Adnan GÜNGÖR

Başlatan kaan, 02 October 2008, 14:34:35

« önceki - sonraki »

şimşek_55

Futbolcu profesyoneldır   para nerdeyse orada  cıkar oynar. MEhmet Topuz ornegınde  Turkıye onunde  goruldugu gıbı. Forma askı,Arma askı   bu tıp seyler trıbunde,amatorde  bır de halı sahalarda  kaldı. 

Ollivanders

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 15 July 2009, 21:14:10
Futbolcu profesyoneldır   para nerdeyse orada  cıkar oynar. MEhmet Topuz ornegınde  Turkıye onunde  goruldugu gıbı. Forma askı,Arma askı   bu tıp seyler trıbunde,amatorde  bır de halı sahalarda  kaldı. 

ama ne varsa o arma askında forma askında var... Para askında ise unutulmak yatar... Forma arma askıyla oynayan futbolcularımızı unuttu mu bu taraftar asla ... Her futbolcu kendi yolunu secer ya hatırlanmak ister yada sekil a da goruldugu gibi unutulmak ister ...

şimşek_55

Futbol bıttıgınde  paran yoksa  kımse senın suratına bakmaz ama. Paran olursa  cevre  yaparsın yıne gundemde  durursun. 

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 15 July 2009, 22:14:59
Futbol bıttıgınde  paran yoksa  kımse senın suratına bakmaz ama. Paran olursa  cevre  yaparsın yıne gundemde  durursun. 

buda bir türkiye gerçeği

Ollivanders

Ustad paramla cevre yapacaksam hic yapmayayim daha iyi .evet para olmadan olmuyor ama hakkinda guzel seylerin konusulduğunu duymak herseye bedel ... Ben futbolcu olsaydim benim için Guzel sozler paradan puldan daha değerli olurdu. 

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

laila da çevre yaparlar ancak.o da kir kokulu bir çevre olur.

Ollivanders

şimşek_55

Futbolcu olsan farklı dusunebılırdın emın ol. Bır takımda  10 kısı paranın pesınden kosuyorsa 1 kısıde  formanın pesıonden kosmaz. Kosarsa dıgerlerı ona kerız derler. Bu ısler boyle . Ama  bende  formanın ve armanın pesınden kosardım. MAraton trıbununu  selamlamak ,gol atıp onlarla sevınmek ısterdım. Ama  bız amator ruhluyuz profesyoneller  farklı dusunuyorlar.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Basit düşünenler basit yokolurlar.her futbolcu önce para der ama hiç bir futbolcu para kazanıp ta daha sonra o paraları yerken çevre yapayım demez.zaten öyle de olsa sevenleri tarafından futbolcu sıfatı çıkarılır kendisinden.

**KaR6**

ziya dogan a sövdugunu kulaklarımla duymasam hiç şaşırmazdım ama cidden ilginç.. umarım yine otobuste kadrodan cıkarılmaz stada giderken..

samsun155

Adnan seneye geliyomuş SAMSUNSPOR'a..Benden demesii..ahada buraya yazıyom..

beşnumara

bu taraftar böyle devam ederse faruk özak da futbola döner hem de samsunsporda

babasamsunlu

Alıntı yapılan: CeLiL_55 - 03 October 2008, 22:13:39
Adnan bizdeyken çok severdim kendisini iyi bir oyuncumuzdu yürekten oynayan elinden geleni yapmaya çalışan biriydi Samsunsporda devam etmesini isterdim fakat madem gidiyosun bizim en nefret ettiğimiz takıma gidiyosun vede hayallerimin takımı ailemiz fanatik Trabzonsporlu kalbimdeki takım Trabzonspor gibi yorumlarda bulunarak kendisini seven Samsunspor taraftarını gönülden yaralamıştır Trabzonspora bedavaya gitti orda yerden yere vuruldu taraftarların çoğusu Adnanı takımda görmek istemiyor kendisine yazık etti daha iyi yerlere gelebilecek bir oyuncuydu kendi etti kendi buldu bize emeği olmuştur elbet ama hayallerinin takımı devre arası olmasa bile birdahaki sezon kesinlikle takımdan yollar Adnanı..!

geleceği nasılda görmüş kardeşim ... helal olsun... şimdi adnan nerde haberi olan varmı??

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 02 August 2009, 09:34:07
geleceği nasılda görmüş kardeşim ... helal olsun... şimdi adnan nerde haberi olan varmı??

diyarbakırsporda abi

CurvaSudSamsunspor

ewt adnan diyarbakırda oynuyor bende şaşırdım gençlerde zannediyordum ankaragücüne gol de attı sarı...