Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

tanju55

caglar halici
dogum tarihi : 14.09.1989
boyu : 1,80 m
oynadigi pozisyon : orta saha (offensiv)
oynadigi takim : SV Falkensee/Finkenkrug

usare

Alıntıarkadaslar bi abimiz söyledi samsunsporumuz almanya u-16 sından türk kökenli çağlar halıcı diye bir vatandaşı almışız.nedir necidir bilmiyorm ama beşiktaşın elinden almşız adamı.bu adam hakkında bilgi edinip paylaşırsa iyi olur

abi 16 demişsin ama bu adam 89 doğumlu. 20 yaşında yani.
Ulen tahta açılacağın günü görebilecekmiyiz..

berusa55

19 July 2009, 12:51:28 #453 Son düzenlenme: 19 July 2009, 12:54:24 berusa55
AlıntıKaleci Kerem İSYAN ETTİ

Muhabirimiz İlker Aktaş´ı telefonla arayan Samsunspor´un eksi kalecisi Kerem İnan´ın yaptığı açıklamalar kelimenin tam anlamıyla bomba etkisi yaratacak. Transfer tahtasının açılması konusunda Samsunspor´dan kimsenin kendisini aramadığını belirten Kerem İnan, "Beni Samsunspor'dan tek arayan sekreter Hanife Aydıner'di. O da halimi hatırımı sordu. Bana 'Seni arayacaklar' dedi. Ama hiç bir şekilde kimseyle görüşmem olmadı" diye konuştu

BİR ALLAH KULU ARAMADI
Transfer tahtasının açılması konusunda en büyük engel olarak gösterilen Samsunspor eksi kalecisi Kerem İnan, muhabirimiz İlker Aktaş´ı aradı ve Kırmızı-Beyazlı yönetimi topa tuttu. İşte tecrübeli file bekçisinin telefonda söyledikleri: "Benim için Samsun'da anlaşmaya yanaşmadığım yönünde haberler çıkıyormuş. Beni Samsun'dan bir Allah kulu aramadı. Hiç kimseyle konuşmadım. Bu işlerden hiç haberim yok. Ben ilk kez bugün Can'dan duydum bu haberleri. Yalanın bini bir para. Beni Samsunspor'dan tek arayan sekreter Hanife Aydıner'di. O da halimi hatırımı sordu. Bana 'Seni arayacaklar' dedi. Hiçbir şekilde ne para pazarlığı yapıldı, ne de şöyle ödeyelim böyle ödeyelim denmedi. Neticede ben Samsunluyum. Benim ailem Samsunlu. Annem Samsun'a gelip gidiyor. Ben İstanbul'da doğup büyümüş olabilirim ama bu Samsunlu olduğumu değiştirmez. Bunların hepsi yalan.

BİZİM GÜNAHIMIZ NEY?
Biz bu parayı kimseden zorla almıyoruz. Bu bizim hakkımız. Samsun'daki yöneticiler birilerine kızacaklarsa gitsinler bizi kadro dışı bırakanlara kızsınlar. Levent Eriş bizi kadro dışı bıraktı ve devre arasında yaptığı transferlerle Samsunspor'un sonunu hazırladı. Burada bizim günahımız ney? Samsunspor bu hallere düştüğünde biz bu takımın içerisinde değildik ki. O zaman şöyle yapalım. İddaa da temlikleri bulunan yöneticiler var. Biri 1 milyon TL, diğeri de 2 milyon TL. Kerem'in 300 bin TL'si ile mi Samsunspor batıyor?

KULÜBE HİBE ETSİNLER
Ben tahtayı açtırim. Bana desinler ki İddaa'dan ilk sırada sen al alacaklarını. O yöneticiler de bıraksınlar alacaklarını. 3 milyon TL nerde, 300 bin TL nerde? Benim alacaklarım onlarınkinin % 10'u kadar. Bıraksınlar o parayı hibe etsinler Samsunspor'a, bende 2 ay içerisinde alim paramı. Ben Samsunspor için her zaman fedakarlık yaparım. Ama bizim için insanlar kadro dışı bırakıldığımızda susuz sahalarda idman yaparken o zaman bizlere hal hatır soracaklardı.

CEBİMDEN 80 BİN TL VERDİM
Biz orda suyu olmayan yerlerde antrenmana çıktık. Levent Eriş zamanında bizi kadro dışı bırakan yöneticiler de orda. Bizle çalışmak istemediklerini söylediler. Bende onlara, 'O zaman ben alacaklarımdan vazgeçiyorum. Bırakın ben gidim' dedim. 'Hayır gidemezsin' dediler. Bir de üzerine 80 bin TL istediler benden. Bende cebimden 80 bin TL para verdim bonservis parası. Ben bunları Can'dan duyduğumda şok oldum. Hiç öyle bir şey yok. Kimseye durup dururken iftira atmasınlar 'Biz konuştuk ta anlaşmaya yanaşmadı' diye. Eğer arasalar da bu benim alacağımdır. En doğal hakkımdır.

ANLAŞILAMAYAN ÇOK OYUNCU VAR
Samsunspor küme düşerken yöneticiler beni sırtında taşıyordu. Ben Samsunspor'dan gidim derken gitmemem için benimle mukavele yaptı bu insanlar. Ben kimseden bu parayı zorla almadım. 'Ben gidim para almim' dediğimde beni bırakmadılar, su olmayan yerlerde antrenmana çıkardılar. Samsunspor için birileri bir şeyler yapmak istiyorsa o eski yöneticiler İddaa'daki 3 milyon TL'lik alacaklarından vazgeçsinler. Bende 300 bin TL'lik alacağımı alim, transfer tahtası da açılsın. Benim bildiğim kadarıyla henüz anlaşılamayan çok sayıda oyuncu var. Tekrar etmek istiyorum. Samsunspor Kulübü'nden benimle kimse görüşmedi.

KAPALI TRİBÜNDEN KÜFÜR YEDİM
Eğer Samsunspor Kulübü beni susuz yerlerde idmana çıkardıysa, 'Ben bütün alacaklarımı bırakıp gidiyorum' dediğimde beni bırakmadıysa yönetim, gidip onlara hesap sorulsun, bana sorulmasın. Ben Samsunspor'a bonservissiz geldim, ama benden 80 bin TL bonservis parası aldılar. Samsun halkını kandırmasınlar. O eski yöneticiler Samsunspor'a ne vermişler de 3 milyon TL istiyorlar. Ben alın terimi verdim. Ben anlaştığım parayı çıkmışım futbolumu oynamışım. Ben Samsunspor'a ilk haciz getirdiğimde avukatlar 'Kerem'in borcu borçtur ödeyeceğiz" diye kabul etmişler. Ben geçen sezon geldiğimde kapalı tribünden küfür yedim. 3´üncü hafta yine geleceğim. Neden benim aileme küfü edilsin. "

Kaynak: http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=28103

ali ihsan

Bu ne demek ,tahta mahta açılmaz demek...

Oyuncularla görüşmeden tahta açacaklar...Kimi kandırıyorlar artık ...

oguz_5528

Yaptıkları bişe yok...Ben artık yazılanlara da inanmıyorumm...Bekleyip görecez..

Kais

ya yönetim yok onla konuştuk anlaşmak istemedi yok bunla konuştuk falan.her çıkan oyuncu niye benle kimse konuşmadı diyor.böyle yönetimmi olur.

Yalnızca BİZ

Ollivanders

Yonetime hic guvenim olmadigi icin kereme inanıyorum...  Cunku bir yonetim geldiginden beri bir icraat bir dogru sey yapmaz mı ? veya yaptık dedigi seyi bir allahın kulu dogrulamaz mı ? yonetim kulupte cay icmeye toplanıyor bence 5 cayı falan!

55.hakan

bakalım yönetim ne diyecek bu söylenenlere dediğimize geliyor yine biz transfer için yapacağımızı yaptık moduna girdiler ama hiçbir şey yapmamışlar daha.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Samsunspor cadı kazanına döndü.her gün farklı haberler hergün dibe vurmalar.öncelikle milyon tl alacaklı yöneticiler öncü ve yardımcı olması gerek samsunspora.kaldıki futbolcu temliklerinin hepsini toplasan bir yönetici temliği etmiyor.gerçektende kime inanacağımızı şaşırdık.aslında eski yeni futbolcu yönetici kim varsa hepsini toplayıp bir açık oturum yapmak gerek.herkes kirli çamaşırlarını döksün ortaya.bizde bilelim kim ak kim kara.konuşunca herkes haklı e kim haksız o zaman?

kerem55

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 19 July 2009, 14:57:05
Samsunspor cadı kazanına döndü.her gün farklı haberler hergün dibe vurmalar.öncelikle milyon tl alacaklı yöneticiler öncü ve yardımcı olması gerek samsunspora.kaldıki futbolcu temliklerinin hepsini toplasan bir yönetici temliği etmiyor.gerçektende kime inanacağımızı şaşırdık.aslında eski yeni futbolcu yönetici kim varsa hepsini toplayıp bir açık oturum yapmak gerek.herkes kirli çamaşırlarını döksün ortaya.bizde bilelim kim ak kim kara.konuşunca herkes haklı e kim haksız o zaman?

FaT1h

sonumuz hiç iyi değil allah yardımcımız olsun bu mubarek gunde...

beşnumara

19 July 2009, 18:01:18 #463 Son düzenlenme: 19 July 2009, 18:18:21 beþnumara
aslında söyleyecek çok şey var ama ben sadece şunu söyleyeceğim: " yönetimle işbirliği yapıp insanları kandıran basından yine bir haber daha" ben artık sadece bizim site üyelerine güveniyorum.kimin ne dediği belli değil. Can'ı işin içine kattığına göre demek ki can anlatmış olan biteni.kerem bazı söylediklerinde haklı.aslında bi yasa çıkması lazım bir an önce.futbolcu hangi dönemden alacaklı ise o zamanki yönetimden almalı parayı.Daha önce de söyledim bu dönemde trilyonlar aktığı halde neden hala o dönemdeki oyuncuların alacağını ödemeye çalışıyoruz. Gökhan Kaba'ya attırdığınız yıllık 1 trilyonluk  imzanın kaç milyarını alıp götürdünüz şerefsizler.

Oflu

Kereme kesinlikle hak veriyorum bu konuda, 3 milyon TL nerde, 300.000 TL nerde?