Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

23 July 2009, 19:55:18 #675 Son düzenlenme: 23 July 2009, 19:57:55 Bir Sevdadýr Samsunspor
Alıntı yapılan: europe_55 - 23 July 2009, 19:49:36
Arkadaşlar hani bir söz vardır ya Geç olsun, güç olmasın diye  ;D

İnşallah Samsunsporumuz için en faydalı olacak oyuncular gelir...
Hayırlısı olsun.
Bekleyelim görelim...
geç olsun güç olmasın'a da razıyız ama  bizim ki geç olmayacak hiç olmayacak ve de güç olmayacak

KocumVolkan

Alıntı yapılan: germencisse - 23 July 2009, 19:44:20
arkadaşlar şuanda tek transfer yapmyan takım biziz halimiz içler acısı..
Son dakika transferlerini öğrendim:HASAN ÜÇÜNCÜ=GİRESUNSPOR
ERMAN GÜRAÇAR=BUCASPOR
OKAN ÖZTÜRK=KARŞIYAKA

okan erman peheey yav bırakın ... transfer tahtası bi açılsın en kral papazları biz alıcaz :D

europe_55

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 23 July 2009, 19:56:07
okan erman peheey yav bırakın ... transfer tahtası bi açılsın en kral papazları biz alıcaz :D

Tahta açılsın biz papaz değil papa'yı getiririz evelallah!!!!!! ;D

mehmet yılmaz

Bu Giorgi Chelidze, harbi iyi adammış. Sağlam santrafor diyorlar, inşallah doğru çıkar. Psikopat bir tipi var, rakip savunmaları gebertsin yeter :)

Ayrıca transfer yapabileceğimize dair güçlü duyumlar var, olur inşallah.

Kaya

Alıntı yapılan: samsuni - 23 July 2009, 23:02:48
Bu Giorgi Chelidze, harbi iyi adammış. Sağlam santrafor diyorlar, inşallah doğru çıkar. Psikopat bir tipi var, rakip savunmaları gebertsin yeter :)

Bugün 2.kez izledim gerçekten çok şanslıyız türkiyede arasak öyle bir santrafor bulmak güç olabilirdi uzun boylu hızlı ve her iki ayağına da hakim inşallah sözleşme imzalarız..

berusa55

Bu Gürcü'yü harbiden merak ettik şimdi. Tahtayı kırın bari de bu da kaçmasın elimizden!  ;)

mehmet yılmaz

İnanç benimki sadece bir varsayım; bu adamı idmana çıkarmışlarsa eğer ve adam da sorunsuz bir şekilde kalıp, çalışıyorsa bunlar o tahtayı açacaklar demektir.

55.hakan

Alıntı yapılan: samsuni - 23 July 2009, 23:02:48

inşallah artık haftaya kalmasa iyi olur

edmontdante

Alıntı yapılan: iak5529 - 23 July 2009, 23:05:39
   Bugün 2.kez izledim gerçekten çok şanslıyız türkiyede arasak öyle bir santrafor bulmak güç olabilirdi uzun boylu hızlı ve her iki ayağına da hakim inşallah sözleşme imzalarız..

Haydaaaaaaaaaaaa çok kötü gaza geldim şimdi

berusa55

Alıntı yapılan: edmontdante - 23 July 2009, 23:14:33
Haydaaaaaaaaaaaa çok kötü gaza geldim şimdi

Engin abi cidden gaza gelmeyi de özledik mi ne? Yeni Şota mı yoksa bu Gürcü  :D

Meteor

Alıntı yapılan: iak5529 - 23 July 2009, 23:05:39

valla ne yalan sölım bende merak ettım sımdı ınsallah su bas belası tahtayı kaldırırlarda bızde yolumuza bakarız artık karadenız takımları sankı bıze nıspet ne var ne yok alıo hadı hayrlısı....

gozgoz yýlmaz

Giorgji Chelidze  ( Giyorgi Çelidze ) karizmatik bir isim valla. İçim ısındı..  ;D

Burhan'dan daha iyi olamamak için balta olmak lazım zaten.

edmontdante

Alıntı yapılan: berusa55 - 23 July 2009, 23:15:06
Engin abi cidden gaza gelmeyi de özledik mi ne? Yeni Şota mı yoksa bu Gürcü  :D

Kardeşim varya ne hayaller kurmaya başladım.Özlemişiz gerçekten.Gazetelerin yazdıklarını düşünmeye başladım fotomaç'ta falan.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Fazla gaza gelmeyelim arkadaşlar fazla yakıt harcarız.şaka bir yana bu akşam gaza geliriz yarın sabah tam tersi haberlerle aniden frenleriz.Inşallah maşallah diyelim bu gecelik bari

berusa55

23 July 2009, 23:25:41 #689 Son düzenlenme: 23 July 2009, 23:29:58 berusa55
Alıntı yapılan: edmontdante - 23 July 2009, 23:24:22
Kardeşim varya ne hayaller kurmaya başladım.Özlemişiz gerçekten.Gazetelerin yazdıklarını düşünmeye başladım fotomaç'ta falan.

Abi düşünsene bir de ilk hafta Çhelidze ile Karabük'ü burda dağıtıp sonra seyircisiz maçta Karşıyaka'yı yenip içerde Mersin galibiyeti! 3maçta 9 puan. Sen o zaman gaza gelmeye bak ;D

Bu gece gaz serbest; radar kurulmamış arkadaşlar!  ;) ;)