Transfer Tahtasını Ne Zaman Açacaksın Yönetim?

Başlatan mehmet yılmaz, 29 July 2009, 22:59:59

« önceki - sonraki »

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: veis - 03 August 2009, 11:18:46
ALIN SİZE HABER:volkan ve burhandan kulüp bulunması istenildi
o haber dün geçmişti burda ama sonra yalanlandı yönetim tarafından.şaşırdık kaldık valla

veis

haber yalandı be yönetimde yalanladı.kadro dışı kalmadılar sadece kulüp bulmaları istenildi.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: veis - 03 August 2009, 11:23:26
haber yalandı be yönetimde yalanladı.kadro dışı kalmadılar sadece kulüp bulmaları istenildi.
bu yönetim ve yerel medya kendilerini yalan yapmışken koskoca samsunu yalan yaptılar boş haberlerle

Ertuğrul Sağlam

Samsunspor'daki belirsizlik herkesi germiş durumda. Sanki Site'nin herbir tarafına LPG sızmış ve ufacık bir kıvılcımda alev almayı bekliyor.
Bir arkadaşımız diğerinin yanlışını veya hatasını düzeltmeye kalksa sanki posta koyuyormuş gibi algılanıyor.
Arkadaşlar az alttan alalım biraz anlayışlı olalım ufacık birşey için ortamı germeye hem kendimizi hem Arkadaşlarımızı üzmenin gereği yok bence.
Hepimiz tek ortak değerimiz SAMSUNSPOR'umuz için burdayız....

Ollivanders

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 03 August 2009, 11:41:29
Samsunspor'daki belirsizlik herkesi germiş durumda. Sanki Site'nin herbir tarafına LPG sızmış ve ufacık bir kıvılcımda alev almayı bekliyor.
Bir arkadaşımız diğerinin yanlışını veya hatasını düzeltmeye kalksa sanki posta koyuyormuş gibi algılanıyor.
Arkadaşlar az alttan alalım biraz anlayışlı olalım ufacık birşey için ortamı germeye hem kendimizi hem Arkadaşlarımızı üzmenin gereği yok bence.
Hepimiz tek ortak değerimiz SAMSUNSPOR'umuz için burdayız....

Ben Ofosu

iki haber arasında ne kadar da fark var. Denge zehir zemberek bir haber metni yazmış , Haber gazetesi olayın yanlış anlaşılmadan olduğunu söylemiş ama olayı tekzip etmemiş! Tekzip etmediklerine ve olayın yanlış anlaşılmadan ibaret olduğu haberine göre Volkan ve Burhan iyi bir teklifle ve transfer tahtası kalktığında gidiciler .

şu cümlede önemli :

AlıntıBu haber yanlış anlaşılmadan kaynaklandı. Bende bu işi sorgulamak için menajerlerle görüştüm. Ancak bu görüşmeler basına yanlış aktarılmış" diye konuştu.

camianın içindeki adamlarla gazeteciler el-ense muhabbetinde olduklarından , bizim yöneticilerde iki dakika ağızlarını tutamadıklarından bu tip haberler rahatça çıkıyor. haber yalan değilki gazeteye kızalım , haber doğru ama tahsin'in de dediği gibi "yanlış anlaşılma" !

Sizden apartman yöneticisi bile olmaz !

CriminaL

eğer 2 oyuncu içinde satılabilir deniliyorsa tahta açılacak demektir.yada 2 oyuncuyu satıp gelen paralarla ödeme yapıp tahtayı açmayı planlıyor olabilir yönetim kurulu..ama tahtayı açamadan satarsa forvette kim oynayacak ? hakan akman dan başkası yok.hakan da koca sezonu tek basına cıkaramaz.allah sonumuzu hayır etsin diyecek fazla birşey yok

alisan5516

tamam tahta açılma ihtimali varsa ikisini satıp tahtayı açsınlar ve cenkle gürüyü aldığımız zaman bu ikisinden daha iyi olur bence hakan akmanda yedek olur tahtanın açılması cebimize kar kalır sizce bu ikisi mi gürcüyle cenk mi ?

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: alisan5516 - 03 August 2009, 15:34:54
tamam tahta açılma ihtimali varsa ikisini satıp tahtayı açsınlar ve cenkle gürüyü aldığımız zaman bu ikisinden daha iyi olur bence hakan akmanda yedek olur tahtanın açılması cebimize kar kalır sizce bu ikisi mi gürcüyle cenk mi ?

Cenk'in kalitesi ortada onu futboldan anlayıpta nasıl Futbolcu olduğunu bilmeyen yok. Gürcü'yü birkaç Antremanda izledim çok kaliteli ve iyi bir futbolcu... Benim görüşüm Cenk & Gürcü ikilisinden yana...

kuzey55

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 03 August 2009, 15:44:47

Cenk'in kalitesi ortada onu futboldan anlayıpta nasıl Futbolcu olduğunu bilmeyen yok. Gürcü'yü birkaç Antremanda izledim çok kaliteli ve iyi bir futbolcu... Benim görüşüm Cenk & Gürcü ikilisinden yana...

peki cenk in istediği parayı kim verecek.burhan ve volkandan 2 şer tane satmak lazım cenkin parasını ödemek için.

alisan5516

cenkte buraya gelmek istiyo ki 19 gün kala kimseyle anlasmadı hala birazda o fedakarlık yapacak birazda galip öztürk yapınca olur bu iş bence zor değil ayrıca ben burhanı hiç beğenmiyorum hakan akman oynasa daha iyi yani ...

CriminaL

cenk 500binden aşağı istemez.ayrıca yaşı ilerledi bi kere sakatlanırsa daha toplayamaz.gürcüyü görmediğim için birşey diyemem.ama bence burhan volkan ikilisi daha iyi hem maddi olarak hem fizik gücü olarak

eğer tahtayı açacaklarsa önce kaleci sol bek sağ bek almalılar forvetten önce

CriminaL

galip öztürk verdi peşinatını diyelim sezon içerisindeki transfer taksitleri ve primleri ne ile ödenecek ? makul bir fiyata anlaşacaklarsa neden olmasın ama fazla ucmaya da gerek yok

bengülü

Transfer tahtamız açıldı diyorlar doğrumudur lütfen bilgisi olan paylaşşın

Jnr.Serkan

evet facebooktada yazmş samsunsporun grubu.tahtamız açıldı diye hayırlı olsun diyorlar.bıktık bu haberlerden.gerçeklik payı varmı