Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Alıntı yapılan: Kodalak - 22 July 2009, 13:15:15

Üstad,haklısın ama ne yapsak elde değil dün ben Cem55 ile konuşuyorum dedim biran önce lig başlasa hergün bir asparagas haber,dediğin gibi hep bir çelişki bıktım dedim lig başlasın ak ile kara belli olsun bende bıktım artık dedim.Yani bundan başka yapacak bişimiz yokki,adamlar öyle yada oturdular koltuğa yerine kimsede yok geçecek buda bir gerçek gelenlerde yine bu yönetimden makyajlı olur yine bize hüsran yine bize hasret der dururuz.Siteye gazetelerden yazılar aktarıyorum inan ben bile inanmıyorum ama bizi mutlu edecek haberlere ihtiyacımız olduğu için hele hele gurbette bu sıkıntıyı yaşadığımız için aktarıyorum.

haklısın ustad bir baslasaydı su lig Sen nasıl bir seysin samsunspor varlıgında kanser oluyoruz ama destekliyoruz yoklugunda da kanser oluyoruz :)

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: kuzey55 - 22 July 2009, 12:44:13
yahu her işler komedi bunların.birisi görüştük der futbolcu görüşmediler der.biris kombine fiyatı 300 der diğeri 150.sonra bir başkası 200...birisi tso otobüs verdi gidiyiriyoruz der.diğeri prensesi giyidiriyoruz der.birisi çiçek gönderir diğeri yanlıştı der.sonra ikisi birden kıvırır...allahım sen sabır ver bize bu dengesizlerle ne yapacağız bilmiyorum...
aynen öyle kardeşim.bu dengesizlerle süper lige çıkmayı bırak bank asyada kaldığımıza şükretmek gerek.ki öyle de ediyoruz zaten.

MeL_55

AlıntıSamsunspor tamgaz hazırlanıyor

Samsunspor, yeni sezon hazırlıklarını tesisleri'nde yaptığ çalışma ile sürdürüyor. Tenik patron Özyazanlar'dan idmanda hata yapan futbolculara sert uyarı.
>

Samsunspor, yeni sezon ikinci etap çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan idmanda futbolcular kondisyon ve fizik ağırlıklı çalıştı. Çalışmaya üçerli grupları halinde, topla ısınma hareketleriyle başlayan futbolcular daha sonda minyatür çift kale maç yaptılar. İdmanda futbolcuların hırslı olmaları dikkat çekti. Kıran kırana geçen çalışmada futbolcuların birbirleriyle yapmış oldukları mücadelelerde ufak sakatlıklar yaşandı.

Özyazanlar hataya taviz vermiyor

Teknik direktör Turhan Özyazanlar, çalışmada hata yapan futbolcuları sert bir şekilde uyardı. Ayrıca, görüşmeleri süren Gürcü futbolcu Gıorgı Chelıdze, idmana katıldı. 1986 doğumlu olan ve forvet mevkiinde oynayan futbolcunun Dinamo Tiflis takımıyla Şampiyonlar ve UEFA Ligi tecrübesi olduğu belirtildi. (iha)

55.hakan

Samsunspor'a Gürcü forvet

Kırmızı-Beyazlıların dün yaptığı çalışmada Gürcü futbolcu Gıorgı Celıdze'yi denedi. Daha önce Dinamo Tiflis takımında forma giyen ve hem UEFA, hem de Şampiyonlar Ligi deneyimi olan 1986 doğumlu forvet oyuncusu, özellikle sabah antrenmanındaki performansı ile göz doldurdu. Gıorgı Celıdze, beğenmesi ve transfer tahtasındaki sorun çözülmesi durumunda Samsunspor'a kazandırılacak.
http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=28220

paf takımında oynayıp 6 ay beklemeyecek bu futbolcu transfer tahtası kalkarsa gelecekmiş.

Ollivanders

jean

carsambasporda bıle ıkı tane var bız almaya calısıyoz hala   ;D ;D :D :D

emre

Alıntı yapılan: jean - 22 July 2009, 13:59:09
carsambasporda bıle ıkı tane var bız almaya calısıyoz hala   ;D ;D :D :D

aman onlar gibi olcaksa olmaz olsunn..

Kodalak

Alıntı yapılan: emre55 - 22 July 2009, 14:02:05
aman onlar gibi olcaksa olmaz olsunn..

evet biri tam yalı kazığıydı

jean

ısa hocayla konustum haftaya almaya baslıyoz adamları buyuk ıhtımal cozduk meseleyı dedı

beşnumara

Alıntı yapılan: jean - 22 July 2009, 19:23:11
ısa hocayla konustum haftaya almaya baslıyoz adamları buyuk ıhtımal cozduk meseleyı dedı
hadi bakalım ama bu son hafta olsun :D

HaSaNCaN

gecen haftada haftaya çözüyoz diyodu :D

Akyol

olmadı ondan sonraki hafta var umudumuz sürüyor  :D

Kais

europe_55

Geçen hafta olmadı, bu haftaya kesin, bilemedin önümüzdeki hafta garanti  ;D ;D ;D

Dursun gibi konuştum sanki  ??? ::)

SAMSUNSPORUMUZ için hayırlısı olsun!

furkan88

inşallah açılırda.ilk iş kaleyle defansın kanatlarına adam alırız.