Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

berusa55

AlıntıSamsunspor, geçen sezon Aksarayspor'un kalesini koruyan Miraç Barik'i markaça aldı. Dün Kırmızı-Beyazlı ekiple ilk idmanına çıkan genç kaleci beğenildiği taktirde kulüpte kalacak

Detay: http://www.gazetekolik.net/haber_detay.asp?haberID=2917

veis

Sercan

berusa55

Alıntı yapılan: veis - 28 July 2009, 14:34:13
laa aksaraysporda ne :P

Bir orası kalmıştı di mi veis dostum? Hey Allah'ım sen sabır.

YaşarDoğu

erken konuşmak gibi olmasın ama, geri gider bu kaleci ;D

Sercan

Kaleci Cengiz'in parmağı çıktı
28 Temmuz 2009 / 14:20
Samsunspor'un bugünkü idmanında kaleci Cengiz'in sağ el serçe parmağının çıkması teknik heyeti endişelendirdi.
>
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, bugün yaptığı idmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan çalışmaya sakat olan Oktay ve Burhan katılmadı.

Teknik direktör Turhan Özyazanlar yönetiminde yapılan çalışma düz koşuyla başladı. Ardından futbolcular şut, sürat ve dar alanda kısa pas çalışması yaptı. Yapılan çift kale maçta futbolcuların sıcak havadan bunaldıkları gözlendi.

Bu arada, kaleci Cengiz arkadaşıyla girdiği ikili mücadelede sağ el serçe parmağının yerinden çıkarması nedeniyle idmanı terk etmek zorunda kaldı.

İki saat süren ve oldukça sıcak bir havada yapılan çalışmada futbolcular bol bol su içerek serinlemeye çalıştı. (iha)

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=14361

veis

ya siz gidin kardeşim yazmayın ya.bir geldiniz birisi gitdi aksaraydan kaleci aldı digeri elde kalan tek kalecinin parmagını çıkardı sırada ne var allahım ya :P

**KaR6**

abi gazeteler ne hızlı, cengiz in yanımda parmagı cıktı sabah idmanında, ben siteye gelene kadar gazeteye haber olmuş :) ben parmagı gördum, çok önemli gibi durmuyordu ama Allah acil şifa versin..

bu arada miraç kaleci ise maraton başkan gianluigi buffon, o kadar diyorum yani..

berusa55

Alıntı yapılan: veis - 28 July 2009, 14:39:11
ya siz gidin kardeşim yazmayın ya.bir geldiniz birisi gitdi aksaraydan kaleci aldı digeri elde kalan tek kalecinin parmagını çıkardı sırada ne var allahım ya :P

Felaket haberleri felakeeeet  ;D

Baskent_Samsunspor

veis

Alıntı yapılan: **KaR6** - 28 July 2009, 14:40:08
abi gazeteler ne hızlı, cengiz in yanımda parmagı cıktı sabah idmanında, ben siteye gelene kadar gazeteye haber olmuş :) ben parmagı gördum, çok önemli gibi durmuyordu ama Allah acil şifa versin..

bu arada miraç kaleci ise maraton başkan gianluigi buffon, o kadar diyorum yani..

ya koskoca samsundan bir tane olumlu gelişme yokmu.

**KaR6**

Alıntı yapılan: veis - 28 July 2009, 14:52:38
ya koskoca samsundan bir tane olumlu gelişme yokmu.

hava güneşli bugun abi, başka da yok :)

kerem55

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: veis - 28 July 2009, 13:59:15

ne kulübüz ya vallaha tam brezilya dizisi.yok beni emunuel öptü yok clodia beni aldatdı

Alıntı yapılan: celebi - 28 July 2009, 14:00:13
zaten hep öyle olmuyor mu ::)

hocam nerede hep böyle oluyor? emmanuel kimi öptü bilimyoruz ama bizi öpmediği kesin daa... :)  :-*

sabah idmanında 4 kişi hazır kıta idik. bu takımın iki iyi kaleciye ihtiyacı var. ayrıca 4-5 tane de sağlam transfere.

celebi