Transfer Tahtasını Ne Zaman Açacaksın Yönetim?

Başlatan mehmet yılmaz, 29 July 2009, 22:59:59

« önceki - sonraki »

berusa55

04 August 2009, 00:10:36 #420 Son düzenlenme: 04 August 2009, 00:12:44 berusa55
Cenk'in bu satten sonra para yerine manevi değerleri göz önüne alıp futbol hayatının son demlerinde Samsunspor'umuza büyük güç katması en büyük temennimiz. Umarız gerçekleşir arkadaşlar. Daha fazla birbirinizi kırmaya gerek yok. Bekleyip görelim.

beşnumara

Alıntı yapılan: berusa55 - 04 August 2009, 00:10:36
Cenk'in bu satten sonra para yerine manevi değerleri göz önüne alıp futbol hayatının son demlerinde Samsunspor'umuza büyük güç katması

alisan5516

birbirimizi kırmıyoruz ya tartışamıyoruz hiç bişe bu yüzden herşeye kırılmayalım arkadaşlar dün hakan şükürün konsmasnı dinledim o bile bi ara para için fenere gitmeyi düşünmüş gs son anda zam yapmısta kalmıs bu işler böyle ...

berusa55

alisan 5516 tamam kardeşim... Konu anlaşıldı.

Ben Ofosu

Cenk hem Samsunspora gelmek istiyor , hemde parasını takır takır almanın derdinde . Birde tutup Tolga'yı takacak peşine . Cenk'in Samsunsporluluğundan şüphem yok ama kazanacağı parayı kazandı artık memleketine hizmette bulunması gerekiyor .

alisan5516

peki çoğunluk öyle diyosa öyledir ama ben öyle düşünmüyorum aslından bizim asıl düşünmemiz gereken takımı korumak çünkü nasıl olsa tahtayı açtılar gidersem ihanet etmiş olmam deyip ufak bonservis bedelleriyle gidenler olur mu onu düşünmeliyiz ki bence olur ?

KareAs55

Beyler Şuanda Takımımıza Gelmiş kesin oyuncu warmı ?

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Cenk işlerin garanti para için galip öztürkün sponsor olmasını isteyeceğini sanmıyorum.ki samsunspora yük olmamak için böyle bir fikir içinde olduğunuda beyan etmiş kendisi.zaten fazla parayı düşünseydi istediği kulübe gider ve de alırdı.cenk hala iş görür.azimli bir futbolcu.keşke bir çözüme kavuşturalabilse.

Baskent_Samsunspor

sinan caner tolga samsunspor formasını giyerse her yerde tepkimi gösteririm gerekirse şampiyon yapsınlar yine tepkimi gösteririm bize böyle futbolcular lazım değil.

veis

VAY BE RİZEYE BAK cenki begenmemiş.kedi uzanamadıgı ciger olmasın sakın.buarada eren diye ts den bir golcü almışlar belkide cenki buyüzden istememişde olabilirler.

alperen

cenki beğenmediyse kimi beğencekler..sanki istediklerini alıyolrda cenki beğenmiyolar ;D  neyse böle daha güzel oldu

samet_55

Alıntı yapılan: veis - 04 August 2009, 11:07:28
VAY BE RİZEYE BAK cenki begenmemiş.kedi uzanamadıgı ciger olmasın sakın.buarada eren diye ts den bir golcü almışlar belkide cenki buyüzden istememişde olabilirler.
..yaben bu cenk,in hangi maçını izlediysem.. samsunspora hep gol attı..gelsinde birazda rakipolerimize gol atar fenamı yaniii..

Tiryakiler55

kazanacağı parayı kazanmış diyosunuzda bu adam emekli değil ya oda biyerden gelirini düşünecek değilmiki... bu sezon bizim için daha olumlu geçeceğini düşünüyorum geçen seneki kadro bozulmadığı için oyuncular birbirilerline alışmış olmaları lazım.... ingiliz olmasada belki en azından iskoc futbolu olur  :P

cezayir55

SSBiz Gençlik

Dün akşam gürcüyü görmek için antremanlara gittim. Kumaşı olan bir futbolcu olarak gözüktü. Tahta açılsa da en azından Hakan Akman'ın yanına bir golcümüz olmuş olur.