Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

celebi

Alıntı yapılan: beşnumara - 23 July 2009, 17:25:38
abi bazen ajanssporda takp ederim de o arena55 var ya tam bir abramoviç almadığı kalmıyo takıma ;D

adam haklı bende bu sitenin üyesi olmasam sadece internetten ve gazeteden Samsunsporu takip etsem inanırım boşu boşuna hayal kurarım ümit ederim doğrusu

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: celebi - 23 July 2009, 17:27:16
adam haklı bende bu sitenin üyesi olmasam sadece internetten ve gazeteden Samsunsporu takip etsem inanırım boşu boşuna hayal kurarım ümit ederim doğrusu

Ben Ofosu

Alıntı yapılan: serkans - 23 July 2009, 11:36:13
sonra diyorsunda abi 1lig hedefi war diorsun sol kanadını sinan demirciogluna emanet ediyorsun :) şaka olsa gerek.can ulun u yolla sinan demirciogluyla anlaş.bide hakkıyı alırlar bi yere gitmdiyse.kurtları toplarlar takıma

keşke sol kanadımızı Sinan'a emanet etseler . dün denge gazetesinde hakan koçarslan'ın sağ bek denendiği söylüyordu , bugun haber gazetesinde sol beke transfer edilmiş hakan  8)

AlıntıHakan sol beke
Samsunspor'un genç savunma oyuncusu Hakan Koçaslan, yeni sezonda yeni bir mevkide oynamaya hazırlanıyor. Teknik Direktör Turhan Özyazanlar, sol bekte oynayan Can Ulun ile yeniden anlaşılamaması nedeniyle boşalan bu mevkiye Hakan Koçaslan'ı monte etmeye çalışıyor.

http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=28249

bu adam da kazmalıktan başka ne var anlamıyorum arkadaş, bir de bek teslim edecekler adama.dersin ki Maicon , her iki kanatta da oynuyor !

beşnumara

hakan sağ ayak olduğu için hadi dersin bi ihtimal sağ beke koyarsın da sol bek de abes olur valla yaaa

**KaR6**

tahta konusunda ilk kez umutluyum bu ara.. zaman verip dalga konusu olmak istemiyorum ama sanırım mutlu son yaklaştı.. bi süre daha bekleyelim, verdikleri zaman geldiğinde hala icraat yoksa daha da umutlanmam :)

Akyol

Türkiye'de transfer yapamayan tek kulüp biziz herhalde yanılıyor muyum bilgisi olan var mı bu konuda?

edmontdante

Alıntı yapılan: Ben Ofosu - 23 July 2009, 17:57:15
. dün denge gazetesinde hakan koçarslan'ın sağ bek denendiği söylüyordu , bugun haber gazetesinde sol beke transfer edilmiş hakan  8)

Bence Hakan KOÇSARSLAN sağ ayağıyla topa vurmaktan bile acizken sol bek oynatılacak olması tam komedi

14.basamak

Tahta açıldığında, giydirme prenses tarzında transferler bekliyorum..

55.hakan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 23 July 2009, 18:39:55
tahta konusunda ilk kez umutluyum bu ara.. zaman verip dalga konusu olmak istemiyorum ama sanırım mutlu son yaklaştı.. bi süre daha bekleyelim, verdikleri zaman geldiğinde hala icraat yoksa daha da umutlanmam :)
hadi bakalım haberler sende :D

germencisse

vallaha uefa tecrübesi felan hepsi hikaye bu adam bize gelip golünü atacakmı?Zor maçımızda işi bitiricekmi?bizim için onlar önemli..sırf yabancı diye almış olmak için Almayalım haberlerde iyi futbolcu olduğu niteliğinde hayırlısı olsun..

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Akyol55 - 23 July 2009, 18:40:46
Türkiye'de transfer yapamayan tek kulüp biziz herhalde yanılıyor muyum bilgisi olan var mı bu konuda?
aynen doğru kardeşim.foto maçta takımların transfer tablosu var.milletin hanesi dolmuş almıyor tablosu,bizim hane tertemiz bomboş ;D

germencisse

arkadaşlar şuanda tek transfer yapmyan takım biziz halimiz içler acısı..
Son dakika transferlerini öğrendim:HASAN ÜÇÜNCÜ=GİRESUNSPOR
ERMAN GÜRAÇAR=BUCASPOR
OKAN ÖZTÜRK=KARŞIYAKA

europe_55

Arkadaşlar hani bir söz vardır ya Geç olsun, güç olmasın diye  ;D

İnşallah Samsunsporumuz için en faydalı olacak oyuncular gelir...
Hayırlısı olsun.
Bekleyelim görelim...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: **KaR6** - 23 July 2009, 18:39:55
aman kardeşim <MIŞ> lı haber duya duya şiştik valla.şayet vereceğin haber <MIŞ> lı zamandan <DI>zamana geçiş yaparsa o zaman söyleyiver bize :D

germencisse

Alıntı yapılan: europe_55 - 23 July 2009, 19:49:36
Arkadaşlar hani bir söz vardır ya Geç olsun, güç olmasın diye  ;D

İnşallah Samsunsporumuz için en faydalı olacak oyuncular gelir...
Hayırlısı olsun.
Bekleyelim görelim...

bizimkide çok geç oldu be abi  :)..