Tomaç: "Kongre kaçınılmaz"

Başlatan YaşarDoğu, 14 July 2009, 10:41:17

« önceki - sonraki »

atakan

ya hakkatten kandırılıyoruz.bende adama üzülüyordum.yaşı başı gelmiş ama hala uğraşıyo diyodum.ne oldu şimdi.ne yaptın sn.tomaç.şimdi bunlar çıkar bu kadroyu bozmadık buna dua edın derler.bi sezon dahamı sürünecez.

YaşarDoğu

Helal , Helal , Helal

Mükemmel bi yazı olmuş,ellerine sağlık başkanım

AntZ

14 July 2009, 16:58:28 #47 Son düzenlenme: 14 July 2009, 17:00:43 Ant55
Evet çok güzel ve doğru bir yazı olmuş başkanım, her kelimesinin altına imzamı atıyorum. Kırık kiremitlerle çatı tamir etmeye çalıştıkları yetmiyor gibi, yağmurlar başlarken olmuyor diye bırakıyorlar. Yeter artık, biz çatımıza naylon örteriz, yine sizin naylon yönetiminizden iyi su tutar.  >:(

europe_55

maaleaef cok yanlis bir zaman kongre icin
Bu isin dernegimizin dedigi gibi sezon Sonu yapilmasi gerekiyordu >:(

sBc-55

Samsunspor Kullanılıyor Resmen!!Bu adamında foyası ortaya çıktı REKLAMMMM  >:(

gozgoz yýlmaz

Buraya yazıyorum, yarın öbür gün diğer yöneticler çıkar ve "gündemimizde kongre yok" derler. Topaç da çıkar, "ben öyle dememiştim, yanlış yazılmış" der. Görevimizin başındayız, Samsunspor'u kimseye yedirmeyiz cart curt zart zurt.

Kaya

eline sağlık başkan ım çok güzel bir yazıolmuş teşekkür ederiz...

AntZ

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 14 July 2009, 22:42:46
Buraya yazıyorum, yarın öbür gün diğer yöneticler çıkar ve "gündemimizde kongre yok" derler. Topaç da çıkar, "ben öyle dememiştim, yanlış yazılmış" der. Görevimizin başındayız, Samsunspor'u kimseye yedirmeyiz cart curt zart zurt.

inanırım  ;D

Kodalak

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 14 July 2009, 22:42:46

aynen bende katılıyorum olay 'fener'ruma gönderilen çiçek olayı gibi olur

jean

abıler dun tahsın baskanla konustum sanırım kongre falan olmıcak

ali ihsan

Alıntı yapılan: jean - 15 July 2009, 12:03:32
abıler dun tahsın baskanla konustum sanırım kongre falan olmıcak

Tahsin Kosif'in rüzgarına kapılma bence.Kuvvetli eser o ...

Geçen sene Karabük'te bize ne masallar anlatmıştı kendisi ...

cezayir55

defolun gidinde vtakim kayyuma kalsin

samet_55

sen bizim atmış günümüzü niye yedin başkan tomaç ozaman feneryuma çiçek gönder,külüp kayyuma kalacakken,kara muratlıkyap,bankasya klüpbaşkanları toplantısında bizden futbolcu almayındiye ağla,250ytlye kombine sat belediye başkanınagit havanıal,olmadı bakanagit havanıal transfer tahtasını açtırmak için millete yalvar,seyenizde samsunspor başkan deneme tahtasına dönüştü....

cembaba

Bu açıklamanın yeri ve zmanımıydı şimdi ya :syazıklar olsun sana hakkı git başımızdan..

cezayir55

defol git kendi paranizla ne yaptinizki samsunspora  butun takimlar yoneticileri
ozveride bulunuyorlar bizimkiler dilencci dilencilerin samsunspor yonetiminde ne isi var