Külüstür Prenses Yeniden Yola Çıkmaya Hazırlanıyor

Başlatan Sadece Samsunspor, 17 June 2009, 12:12:43

« önceki - sonraki »

AntZ

Güzel olmuş... Nerdeyse Ünyespor otobüsü gibi olmuş otobüsümüz! Yenilenmesinde maddi manevi STSO mu, başka kurumlar mı, kimin emeği geçtiyse helal olsun! Harbiden eskisiyle karşılaştırmak bile hata olur. Muhteşem, harkulade..!

berusa55

Ne yönetim ne STSO; hepsi yalan! Ben, emegi gecen sanayi esnafını tebrik ediyorum!

celebi

Alıntı yapılan: Ant55 - 31 July 2009, 18:02:47
Güzel olmuş... Nerdeyse Ünyespor otobüsü gibi olmuş otobüsümüz! Yenilenmesinde maddi manevi STSO mu, başka kurumlar mı, kimin emeği geçtiyse helal olsun! Harbiden eskisiyle karşılaştırmak bile hata olur. Muhteşem, harkulade..!

??? ??? ??? ???

AntZ

Alıntı yapılan: celebi - 31 July 2009, 18:25:55
??? ??? ??? ???

Ne yazayım ki abicim? Samsunspor a uçak almış gibi boy boy gazetelerde resimleri var, eskisinden güzel mi? Güzel... Allah razı olsun...

Kais

emekçi abilerime teşekkür ediyorum.geceli gündüzlü çalışmışlar.birde merak ediyorum acaba para aldılarmı ?

Akyol

Alıntı yapılan: Kais - 31 July 2009, 19:39:52
emekçi abilerime teşekkür ediyorum.geceli gündüzlü çalışmışlar.birde merak ediyorum acaba para aldılarmı ?
Haftaya alacaklar olmadı diğer hafta en geç ondan sonraki hafta alırlar...

AntZ

Alıntı yapılan: Kais - 31 July 2009, 19:39:52

Ne varsa zaten küçük esnafta var, sitem ediyorsak sözünü tutmayanlara, hatta açık yazmak gerekirse STSO ya, bu şehrin sanayicilerine. Yönetime de bu konuda sözüm yok ama en azından çıkıpta bunları açıklasalardı, almadılar kardeşim bizde bununla idare ediyoruz deselerdi...

Amsterdamli

O arma yokmu o arma. Harika olmus otobusun ustunde. Oyle yada boyle tarihimizin en guzel otobusu.

alperen

Sercan

Alıntı yapılan: Akyol55 - 31 July 2009, 19:43:53
Haftaya alacaklar olmadı diğer hafta en geç ondan sonraki hafta alırlar...

1 ay içersinde,olmadı sezon sonu alırlar garanti... :D :D

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Valla bu kadar da değişeceğini güzelleşeceğini beklemiyordum prensesin.prensesi bu hale getiren prenslere teşekkürler bizden

celebi

Alıntı yapılan: 35ama55 - 01 August 2009, 00:33:34
O kadar trafik bilgimiz bizim de var  ;) özel bir izin olabilir manasında dedim ..

valla benim yoktu ama özel birşeylewr yapılabilir ;)

Sercan

Alıntı yapılan: celebi - 01 August 2009, 09:48:32
valla benim yoktu ama özel birşeylewr yapılabilir ;)

Abi plaka değiştirmek bir sürür masraf girmezler o işe :D :D

celebi

veis

vallaha ben arabayı begendim işyerinde arka plan bile yaptım :P