Tomaç: "Kongre kaçınılmaz"

Başlatan YaşarDoğu, 14 July 2009, 10:41:17

« önceki - sonraki »

sadece55

şimdi kongre tarihiinide atar taa ekime görün komediyi

ali ihsan

Kulübü de bırak şehiri de  >:(

Git faroe adalarında bir pansiyona yerleş .Bulaşma bir daha bu kulübe ... >:(

Kodalak

faroe adalarına biz gitsek ligler başlayana dek iyi bir tatil olurdu   ;D

FaTiH_HaN

bu adam abdestsiz zaten 20 sene oncede boyle yapti simdide! Tipinde meymenet yok herifin.

beşnumara

ulan topaç ömrümüzü yedin beee.biz sana aylar önce demedik mi? sen çok iyi biliyon değil mi? tahsin kosif listesini hazırlamıştır bile. yakında çıkar kokusu

Tufan

zaten kongreyle gelmedinki be adam. madem kaçıp gidecen zamanında bıraksana sezon başlayınca kongre yapsan ne olur yapmasan ne olur. bu sene yine bize hüsran var!

ali ihsan

Alıntı yapılan: beşnumara - 14 July 2009, 13:25:31
ulan topaç ömrümüzü yedin beee.biz sana aylar önce demedik mi? sen çok iyi biliyon değil mi? tahsin kosif listesini hazırlamıştır bile. yakında çıkar kokusu

Kosif hep listem hazır diyor ama icraat yok.

Parayı başkası verdikten sonra herkes başkanlık yapar ....

Kodalak

zaten çoğu listeciler o yönde hep para versin biri ben başkan olayım

TURGUT TÜFENK VE GALİP ÖZTÜRK

ikisinden biri gelse bu takım şaha kalkar,süper lige çıkar şampiyonda olur

Ollivanders

Alıntı yapılan: Kodalak - 14 July 2009, 13:33:26
zaten çoğu listeciler o yönde hep para versin biri ben başkan olayım

TURGUT TÜFENK VE GALİP ÖZTÜRK

ikisinden biri gelse bu takım şaha kalkar,süper lige çıkar şampiyonda olur

bizim istediklerimiz olmuyor bu sehirde  o yuzden cokta umutlu olmamak gerek Bu zamana kadar ne istedikte oldu ki ...

pitbul055

14 July 2009, 14:00:24 #39 Son düzenlenme: 14 July 2009, 14:02:38 pitbul055
senin ******* TOPAÇ.belliydi yan çizip kaçacağın.ulan ben böyle kaderin taaa......

Mustee13

Ben Sayın Fuat Köktaş görevi bıraktığı zaman da demiştim; lig devam ederken bırakamazsın.. lig bitsin sular durulsun başkan adayı belirlensin sonra da seçime gidilsin diye...sonra ne oldu: birden geçici yönetim oluşturuldu...geçici yönetim, yönetim de olsa işini düzgün yapamaz... şimdi de ne diyor syn. tomaç biz zaten geçici yönetimdik... bu işler böyle...

Şimdi Samsunspor'un yeni bir yönetime ihtiyacı olduğu kadar, sağlam bir tüzük değişikliğine de ihtiyacı var..

jean

bır ay kalmıs lıglerın baslamasına kongre kararı alıyor adam bastan nıye yapıpta vakıt kazandırmadın madem bıze ıs tekrar sıfıra ındı neysekı eldekı kadroyu tuttu

mehmet yılmaz

AlıntıYönetimsizlik, Yönetemezlik, Beceriksizlik

Ülkemizde darbe konulu tartışmalar hararetli bir şekilde sürerken, camiamızda adeta sessiz sedasız bir darbe sonucu ile yönetime el koyan Hakkı Tomaç yönetimde olduğu kısa zamanda seçilmiş bir yönetimin yıllar boyunca istese de veremeyeceği bir hasarı bu camiaya verip görevlerini yapmanın huzuru ile kongre kararı alacaklarını açıklamışlardır.

Kongre günü tek tepkiyi veren bizler kongre sonrasında önce makama saygımızdan Sn. Tomaç'ı ofisinde ziyaret edip, "ne bizlerin ve ne de camianın kendilerini meşru yönetim olarak kabul ettiğini, bu kulübün kaybedecek bir dakikası dahi olmadığını, kayyumun bile kendilerinden iyi olacağını, şayet yönetim bu olacaksa bile genel kurula gidilip meşruluk kazanılması gerektiğini ve sayısı hukuken bir yönetim kurulu bile oluşturamayan yönetim kurulunun takviye ya da revize edilmesi gerektiğini" deklare ederek bir an önce kongreye gitmesi gerektiğini kendisine söyledik; daha sonra görüşümüzü kamuoyu ile de paylaştık -ki tarihler 15 Mayıs'ı gösteriyordu.

O zaman kongreyi gereksiz ve kendilerini meşru gören bu yönetimin gizli gündemlerini gerçekleştirmek için zamana ihtiyacı olduğunu bilmiyordum... Kongre istediğimizde bıyık altından gülen sayın başkanın 60 günde başardıklarını gerçekten acı ile hatırlıyoruz... Fenerium'a gönderilen çiçek, ulusal basında uzun süre sonra bir skandal haber ile yer bulan camiamız, tahtası kapalı iken eldeki futbolcular ile anlamsız kaprisler ile yol ayırmalar, "hocaya camiadan büyük tepki var" deyip aynı hoca ile anlaşmalar, kombine bilet konusunda yaşanan ve hala aydınlanmayan komedi, takım içinde bir başkan, bir ikinci başkan, bir genel menajer, bir kulüp müdürü ve bir sportif direktör olmasına rağmen süre gelen iletişim sorunu ve herkesin topu birbirine atıp sıfatlarından kaçması, bir türlü gelmeyen 2005 model otobüs ve bu camiaya gönül verenlerin hatırladıkça tansiyonunu çıkartan daha bir sürü icraat...

Ne sayın bakan ve ne de sayın belediye başkanımız şehrin yeni tanıdıkları isimler! Geçmiş icraat ve yaklaşımları ortada iken siz sürekli basına sayın bakan ve başkan koşulsuz ve direkt işin içinde ve bizim arkamızda havası verdiniz, siyasi otoriteleri de kendi yönetemezliğinize dahil ve sorumlu yapmak istediniz.  Kongrenin başından beri basını ve basın aracılığıyla bir umutla güzel haberler bekleyen taraftarı "üç güne önemli gelişmeler, beş güne hayırlı haberler, hafta sonu tahta açık" fısıltıları ile manipüle ettiniz, oysa işin içindeki herkes tek stratejinizin federasyona ve alacaklı oyunculara hatır koyup umutsuzca ısrar etmek olduğunu biliyordu...

Daha tahsis edilmeyen bir otopark için tesislerde düzenlenen iş görüşmeleri ve gelen insanlar ile ne gibi bir uygulama yapıldığı ise hala bir sır olarak kalmakta...

Sayın Tomaç, hani, sizin sözleriniz ile; sayın belediye başkanı sadece siz varsanız bu işte vardı, hani sizin deyiminizle şu sıra kongre istemek ( 15 mayıs'ta ) bazı çevrelerin ( biz taraftarın ) kulübe ihaneti idi, bir haftada tahtayı açıp bekleyen altı transfer daha kaç hafta bekleyecek, hani bir yöneticimiz, bir Karabük deplasmanında, İstanbul'dan deplasman yapan çilekeş taraftara iki buçuk trilyon sıcak para bulduğunu müjdeliyordu... İstanbul temsilciniz de yine taraftarımızın rahmetli Müjdat Gürsu için Silivri'ye düzenlediği organizasyonda bir-iki güne kadar transferlerin başlayacağını müjdeliyordu. 

Sayın başkan size bu şehrin, taraftar dahil güven duymadığını yeni fark etmenize üzüldüm, ben bunu yirmi yaşımda ilk kongreme gittiğimde gayet açık görmüştüm! Size de açıkça bunu deklare ettim, çünkü geçmiş yönetiminizde kulüp kazadan sonra Türk spor tarihinde yapılan en büyük yardım kampanyasına ve bu kampanya sayesinde oluşturulan bütçeye kavuşmasına rağmen sizin yönetiminizle küme düşmeyi başarmışken, bu kriz şartlarında ve ağır yaralar içinde eski icraatlarınızı tekrarlamanız sizin adınıza çokta zor olmayacaktı...

Şimdi Sn. Tomaç bu kaybedilen zamanı nasıl mazur gösterirsiniz, biz kongre isterken bizi bir takım hatalı çevreler ilan eden siz ne oldu da lafımıza geldiniz? Şimdi gelen yönetim sizin yediğiniz zamandan yoksun, sizin icraatlarınız ile eli kolu bağlı, kendi hocası ile bile çalışamayacak iken, neyi beklediniz ki ve şimdi ne gerçekleşti ki kongre kararı aldınız, bu camiayı ayağa kaldıracak süreyi heba edip, kulübü düşme adaylarının başına taşıdıktan sonra bu kulübün kanı başkasının ellerine bulaşsın diye köşenizde huzurla mı oturacaksınız? İyi giden kamptaki futbolcuların yine başa sarıyoruz havasından nasıl etkileneceğini de mi hesap edemediniz? 

Taraftarı hiç suçlamayın çünkü taraftar size rağmen bu kulübü çok sevdi ve gidip bir düzen içerisinde satışını dahi yapamadığınız kombinelerden fiyatı ve yeri belli olmamasına rağmen önemli miktarda ayırttı, parasını verip ( sahi sayın başkan siz hiç bilet alıp bir Samsunspor maçı seyrettiniz mi? Özellikle İsmail başkan döneminde stada adım dahi atamadığınıza göre düşük bir ihtimal ) atkısını, formasını daha piyasaya çıkmadan para verip ayırttı... ( Gidip sponsor firmaya sorabilirsiniz, sayın başkan yerini de tarif edeyim ne olur ne olmaz; 56'larda Alman doktor denilen binanın altında ) ve bu taraftar en önemlisi bu camia için en büyük tehdit olarak gördüğü sizin seçilmemişler yönetiminize başından beri büyük bir dik duruşla karşı oldu...

Sakın siyasi iktidarı ve yönetenleri de suçlamayın, bugüne kadar destek verip sizin yüzünüzden çekmediler desteklerini, şimdiye kadar ne yaptılarsa onu yaptılar ve bence haklılar... Tek planı kasap kedisi gibi belediye yolu gözleyenler ile değil proje üretenler ile çalışmak istemek en doğal hakları ama sizin bu yönde tek adımınız dahi yok ve unutmayın bu kriz dönemi geçmiş yönetimlere destek veren az sayıda kişi dahi size destek vermekten imtina etmiştir...

Uzun lafın kısası başkan, göğsümüze sapladığınız hançerle bizi baş başa bırakın ve bir an önce gidin, bu kulübün kapanması bile nazarımda sizin tarafınızdan yönetilmesinden iyidir...

Ancak, lütfen istifanız kulüp üyeliğinizi de kapsasın...

Erdem Eynel - samsunspor.biz

http://www1.samsunspor.biz/koseyazisi-Yonetimsizlik_Yonetemezlik_Beceriksizlik-5986

Kodalak

her sezon öncesi böyle çile çekmekten bıktım usandım,nasıl bir beceriksizlikdir bu .

Yahu zamanında yap şu kongreni şimdi nerden çıktı bu iş .Yine söylüyorum nehir geçerken at değiştirilmez.
Ya sen boğulursun,yada atın.

Gerisini siz düşünün....

King Of The North

Bizim içimizden biri başkan olsaydı eminim bu sorunların çoğunu çözerdi.Bu klübün ağırlığını taşıyamayanlar maalesef son yıllarda hep yönetimde oldular ya da başkan oldular.