Samsun Basket Kulübü

Başlatan berusa55, 13 June 2009, 14:40:02

« önceki - sonraki »

Akyol

Alıntı yapılan: jean - 21 July 2009, 21:44:38
ıse bak ya ne fransa nede belcıka takımı denk geldı maca gıtme hayalım suya dustu
Dur arkadaşım hemen panik yapma daha üst turlar var hedef yarı final  ;)

beşnumara

Alıntı yapılan: Akyol55 - 21 July 2009, 21:46:59
Dur arkadaşım hemen panik yapma daha üst turlar var hedef yarı final  ;)
hedef yarı final değil kupa yaşardoğuya gelecek :D çok uçtum heralde.her şey taraftara bağlı.bu taraftar ölünün üstündeki toprağı kaldırır ama... :'(

Akyol

taraftarı öldürdü cenazesine de çelenk yolladı bazıları!

salon55

maşallah ofosu arkadaşım!! herşeyi merak ediyorsun ?  kayıt olalı 4 gün oldu ama ozaman  git kulübe anlatsınlar sana .ne demek kaynak falan  açıklansın hesap sormak kime düşmüşki sana bana düşsün sen  samsun adına bir takım çıkarıyorlar ,destek olalım ne güzel iş çıkartıyolar demelisin. bizi bağlamaz herkesin parası kendi cebine merak eden arkadaşlara ,ereanın ortağımısınız başkanın çiçeğini soruşturuyorsunuz??? gitti gitti  işimiz buna mı kaldı hayret ya!  ona takıntı yapacağına trabzonspor tırı yeşilyurtun önünde kaç gündür ne yaptıınız?  bu gibi işler yapılacak işlere zarar verir    benden söylemesi isteyen samsunsporla i,steyen sbk isteyende ted koleji hakkında yorum yapar kışkırtmayın insanları.

salon55

kuraya gelince çok zor kura oldu ama maç kazanmanın önemli olduğu kadar puan ve averajda önemli 2.tura geçemek için sahamızda oynanacak üst üste 3 maç hayati önem taşıyor ama olaysız!!!   ama takıma daha takviyeler lazım unutmayalım.12 kasıma çok varama zaman hemen geçiyor.belki sbk veya samsunspora para desteği veren firmlara açıklama yapılmasını istemedi olamazmı?

Ben Ofosu

22 July 2009, 01:35:13 #140 Son düzenlenme: 22 July 2009, 01:51:43 Ben Ofosu
Alıntı yapılan: salon55 - 21 July 2009, 21:52:21
maşallah ofosu arkadaşım!! herşeyi merak ediyorsun ?  kayıt olalı 4 gün oldu ama ozaman  git kulübe anlatsınlar sana .ne demek kaynak falan  açıklansın hesap sormak kime düşmüşki sana bana düşsün sen  samsun adına bir takım çıkarıyorlar ,destek olalım ne güzel iş çıkartıyolar demelisin. bizi bağlamaz herkesin parası kendi cebine merak eden arkadaşlara ,ereanın ortağımısınız başkanın çiçeğini soruşturuyorsunuz??? gitti gitti  işimiz buna mı kaldı hayret ya!  ona takıntı yapacağına trabzonspor tırı yeşilyurtun önünde kaç gündür ne yaptıınız?  bu gibi işler yapılacak işlere zarar verir    benden söylemesi isteyen samsunsporla i,steyen sbk isteyende ted koleji hakkında yorum yapar kışkırtmayın insanları.

siteye 4 gün evvel kaydoldum evet ama yıllarımızı samsun'un herhangi bir daldaki başarısını desteklemeye de verdik.kaynağı merak ediyorum,ben sbk taraftarıyım,sbk'yı önünde Samsun ismi olduğu için destekleyenlerdenim ve takımımın maddi desteği nereden aldığını merak ediyorum,firmalar bu işleri reklam için yaparlar neden açıklamak istemesinler ki , " Samsunspor'a destek vermedikleri için tepkiden çekindiklerinden". Kulübe gitmeme gerek yok,zaten burada SBK'nın içinden yazan bir sürü adam var gördüğüm kadarıyla,artık hocalardan biri mi yöneticilerden birisi mi bilemem.O yüzden kulübe kadar zahmet etmeyelim,bana 4 günlük diyorsun ama seninde attığın mesajlardan sadece 9-10 tanesi SBK hakkında değil ,kimisi dolaylı yoldan,kimisi direk SBK hakkında,demekki iyi biliyorsun bu işleri.

merak ediyorsan da söyleyeyim,evet errea'nın ortağıyım,bir taraftar olarak yapacağım her alışverişle hem takımıma hemde takımıma destek olan bir işadamının başarısına ortak görüyorum kendimi.biz taraftarız ; ortak değil sahibiz böyle yerlerin.

sense hala fenerrum patrikhanesine gönderilen çiçekleri savunuyorsun,başkanın işadamı vasfı ile o çelengi gönderdiğini söylüyorsun.SBK'yı buralara kadar taraftarlarla birlikte taşıyan bir ismin , taraftarın hassas olduğu bir durumda " ama ben işadamıyım" demeye hakkı yok. o çiçek gönderdiğiniz kurumun bayan basket takımına istanbul'da hakem baskısı ile yenilmedik mi? Sn.Tayıncı İstanbul takımlarının üzerlerine geldiği açıklamasını yaparken,birlik olup başkanın arkasında durmadık mı ? başkan artık Samsun'un spor kamuoyuna mal olmus bir isimdir , işadamlığı vasfını bu tip durumlarda 2.plana kaldırmalıdır,bana bunu savunamazsın !

trabzonspor tırına gelince . fenerrum patrikhanesine gönderilen çiçeği savunan bir isim benden bu konu hakkında hesap soramaz. o tepki işlerini zamanında gerektiği kadar yaptık,artık yaşımız ve samsun'dan uzak konumumuz ile bu işlere girmemizin imkanı yok.

bir çiçek herşeyi değiştirdi , ben basit bir SBK taraftarıyım,basketten de anlamam,takımdan da kimseyi yolda görsem tanımam.ama o çiçek,SBK'nın samsundaki dokunulmazlığını sorgulamaya,sempatisini kaybettirmeye başladı. sizde böyle yanlı ve yönetimin çiçeğini savunan mesajlara devam ederseniz, boş tribünlere oynamaya başlarsınız benden demesi.

Alıntıereanın ortağımısınız başkanın çiçeğini soruşturuyorsunuz???

bunu diyen bir insanın da Samsunsporluluğundan şüphe duyarım ...

beşnumara

söylenecek bir şey kalmamış valla.taraftarın düşündüklerini bir bir anlatmışsın

Ollivanders

Alıntı yapılan: Ben Ofosu - 22 July 2009, 01:35:13

bunu diyen bir insanın da Samsunsporluluğundan şüphe duyarım ...

nokta !!

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Samsunun adını taşıyan bir alan da yöneticilik yapıyorsan,samsun halkının tepkilerini göz ardı edemezsin.iyi tepkilerin yanında,eleştirileri de kabul edip ona göre şekillenmek gerek.yani sözün kısası balık baştan kokar.atasözü uydu herhalde

edmontdante

Alıntı yapılan: Ben Ofosu - 22 July 2009, 01:35:13
merak ediyorsan da söyleyeyim,evet errea'nın ortağıyım,bir taraftar olarak yapacağım her alışverişle hem takımıma hemde takımıma destek olan bir işadamının başarısına ortak görüyorum kendimi.biz taraftarız ; ortak değil sahibiz böyle yerlerin.

bir çiçek herşeyi değiştirdi , ben basit bir SBK taraftarıyım,basketten de anlamam,takımdan da kimseyi yolda görsem tanımam.ama o çiçek,SBK'nın samsundaki dokunulmazlığını sorgulamaya,sempatisini kaybettirmeye başladı. sizde böyle yanlı ve yönetimin çiçeğini savunan mesajlara devam ederseniz, boş tribünlere oynamaya başlarsınız benden demesi.

Tamamen aynı fikirdeyim

salon55

adamın biri hem uzakta hem herşeyi biliyor her dedikodudanda uzak kalmıyor herşeyide bazı arkadaşları sayesinde araştırıyo  ve buluyor .üzülüyorum bazı arkadaşlara onların kafasında yazana katılın aman doğruları savunana tu kaka deyin! ama unutmayın gerçeklerden kaçamazsınız. çiçek için salona gelmeyecek olan arkadaşlar bu takım samsunun elbet oraya 500000 kişiden 1500kişi gelip doldurur ve samsun adını destekler böylece yok samsunspora destek olmadın sbkya oldun yok başkan fenerli yok hocadan yok yöneticiden öğrendim yok katılıyorum yok kınıyorum tartışmasıda biter.EN BÜYÜK SAMSUN kahrolsun ufak hesap yapanlar

salon55

bu arada ofosu arkadaştan hesap soranda yok  arkadaş karalama yapıyor bizde samsun takımının başkanını savunuyoruz herkesin yorumuna saygı duymak lazım ama belli ölçüde

Baskent_Samsunspor

sbkyı yinede bizim kadar kimse sahiplenemez bu böyle biline  

Ollivanders

Hersey samsun  adını tasiyan takimin basina gelmek değildir... Yasardoğu da o baskiyi kuran Samsunspor un taraftarlari dir . O yüce taraftarin olmadiği bir macin ilk 3 periyodunda ve taraftarin geldiği son peryotta neler olduğunu herkes iyi biliyor. Samsunu temsil eden bir takimin baskani taraftara sırtını donemez. Bu konumda bulunan biri taraftarlarin isteklerini gormezden gelemez... Ayrica cicek gonderme davranisindan sonra taraftarin destekleyenlerin kırıldığı gerçek. Hadi bakalim o yüce taraftar gelmeden o baskiyi orda kurmadan maç kazaninda gorelim . Ben samsundaki baskiyi hic bir yerde gormedim  . O kadar mutlu akü selcugun maclarina gittim.O stad hep doluydu ama ordan herkes elini kolunu sallaya sallaya cikti... Basketbolda baski herseydir. heleki bayan basketbolunda. Kimse bunu gozardi edemez . Geçen sene bu takim bir basari yakalamissa %50 si (teknik heyet - oyuncular ve yonetimken) %50 si de o baskiyi kuran bağiran taraftarindir. İstesende istemesende taraftara saygi duymak zorundasin ...

Ben Ofosu

Alıntı yapılan: salon55 - 22 July 2009, 17:17:33
adamın biri hem uzakta hem herşeyi biliyor her dedikodudanda uzak kalmıyor herşeyide bazı arkadaşları sayesinde araştırıyo  ve buluyor .üzülüyorum bazı arkadaşlara onların kafasında yazana katılın aman doğruları savunana tu kaka deyin! ama unutmayın gerçeklerden kaçamazsınız. çiçek için salona gelmeyecek olan arkadaşlar bu takım samsunun elbet oraya 500000 kişiden 1500kişi gelip doldurur ve samsun adını destekler böylece yok samsunspora destek olmadın sbkya oldun yok başkan fenerli yok hocadan yok yöneticiden öğrendim yok katılıyorum yok kınıyorum tartışmasıda biter.EN BÜYÜK SAMSUN kahrolsun ufak hesap yapanlar

Tabiki en büyük Samsun,ama bunu söyleyecek kişi sen değilsin.Çünkü sen hala ve ısrarla burada fenerium'a gönderilen çiçeği savunan adamsın.

ben başkan fenerli demedim,uzaktayım ama çok şükür okumam yazmam da var gazetelerden öğreniyoruz haberleri,yoksa içeriden falan haber aldığımız yok. bence heyecan yapma, taraftara (siz) diye hitap ediyorsan, demekki içeriden birisinki (biz) deme cesaretini kendinde buluyorsun.bence bu kadar pot kırıp,kendini iyice afişe etme,taraftarın görüşüne saygı duy,demagoji yapıp insanları yanına çekmeye çalışma.

Biz taraftarız biz, sen değilsin ..