu trabzonla alip veremediginizu bi bilelim. gecmis artik gecmis.. bugüne bakmak lazim..

Sana ne yaa trabzona gıcık kapıyorsam sana mı soracağım bak işine hayret bir şey bir icazet vermediğimiz kaldı hayallerinin takımına giden ve gönlünün trabzonda olduğunu söyleyen bir futbolcuyla ne benim ne de bu forumdaki gerçek SAMSUNSPOR luların işi olmaz çünkü biz olmazda o takımın formasını dahi giysek delikanlıca ve guruluca SAMSUNSPOR luyuz deriz senin anlayamadığın nokta bu...

kaptan 55

ne güzel de söylemiş eLLis yolaski ;Dyolalski ;D

mehmet yılmaz

AlıntıAdnan'dan büyük jest
19 Mart 2011 / 12:59
Samsunspor Altyapı Sorumlusu Cevat Öncü, A2 takımının Konya deplasmanını üstleneceğini açıklayan Samsunspor eski futbolcularından Konyasporlu Adnan Güngör'e yaptığı jestten dolayı teşekkür etti.
Kırmızı-Beyazlı ekibin altyapısından yetişen Adnan Güngör'ün eski kulübüne karşı göstermiş olduğu bu vefa duygusunu her zaman ortaya koyduğunu belirten Altayapı Sorumlusu Öncü, "Kulübümüz ve tüm Samsun şehri adına kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bu da birkaç yorum; aklın yolu birdir...

AlıntıVasiyetBezgin
aga55 kardeşimizin dedigi gibi vasiyet meselesini unutmadık ben Trabzonsporluyum dedigin günleride Adnan bey !!
20 Mart 2011 Pazar 00:17
adnankavaklı55
adnan bu dünya düşme kalkma dünyası sen düşecen biz çıkacağız sen bu kulübün altyapısından yetiştin yaptığın jeste güzel ama sorulması gereken bir soru neden,cevap gayet basit konya düşecek düşmesede samsuna dönme kararı aldın herhalde biz vefayı unutmayız cefayıda çektikten sonra sana hiç ihtiyaç yok travzonlu abilerini yanına git yolun açık olsun seni alırlarsa önce ben kınayacağım onları.................
19 Mart 2011 Cumartesi 22:06
istemezzzzgenç alperen 55
geregi yok almayın paranız yoksa da durmayın adnanamı kaldık
19 Mart 2011 Cumartesi 20:44
gözmü kırpıyor.ibrahim demir
tabi konya düşecek samsun çıkacak güya aklınca jest yapıyo.samsunu kötü gününde terk edenleri kulüp binasına bile sokmayacan.ben olsam yönetici olarak kabul etmezdim.samsunsporda bedava olsun da herşeye balıklama atlıyo.geçende de köftecideydiler beleş ya:))
19 Mart 2011 Cumartesi 19:16
Adnanaga55
Adnan da hakli konya düsüyor samsun cikiyor yinede tesekkürler.Trabzonspor a giderken o vasiyet meselesi aklima geldi selam ve sevgiler.
19 Mart 2011 Cumartesi 17:25
hiç gerek yoktu!y.a
kendini Samsunspora yarandırmak istiyorsan boşuna uğraşma sen artık kırmızı beyazlı formayı hiçbir zaman GİYEMEYECEKSİN! hayallerinin takımı olan trabzona git onlar alır seni belki! Samsunspor taraftarı sahtekarları unutmaz!!!
19 Mart 2011 Cumartesi 17:04
konya düşecek yass55
hacettepe ve d.bakırdan sonra konyayı da düşürecek ya kolbastıcı adnan, seneye de geri dönüyoruz, yol yapıyordur. gerek yok adnan bey, akçaabat sebata git, orada kolbastı oyna sen!

Kaya

Hayallerinin takımına bastığımızda bunu 1 miyon mu kazanmışız iyiymiş...

isyan

Bu Adam Aziz'i bile gecer, sahtekar herif.

Jnr.Serkan

Cenabet herif gittiği takımı düşürüyor.Evlat olsan sevilmezsin

ahmetsefa55

allah razı olsun adnan sen de olmasan...

brigand

sakın gelme sakın...

FaTiH_HaN

güzel bir jest yapmış ama ne amaçla yapmış anlamak zor değil. süper ligde hatta bankasyada bile piyasası bitti adnanın. süper lige çıktığımızda tesislerde yatacaktır transfer olmak için ama yemezleeeer  :-* Samsunspor taraftarının hafızası kuvvetlidir unutmaz bazı şeyleri.

kumköylü ahmet

Ben Bu Adamin Sayfasini kapattirmisdim ama nedense geri gundeme gelmis.Ama 10 sene sen SAMSUNSPORda oyna sonra seni adnan yapan takimi hic yerine koyma git trabzona transfer ol sonrada hayalimdeki takima geldim de.Ama belliki trabzon gibi takim bile seni hayalindeki gibi tahmin ettigin gibi cikmadi ve seni hemen postaladi..Peki simdi Neoldu senin Hayalin Adnan bey?

CeLiL_55

Alıntı yapılan: fatih_han55 - 22 March 2011, 15:44:16
güzel bir jest yapmış ama ne amaçla yapmış anlamak zor değil. süper ligde hatta bankasyada bile piyasası bitti adnanın. süper lige çıktığımızda tesislerde yatacaktır transfer olmak için ama yemezleeeer  :-* Samsunspor taraftarının hafızası kuvvetlidir unutmaz bazı şeyleri.
Kendi kendini bitirdin be Adnan