Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

kuzey55

Alıntı yapılan: beşnumara - 22 July 2009, 12:41:58
allahım yaaa.koca karıya makyaj yapıyorlar işe bakın :D halimiz komedi yaa

yahu her işler komedi bunların.birisi görüştük der futbolcu görüşmediler der.biris kombine fiyatı 300 der diğeri 150.sonra bir başkası 200...birisi tso otobüs verdi gidiyiriyoruz der.diğeri prensesi giyidiriyoruz der.birisi çiçek gönderir diğeri yanlıştı der.sonra ikisi birden kıvırır...allahım sen sabır ver bize bu dengesizlerle ne yapacağız bilmiyorum...

Kodalak

Savunmanın sağında oynayacak
22 Temmuz 2009 / 12:34
Samsunspor'un hırçın futbolcularından Hakan Koçaslan, yeni sezonda büyük ölçüde savunmanın sağ tarafında görev alacak
Samsunspor'da yaşanan transfer yapamama sıkıntısı Teknik Direktör Turhan Özyazanları, başka arayışlara itiyor. Özellikle savunma kurgusunu oluşturmakta büyük problem yaşayan tecrübeli teknik adamın, savunmanın sağ tarafına Serkan Eyüpoğlu ile Hakan Koçaslan'ı deniyor. İki oyuncuyu belli periyotlar halinde bu bölgede deneyen Teknik Direktör Özyazanlar'ın son kararını üçüncü etapta oynanacak hazırlık maçlarının sonunda vereceği öğrenildi.

Kodalak

İşte bu...
22 Temmuz 2009 / 12:36
Bakımsızlıktan dökülen Samsunspor otobüsü, nihayet bakıma alındı. Bir haftaya tüm eksikleri giderilmiş olarak kulübe teslim edilecek otobüs aynı zamanda giydirilip, son derece modern bir görüntüye kavuşturulacak
Samsunspor'da otobüs sorununa kesin çözüm. Yönetim kurulu, prenses marka otobüsü bakıma verdi. Baştan aşağıya bakımı yapılacak ve tüm eksiklikleri giderilmiş olarak kulübe teslim edilecek otobüs aynı zamanda Samsunsporlu futbolcu ve taraftarlardan oluşan güzel bir komposizyon ile giydirilecek. Üçüncü etap hazırlık kampı için Bolu'nun Gerede İlçesi'ne gidecek Kırmızı-Beyazlı ekibin, bu şehre bakımdan çıkmış, giydirilmiş otobüsüyle gitmesi hedefleniyor.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=26616

beşnumara

Alıntı yapılan: kuzey55 - 22 July 2009, 12:44:13
yahu her işler komedi bunların.birisi görüştük der futbolcu görüşmediler der.biris kombine fiyatı 300 der diğeri 150.sonra bir başkası 200...birisi tso otobüs verdi gidiyiriyoruz der.diğeri prensesi giyidiriyoruz der.birisi çiçek gönderir diğeri yanlıştı der.sonra ikisi birden kıvırır...allahım sen sabır ver bize bu dengesizlerle ne yapacağız bilmiyorum...
tek yapılacak bir iş var o da DARBE! ister gülün ister inanmayın

emre

Alıntı yapılan: beşnumara - 22 July 2009, 12:50:04

Kodalak

darbenin her türlüsüne karşıyım

YAŞASIN DEMOKRASİ

beşnumara

samsunsporun bu durumunu izlemeye devam edelim o zman.

Ollivanders

Kodalak

Demokratik yollardan başa gelelim,yanlışı yanlışla düzeltmeyelim

Ollivanders

22 July 2009, 13:02:58 #564 Son düzenlenme: 22 July 2009, 13:04:35 Serpico55
Yanlısa yanlısla karsilik vermeyelim dogru diyorsun usta da nah buramıza kadar geldi artık... Nerden bulastık bunlara ya bu nasıl yonetim ya Bu yonetim hakkında film yapsak varya diger takımlar bize dua ederler ... Kulup yonetilirken neler yapılmayacaksa herseyi yapıyorlar... bir adam gelsin su takıma teknik heyetiyle yonetimi ile de adam gibi sozunun eri olsun !!! yazık bize hep bir celişki hep bir ikilem Bıktık usandık artık

Ollivanders

Alıntı yapılan: Kodalak - 22 July 2009, 12:45:11
Savunmanın sağında oynayacak
22 Temmuz 2009 / 12:34
Samsunspor'un hırçın futbolcularından Hakan Koçaslan, yeni sezonda büyük ölçüde savunmanın sağ tarafında görev alacak
Samsunspor'da yaşanan transfer yapamama sıkıntısı Teknik Direktör Turhan Özyazanları, başka arayışlara itiyor. Özellikle savunma kurgusunu oluşturmakta büyük problem yaşayan tecrübeli teknik adamın, savunmanın sağ tarafına Serkan Eyüpoğlu ile Hakan Koçaslan'ı deniyor. İki oyuncuyu belli periyotlar halinde bu bölgede deneyen Teknik Direktör Özyazanlar'ın son kararını üçüncü etapta oynanacak hazırlık maçlarının sonunda vereceği öğrenildi.

yandık ozaman :D her mac bir penaltı :D

beşnumara

Alıntı yapılan: Serpico55 - 22 July 2009, 13:07:19
yandık ozaman :D her mac bir penaltı :D
kendini kasmasın hoca yaaa.koy sağ beke turgayı.hakan zaten defans adamı ama yedek olsun :D göbeğe kenanın yanına ismaili koyun iyi o çocuk.

Kodalak

Alıntı yapılan: Serpico55 - 22 July 2009, 13:02:58
Yanlısa yanlısla karsilik vermeyelim dogru diyorsun usta da nah buramıza kadar geldi artık... Nerden bulastık bunlara ya bu nasıl yonetim ya Bu yonetim hakkında film yapsak varya diger takımlar bize dua ederler ... Kulup yonetilirken neler yapılmayacaksa herseyi yapıyorlar... bir adam gelsin su takıma teknik heyetiyle yonetimi ile de adam gibi sozunun eri olsun !!! yazık bize hep bir celişki hep bir ikilem Bıktık usandık artık

Üstad,haklısın ama ne yapsak elde değil dün ben Cem55 ile konuşuyorum dedim biran önce lig başlasa hergün bir asparagas haber,dediğin gibi hep bir çelişki bıktım dedim lig başlasın ak ile kara belli olsun bende bıktım artık dedim.Yani bundan başka yapacak bişimiz yokki,adamlar öyle yada oturdular koltuğa yerine kimsede yok geçecek buda bir gerçek gelenlerde yine bu yönetimden makyajlı olur yine bize hüsran yine bize hasret der dururuz.Siteye gazetelerden yazılar aktarıyorum inan ben bile inanmıyorum ama bizi mutlu edecek haberlere ihtiyacımız olduğu için hele hele gurbette bu sıkıntıyı yaşadığımız için aktarıyorum.

Kodalak

Alıntı yapılan: beşnumara - 22 July 2009, 13:11:07
kendini kasmasın hoca yaaa.koy sağ beke turgayı.hakan zaten defans adamı ama yedek olsun :D göbeğe kenanın yanına ismaili koyun iyi o çocuk.

İsmail 3-4 maç oynasın o formayı çok rahat taşır

erdem

Alıntı yapılan: Kodalak - 22 July 2009, 12:52:09

darbenin her türlüsüne karşıyım

YAŞASIN DEMOKRASİ

hakkı demokrasiyle mi geldi? kim seçti? kongre oldu da benim haberim mi olmadı? adam darbe gibi geldi zaten.