Transfer Tahtasını Ne Zaman Açacaksın Yönetim?

Başlatan mehmet yılmaz, 29 July 2009, 22:59:59

« önceki - sonraki »

melihözkan

maraton baskanım rıca etsen benı takıma katsaalarr :) :)

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Hiç kimse boşuna çenesini yormasın tahta açık olsada kapalı olsa da bu kadro ile devam.

Ollivanders

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 03 August 2009, 20:42:37
Hiç kimse boşuna çenesini yormasın tahta açık olsada kapalı olsa da bu kadro ile devam.

şimşek_55

Ingılız futbolunada  gerek yok bıldıgımız Turk futbolunu  oynayıp lıgde kalsınlar o yeter bıze. Sampıyonluk hayalı kurmaya  gerek yok. 

FaT1h

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 03 August 2009, 20:42:37

Ben Ofosu

Alıntı yapılan: beşnumara - 03 August 2009, 18:54:00
sağ beke tolga geliyor hazır olun :D bu sene çok sövecez çok

Tolga Doğantez Malatyaspor maçını 50.000 dolara Mehmet Polat ve Kerem'le satan adamdı , Samsun'a gelmesi skandal olur geçen sene Manisa maçında ne küfür yemişti maratondan ! Bunlar balık hafızalı herhalde bizi kimlerin ne hale düşürdüğünü hatırlamıyorlar , Mehmet Polat'ta boşta koşun alın onuda !

beşnumara

Alıntı yapılan: Ben Ofosu - 03 August 2009, 21:40:59
Tolga Doğantez Malatyaspor maçını 50.000 dolara Mehmet Polat ve Kerem'le satan adamdı , Samsun'a gelmesi skandal olur geçen sene Manisa maçında ne küfür yemişti maratondan ! Bunlar balık hafızalı herhalde bizi kimlerin ne hale düşürdüğünü hatırlamıyorlar , Mehmet Polat'ta boşta koşun alın onuda !
son 4 yıldır kulüpte ne rezillik oluyor da ses çıkaran yok. balık hafızalı değiller karaktersizler.kulübün başında oldukları için karaktersizlikleri kulübe yansıyor malesef. bu taraftar sessiz kaldığı müddetçe mehmet polat da gelir adnan da...
zaten en son olarak kulüp personeline yaptıklarıyla kulübü ne hallere düşürdülerini bir kes daha ispatladılar. tolga gelir topunu oynar yumruk show da yapar bu böyle gittikçe. bursaspor düştüğünde esnaf destek vermiyor diye bursasporlu taraftarlar bir gecede bütün esnafın camlarını döktü. 4 yıldır belli başlı kişiler hariç kim ne yapıyor? bunu iyi düşünmek gerekir.
kimse de bana uzaktan sallaması kolay demesin. bu şehirde maç günü geldiğinde samsunsporlu olduüunu hatırlayanlar veya öyle zanneden insanlar var.hoş kulübe katkıları da yok ya :'(

berusa55

03 August 2009, 22:00:29 #397 Son düzenlenme: 03 August 2009, 22:31:46 berusa55
Temcit pilavı gibi ısıtılıp ısıtılıp önümüze sunulan isimler. Tolga Doğantez denen adamın daha Samsunspor'umuzda ne işi var?

Hadi sevgili yönetim; bu haberi de yalanla! İhtiyacımız var buna!

AntZ

03 August 2009, 22:32:36 #398 Son düzenlenme: 03 August 2009, 22:40:01 Ant55
Alıntı yapılan: Ben Ofosu - 03 August 2009, 21:40:59

O kadar isim sayıldı, Mehmet Polat ve Kerem de gelecek diye hiç bir yerden duyum almadan biz ortaya atalım bari, en azından Topaç ın transfer politikasına uygun. Tutma olasılığı daha yüksek... Borcumuz olan adamları topluyoruz, iyi ya Kerem'e de borcumuz var... Diğer aday da bakkal Osman...

Amsterdamli

Ben bu yonetimi az bucuk tanidiysam Tolga Dogantezi almazlar.

beşnumara

abi bence yakında transfer bombasını patlatırız.düşünsene HALden transfer yaptığımızı.borcumuz var diye getirirler.bunlar yapar mı yapar valla.

Amsterdamli

Hadi Sinan, Caner temlikli oldugu icin ama Tolgada oyle bir sorun yok. O yuzden bana kalirsa almazlar.

şimşek_55

Tolga ,Cenk  gıbı oyuncular  malıyetlı adamlar. 10 bın tl bulup  kampa  gıdemeyen  takım  300-500 pesın bu adamlara  verıp takıma  getırmesı   Alıce Harıkalar  Dıyarında  adlı cızgı fılmı  hatırlatıyor bana. Samsunspor  o kadarda butcesı ıyı bır kulup degıl. Sımdıden deplasmana  nasıl gıdılecek ,prımler ne olacak, oyuncu taksıtlerı nasıl odenecek  asıl sorunlar bunlar.

beşnumara

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 03 August 2009, 22:51:22
Tolga ,Cenk  gıbı oyuncular  malıyetlı adamlar. 10 bın tl bulup  kampa  gıdemeyen  takım  300-500 pesın bu adamlara  verıp takıma  getırmesı   Alıce Harıkalar  Dıyarında  adlı cızgı fılmı  hatırlatıyor bana. Samsunspor  o kadarda butcesı ıyı bır kulup degıl. Sımdıden deplasmana  nasıl gıdılecek ,prımler ne olacak, oyuncu taksıtlerı nasıl odenecek  asıl sorunlar bunlar.
yine paraları saçmışsın ortalığa.cenk o fiyata eder de tolga için 300-500 diyosun hee hem de peşin. sana sadece ;D ;D

haaa bu arada sen bu piyasayı çok iyi biliyon yaaa.niye menajer olmuyon ki hem çevren de var ;)

şimşek_55

Cevrem nasıl var_?   Tolga dedıgın adam super lıg oynamıs adam sen Burhana 300  lıra para  verıyorsun nasıl Tolgayı Cenkı getıreceksın.  Su var  tanıdıgım menajerler  var  ama menajer degılım ben. Bu pıyasada  topcularında  az cok fıyatı bellıdır.Oyle menajer olmak kolay olsaydı herkes bu ısı yapmak ısterdı .  ama Tolga ,Cenk gıbı adamları  sen 150-200 bın tl ye oynatmayı dusunuyorsan o zaman bende  sneın bu pıyasadakı bılgınden  suphe ederım.