Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

usare

Alıntıbak kardeş baya bi borcun altına girersin   bide öde öde bitmiyor bu borç  

iyi düşün yazıktır gençliğine

Feda olsun Samsunspor'uma.. :D

Kodalak

germencisse

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 23 July 2009, 13:17:00
hayırlısı olsun. Hasanın kilosu ve yan toplardaki sorunları göz önüne alınırsa ben hala Cengizin denenmesi gerektiğini düşünüyorum.

haklısınız cengizde denensin ama en azında hasanda tecrübeli bir isim..

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Hayırlı olsun hasanın menejeri için?sonunda ikna olmuş menejer?

beşnumara

beşnumara

Alıntı yapılan: serkans - 23 July 2009, 13:51:29
cengize üzülüyorm...En azından bir görseydik adamın nasıl oldugunu.kötü kaleci olsa mili takımınn kalesine geçmez sonuçta.bellkide hasanın oynadıgı paranın 4te 1 ine oynuyor.yazık o kalecye  :(
cengizi en azından geçen sene eray gibi 1-2 maç da olsa denesinler baksınlar nasıl? oynadığı milli takımda oyuncu olmadığı için cengiz milli takıma alındı diye biliyorum ama bu sene kullanacağız seni diye geri çağırdılar yoksa gelmeyi düşünmüyordu.hem iyi olup hem de şans verilmezse ayıp olur bizim için de kötü olur

beşnumara

Alıntı yapılan: serkans - 23 July 2009, 14:05:29
ben onunla msn de konuştum abi.adam samsunspor aşıgı cidden.bana şans verilirse kontratım bitene kadar kalırım diyor.Taraftar harika enfes diyor.facede hep samsunspor videoları paylaşıo adam.böyle takımını sewen bi adamı oynatmayıpta eray gibi tipleri alıyorlar kaleye.yazık çok yazık
o zaman şimdiden ona geçmiş olsun.bu yönetim samsunspor aşığını elde tutmaz tutsa da şans vermez.yazıkk cengiz çok iyi insandı :D

Ollivanders

Samsunspor da isler tersinden gider  o acidan samsunsporlulara en son sans verilir ...

pitbul055

Alıntı yapılan: hakanelgun - 23 July 2009, 11:21:34
ben açıldı diyen arkadaşa inanıyorum  ;D kafayı yedik en sonunda :o
;D ;D

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: beşnumara - 23 July 2009, 14:07:19
o zaman şimdiden ona geçmiş olsun.bu yönetim samsunspor aşığını elde tutmaz tutsa da şans vermez.yazıkk cengiz çok iyi insandı :D

Ollivanders

hala aklim transfer tahtasinda be abi sabah bir bomba atildi gitti :)))) icim de bir heyecan !!!

cezayir55

dogruysa niye cevap vermiyor mesaji alip kacti

safser

23 July 2009, 14:35:01 #642 Son düzenlenme: 23 July 2009, 14:39:20 safser
Alıntı yapılan: serkans - 23 July 2009, 14:34:12
arkadaşlar samsunsporun dnemeye aldıgı gürcü forvet idmanda sakatlanmış !! :)) abdest almadan çıkıyorlar idman sahasına tabi
Topuğunda yara oluşmuş krampondan dolayı ;) ahada gürcünün topuğu ;D

safser

Alıntı yapılan: serkans - 23 July 2009, 14:40:01
dostum nerden buldn bu resmi yaa :)))))
Haber gazetesinin sayfasında var dostum :)