Külüstür Prenses Yeniden Yola Çıkmaya Hazırlanıyor

Başlatan Sadece Samsunspor, 17 June 2009, 12:12:43

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

En azından 55 ss 555 olabilirdi ama bu plaka bi tane volkswagende diye biliyorum, adam plakayı vermez plakayı almak istiyosan arabayıda al der :)

Samsun 4 rakama geçmedi daha.

Sercan

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 01 August 2009, 10:01:43
En azından 55 ss 555 olabilirdi ama bu plaka bi tane volkswagende diye biliyorum, adam plakayı vermez plakayı almak istiyosan arabayıda al der :)

Samsun 4 rakama geçmedi daha.

Evet o plakada var 55 ss 055 de var...

Sercan

Sadece Samsunspor

şimşek_55

HErsey bıttı plaka mı  satın alacagız. Plaka yerıne  gecmıs borçları odesek dıyorum.

eLLis

plaka değişimi 250 300 arası önemli olan istediğimiz plakayı alabilmek istediğimiz plaka için ayrıca bir ücret istemesinler bizdende :) 300 liraya geçmiş borçlarımızdan hangisini ödesek :)

emre

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: eLLis - 01 August 2009, 12:05:07
plaka değişimi 250 300 arası önemli olan istediğimiz plakayı alabilmek istediğimiz plaka için ayrıca bir ücret istemesinler bizdende :) 300 liraya geçmiş borçlarımızdan hangisini ödesek :)
300tl ye neler yapabiliriz.önce transfer yasağını kardırmak için sorunlu futbolcuların borçlarını öderiz.sonra avrupada yıldız olmuş futbolculardan beş altı tane alırız.güzel bir stad ta unutmayalımı.şöyle 250 bin kişilik yapalım.ufak gelir bize ama ileride büyütürüz.bu arada ben de çarşamba lı olduğum için çarşambasporada bir sakal atarız.bizde 3.lige çıkalım yani.bir de sbk yı da unutmadan bir kaç kuruşta onlar nasiplensin.daha sonra da kalan parayı repo borsa falan değerlendiririz.biraz tutumlu olmak gerek.300 tl yi har vurup harman savurmayalhm.;D
NOT:yukarıdaki varsayımlar eski paraya göre düşünülerek hayal edilmiştir.yani şimdinin 300 milyonu=300 trilyon tl

alisan5516

yine yapmışsın abi yapıcanı  ;D ;D paramız yok bari şeklimiz olsun 55 samsunspor 55 olsun ödesinler 1-2 milyardan bişe olmaz

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: alisan5516 - 02 August 2009, 23:44:19
yine yapmışsın abi yapıcanı  ;D ;D paramız yok bari şeklimiz olsun 55 samsunspor 55 olsun ödesinler 1-2 milyardan bişe olmaz

Harbiden yaa sinan'a verilcek parayı plakaya falan verelim, hem fazladan bi kişi kulüpte kahvaltı yapmaz ;)

samet_55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 31 July 2009, 14:03:38
Plakasını da değişseler ya 55 SS 1965 ne güzel olurdu ...
bu plaka çok güzel ve samsunspor yönetimi ile emniyet yapabilir aslında..

bengülü

prensesimize birde resmi site değilde yerine samsunspor.biz ismi çok güzel olurdu...