Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

daha siftah yapmadan ıskartaya çıkaracaklar garibim gürcüyü ;D

safser

safser

Yönetim beğenmiş bu topçuyu uefa tecrübeside varmış zaten öyle yazılıyor ne kadar doğru bilemem ama.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: serkans - 23 July 2009, 14:55:30
sahilde gürcüler wardı dans içn gelmişler...samsun begenmez kesin bu adamı :)) gürcü otobüsyle geri yollarlar :)) para paradır :D kaşar peyniri domatesi az yiyen bi yönetim bunuda yaparsa şaşmayınn

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: serkans - 23 July 2009, 14:55:30
sahilde gürcüler wardı dans içn gelmişler...samsun begenmez kesin bu adamı :)) gürcü otobüsyle geri yollarlar :)) para paradır :D kaşar peyniri domatesi az yiyen bi yönetim bunuda yaparsa şaşmayınn
gülmekten bir hak oldum.sen çok yaşa ;D

Kodalak

ajanssporda az önce Samsunsporumuzla ilgili sayfaya girdim yorumlarda müthiş transferler yazmışlar sosyolog55 '''arkadaşlar aldığım son haberler.yöneticiden aldığım haberler;tahta yüzde 80 açılıyor.gürcü golcü,hakkı,kaleci yavuz(bursa),sivaslı mehmet ali,sinan demirci oğlu bana gelen haberlerde şimdilik bunlar var celil ve cenkin düşünülmediği söylendi.ayrıca caner bugün17:30 gibi arabasıyla tesislerden ayrılırken gördüm.başka haberleri olan varsa yazarsa sevinirim''''

arena 55 '''sosyolog kardesim gazeteci bi abimizden aldım buhaberi ama baskan dedigine bakıldıysa henüz acılmadı tahta acılırsa kaleye ferhat odabasını alırdım hakkı cenk ve celilide bu takıma alınmalı diye düsünüyorum nurican kardesim cenk kimseyle anlasmadı insallah güzel olur hersey gün gelir döneriz elbet'''

doğrumu acep  ;)

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: serkans - 23 July 2009, 15:16:04
öyle ama cidden :))
olur olur kardeşim.burası samsun.bir acayip şehir olduk  yönetemeyeni ile, bakamayanı ile,milletvekilsizliği ile.uzar gider böyle.yani velhasıl kafayı sıyırdık bu beceriksiz insanlar yüzünden

Amsterdamli

Alıntı yapılan: safser - 23 July 2009, 14:56:49
Yönetim beğenmiş bu topçuyu uefa tecrübeside varmış zaten öyle yazılıyor ne kadar doğru bilemem ama.

Yok kardesim ne tecrubesi adam 3x Neftci Baku ile intertoto kupasinda oynamis ayrica 1x (yedek agirlikli) A milli olmus. 3x Umit milli takimda oynamis. Yasi daha 22 ve cok takim gezmis, o yonden tecrubeli sayabiliriz.

safser

Alıntı yapılan: Amsterdamli - 23 July 2009, 15:32:47
Yok kardesim ne tecrubesi adam 3x Neftci Baku ile intertoto kupasinda oynamis ayrica 1x (yedek agirlikli) A milli olmus. 3x Umit milli takimda oynamis. Yasi daha 22 ve cok takim gezmis, o yonden tecrubeli sayabiliriz.
İlk çıkan haberlerde uefa tecrübesi diyordu balonmuş demek ;D neyse milli olması da güzel yaşına göre tecrübeli sayılır ;)

sevdamsınsamsunspor

sosyolog55 diyor ki;
22 Temmuz 2009, 20:55
şu an gördüm muhammetali kocaeline gitmiş o elden kaçmış neyse sorun değil 2 oyuncu galip öztürk alacakmış alır bize bir yıldız oyuncu nasılsa          kaynak:ajanspor

berusa55

23 July 2009, 16:36:12 #655 Son düzenlenme: 23 July 2009, 16:46:12 berusa55
Bu sosyolog55 denen kardeş ajansspor'da iyi sıkıyor; bilmiyorum buraya üye mi ama burda sıkmayacağını da iyi biliyor olması lazım. Eğer üyeysen burda da yaz be güzel kardeşim kaynağıyla beraber de herkes bilsin olmaz mı?

***Şimdi baktım da sosyolog55 adlı bir arkadaşımız var sitede ama henüz icraatı yok??

http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?action=profile;u=3606

55.hakan

Alıntı yapılan: berusa55 - 23 July 2009, 16:36:12
Bu sosyolog55 denen kardeş ajansspor'da iyi sıkıyor; bilmiyorum buraya üye mi ama burda sıkmayacağını da iyi biliyor olması lazım! Eğer üyeysen burda da yaz be güzel kardeşim kaynağıyla beraber de herkes bilsin olmaz mı?

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: berusa55 - 23 July 2009, 16:36:12
Bu sosyolog55 denen kardeş ajansspor'da iyi sıkıyor; bilmiyorum buraya üye mi ama burda sıkmayacağını da iyi biliyor olması lazım. Eğer üyeysen burda da yaz be güzel kardeşim kaynağıyla beraber de herkes bilsin olmaz mı?

***Şimdi baktım da sosyolog55 adlı bir arkadaşımız var sitede ama henüz icraatı yok??

http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?action=profile;u=3606
zaten gelişme yönünden icraat yok takımımızda,bir de bu sıkmalar bizi hep deli ediyor valla

celebi

ya bu transfer yapmak ne kadar kolay böyle

beşnumara

Alıntı yapılan: celebi - 23 July 2009, 17:22:44
ya bu transfer yapmak ne kadar kolay böyle
abi bazen ajanssporda takp ederim de o arena55 var ya tam bir abramoviç almadığı kalmıyo takıma ;D