Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: veis - 25 July 2009, 10:02:26
hususi internetden bir gazate kurucam.hergün adam alıcam.bu arada iki tranfer görüşmemi yaptım ve imzalar atıldı. arda turan ve tuncay şanlı yı aldık. :P
abi yanlış transferler yapmışsın ya.boşuna parana yazık ;D arda iş görür belki biz de de,tuncay yaramaz abi.sen istersen messiyi getir bize.para bol ya sende ;D

Jnr.Serkan

caneri forvetten saymıyorum abi :) adam gittiği takımı düşürüyor ne abdestsiz adam :D

celebi

bu sene tamamen forvetten oluşacak sanırım takım :D

Kodalak

Alıntı yapılan: celebi - 25 July 2009, 10:06:22

süper lige çıkcazya bize gol lazım  ;D

Akyol

Bende az önce haber gazetesinde okudum aynı haberi Cenk İşler'in adı bile heyecan duymamıza yetiyor. Böyle haberlerden sonra tahta geliyor aklıma hemen, ya açılacak şimdiden adam bağlanıyor yada başka birşeyler var. Zamana bırakıp sonucu görmek en iyisi ama sabır taşıda iyice aşındı. :-\

celebi

Alıntı yapılan: Akyol55 - 25 July 2009, 10:09:29
Bende az önce haber gazetesinde okudum aynı haberi Cenk İşler'in adı bile heyecan duymamıza yetiyor. Böyle haberlerden sonra tahta geliyor aklıma hemen, ya açılacak şimdiden adam bağlanıyor yada başka birşeyler var. Zamana bırakıp sonucu görmek en iyisi ama sabır taşıda iyice aşındı. :-\

kim bilir belki en kısa sürede açılacaktır.

veis

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 25 July 2009, 10:05:55
abi yanlış transferler yapmışsın ya.boşuna parana yazık ;D arda iş görür belki biz de de,tuncay yaramaz abi.sen istersen messiyi getir bize.para bol ya sende ;D

dur şimdi arıyorum messiyi :P

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: celebi - 25 July 2009, 10:06:22
valla yaptığımız transferlerle 2010-2011 sezonu sonunda şampiyon kulüpler liginde oynarız.ve de kupa turu atarız 19 mayıs stadyumunda ;D  valla iyice balataları sıyırdık abi biz.ağlanacak halimizde bile komedi çeviriyoruz ;D

celebi

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: veis - 25 July 2009, 10:10:38
dur şimdi arıyorum messiyi :P
abi fazla kapris yaparsa vazgeç messinin  transferinden.bize futbolcumu yok.millet samsunsporda oynamak için üste para veriyor ;D

Kodalak

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 25 July 2009, 10:19:52
abi fazla kapris yaparsa vazgeç messinin  transferinden.bize futbolcumu yok.millet samsunsporda oynamak için üste para veriyor ;D

zlatanda barcelona şart koymuş istediğim zaman SAMSUNSPOR'a gidebilirim  diye ;D

CeLiL_55

alsınlar Cenk Celil'i rahat bi sezon geçirelim en azından

veis

kanal d de samsun tanıtılıyor açın seyredin

YaşarDoğu

25 July 2009, 10:35:54 #823 Son düzenlenme: 25 July 2009, 10:38:40 YaþarDoðu
Alıntı yapılan: veis - 25 July 2009, 10:30:12
kanal d de samsun tanıtılıyor açın seyredin

Bundan yaklasık 10-15 gün önce TRT1 de Samsundan canlı yayın vardı.Sabah haberleri içerisinde sabahın körü olan 7.00 gibi Sevgi Kafeden canlı bağlantı yapıldı.Ben kısa zamanına denk geldim.Çarpana tükkanının ve Samun Pidesinin reklamı  yapıldı.

İlkadım Konservatuarı mı artık bilemicem Çarşambayı Sel Aldı türküylede noktaladılar programı.

Gördüğümde çok sevindim, Samsunum TRT1 ekranlarındaydı, işe gitmem gerekti ama oturdum izledim ve öyle evden cıktım.

Akyol

Samsun gün geçtikçe görünüm olarak güzelleşiyor birde SAMSUNSPOR eski günlerine dönse Türkiye'nin en gözde illerinden birisi olacak ama bunu anlayacak yerel yöneticiler nerdeee?? En büyük reklam aracının spor hatta futbol olduğu ülkede şehirlerinin takımına yardımcı olup reklamın en büyüğünü yapacaklarına nelerle uğraşıyorlar yazık :-\