Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

veis

işte gör kalite farkı biz sana kapıları sonuna kadar açtık onlar ise sözleşmeni dondurma peşindeler.ayıp şeyler bunlar seni her halinle tanıdık kardeşim biz kayseriyi unutmadık o yüzden boşver sen onları sen bizim grupdansın artık.hastane tedavi olaylarından grubumuza aitdir.

celebi

Alıntı yapılan: veis - 28 July 2009, 13:52:05
işte gör kalite farkı biz sana kapıları sonuna kadar açtık onlar ise sözleşmeni dondurma peşindeler.ayıp şeyler bunlar seni her halinle tanıdık kardeşim biz kayseriyi unutmadık o yüzden boşver sen onları sen bizim grupdansın artık.hastane tedavi olaylarından grubumuza aitdir.

veis

bak gör murat çelebi abimde alıntı yaptıysa var bu işde bir iş. :P

Yalnızca BİZ

ALLAH razı olsun sizden... Terimin son damlasına kadar sizinleyim... Kayseri resimlerine bakıp bakıp hasret gideriyorum zaten.. :P

celebi

senden de razı olsun kardeşim ne demek

veis

budur işte ya samsuni ve maraton hegomanyasını yıkacagız inşallah.

YaşarDoğu

Samsuni hegamınyasına evet de
Maraton hegamonyasını yıkmak , o biraz zor abi ;D

Yalnızca BİZ

Ankara ve Kayseri'de buluşuyoruz dii mii?

veis

Yalnızca BİZ

King Of The North

Alıntı yapılan: samet_55 - 28 July 2009, 14:09:35
yolunuz düşerse beklerim,

yakında doğuracaz zaten merak etme geliriz site olarak

veis

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 28 July 2009, 14:13:37

vallaha son zamanların egüzel esprisiydi :P

samet_55

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 28 July 2009, 14:13:37
normal mi sezeryan mi :D :D :D :D

CurvaSudSamsunspor

Alıntı yapılan: samet_55 - 28 July 2009, 12:46:09
merhaba.ben bu siteyeyeni üye oldum..samet_55 yani samet yıldırım 1ay falan oldu..şahsi olarakta siteden hiç kimseyi tanımıyorum..samsunda bl. evlerinde oturuyom..burada tanışma yada bereber denize, yada bi piknik gibi,tanışma gibi faliyet yok anlaşılan..ama olması gerkmezmi hazır yaz ayıda gelmiş..samsun içi samsun dışı hiç farketmez..

Halı saha maçları var + sezon açılınca görürsün bazı maç önceleri kahvaltıyı beraber yapıp stadyuma beraber gidiyoruz hadda ve hadda maçlarımızı maratondaki SAMSUNSPOR.BİZ ÖZEL LOCASINDA BERABER MAÇIMIZI İZLİYORUZ...

samet_55

ne özel locası  şimdi maratonun koltuklarını toz -toprak pislik içindedir.. okadar kombine alıyoz yada almaya çalışıyoz ama koltuklar hakikatten.. çok pisss