Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

veis

ya bizimde istedigimiz bu.çıksınlar adam gibi desinlerki samsun şehri bize sahip çıkmıyor tahtayu açamayacagız kadromuzda bu.bizde olsun be arma aşkına yine devam diyelim.ama bunlarda o yok bir gün cenki alıyorlar ertesi gün maksiçden dolayı 6 puan siliniyor.birgün bursalı yavuz diyorlar ertesi gün hasan tamam diyorlar.yani işi kendileri zorlaştırıyor.sanki tahta açılınca süperligden adam alıcaklar.

Sercan

28 July 2009, 12:33:42 #961 Son düzenlenme: 28 July 2009, 12:36:54 55sercan55
Cenk, Öztürk'le Görüşecek
28 Temmuz 2009 / 12:04
Samsunspor için yoğun çaba harcayan Cenk İşler, İstanbul'da İşadamı Galip Öztürk ile bir araya gelecek...
Samsunspor'u bulunduğu durumdan kurtarmak için Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile bir araya gelen Ünlü futbolcu Cenk İşler, bu kez Metro Grup Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk ile görüşecek

DETAYLARI ANLATACAK
Samsunspor'un durumuna çök üzülen ve Kırmızı-Beyazlı ekibi, bulunduğu konumdan kurtarmak için kolları sıvayan Ünlü futbolcu Cenk İşler, rotayı İstanbul'a çevirdi. Geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret ederek kendisine Samsunsporla ilgili düşüncelerini aktaran Cenk, bu kez Metro Grup Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk ile biraraya gelerek görüşmenin detaylarını anlatacak..
SAMSUNSPOR'UN YERİ BAŞKA
Samsunspor'da yıldızı parlayan Ünlü futbolcu Cenk İşler, "Ben Samsunsporluluk görevimi yerine getiriyorum. Samsunspor'un yeri bende bambaşka. Olumlu sonuç alırım veya almam. Buna birşey söyleyemem. Ben ve diğer arkadaşlarım Samsunspor'u Süper Lig'e çıkarmak için göreve hazırız. Beni isteyen takımlar da var ancak ben hepsini bekletiyorum. Kararımı bu görüşmeden sonra vereceğim"dedi.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=26886

veis

eLLis

Cenk metronun takıma el atması dahilinde 5 futbolcu geliriz demiş duyumuma göre bilmiyorum doğruluk payını kesin değil.

atakan

şamaroğlanı gibi olduk.cenki çabasından dolayo tebrik.ediyorum.galip öztürklede arsa meselesi için görüşmicektir heralde

Baskent_Samsunspor

red_white

sadece55

beklemekten başka çare yok bu arada bu 5 futbolcu kim bilen varmı?

europe_55

İnşallah bu görüşmeden olumlu bir sonuç çıkar...
Cenk bize faydalı olabilecek bir oyuncu...

celebi

Dartagnan

biktik... Midemiz bulandi ... Ben boyle bir yil daha istemiyorummmm

King Of The North

hiçbişey olmas asparagas haberler,artık ciddiye bile almıyorum.ben en Çok samsun ticaret ve sanayi odasının 500 binlire söz verip tutmamamasını ve hala bişeyler yapılmamasını unutmadım

CurvaSudSamsunspor

bir ara celilde görüşmüştü heralde...

veis

konunun başlıgı:yönetimin transfer çalışmaları:
gelinen nokta:cenkin transfer çalışmaları

ne kulübüz ya vallaha tam brezilya dizisi.yok beni emunuel öptü yok clodia beni aldatdı

celebi