Tomaç: "Kongre kaçınılmaz"

Başlatan YaşarDoğu, 14 July 2009, 10:41:17

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

ya kardeşim o kadar yazdık bu yönetim geçici az zorlandımı bırakırlar diye, bizi ne zaman dinlediniz ki ? Gelde şimdi burdan yak, şimdi takım içinde de mırıldanmalar başlar, sonra yine disiplinsizlik hat safaya çıkar para alamıyoruz diye

ben hayatımda böyle bir kulüp görmedim >:(

atakan

allah rızası için akıllı birisi sahip çıksın artık şu takıma.telef olduk telef

kuzey55

sezon öncesi yönetim değişikliği mavcut takıma olumlu yanayacaktır.zaten bu adamlar transfer falan yapamacaktı.elimizdeki kadroyla lige başlayacaktık.yine aynısı olur en azından farklı bir anlayış gelir.olumsuz yansıyacağını düşünmüyorum.her halükarda bu takımla mücadele edeceğiz.tomaçsız daha iyi olacağı kanısındayım ama daha erken alınmalıydı bu karar.hiçbirşey yapmadılar aylardır.

red_white

acil hemen haftaya kongere yapılmalı tarih belirlenmeli ligler başlamadan

Sadece Samsunspor

ben size bişe diyeyim bu adam kongre kararını ligin 5.haftasında alır görürsünüz

King Of The North

6 puanımız silinirse çok kötü olur,üstelik sayın bakanımız da artık el atsın şu olaya,trabzona sonsuz kredi verenler,iltimas tanıyanlar Samsun'u ve Samsunsporumuzu neden görmezden gelirler hala?

kaptan 55

biz biliyoduk başımıza geleni bunu sezon biter bitmez dile getirdik acilen kongre kararı al dedik gelen olursada önünü aç dedik şimdi sezon başlamasına yakın yine kongrelerle uğraş dur bu olay kampdaki futbolcusundan,hocasına kadar herkesi etkiler üç sezondur bunun sıkıntılarını çekiyoruz zaten madem kongreye gidicekten neden bu günleri bekledin artık saygıyı bile haketmiyosun syn tomaç.

Sercan

En azından sezon başlamadan kongre yapsalarda futbolcuların aklı yönetimde kalmasa...

YaşarDoğu

transferle ilgili 2 gün diye diye 2  ayıımızı yedin, ne boğazmış sendeki  Mr.Jiletoviç >:(

AntZ

Daha dün yazmıştım

Alıntı yapılan: Ant55 - 13 July 2009, 00:56:32
Caner 500 + faiz? (Caner'e göre böyle, her ne kadar haksız da olsa resmi borç bu)
Kerem 350 + faiz
Maksic 500 + faiz (diye biliyorum) yanlışsa düzeltin lütfen (180.000 Liraymış)
Sinan  ?
Adnan 350 +?
Feridun ?
(Souza ıvır zıvır çıktı şimdide)
vs. vs..

Nerden bakarsanız bakın 2 milyon liranın üstünde sadece bu adamlara borcumuz var ve hiç birinde umut verici gelişme yok neredeyse. Artık tek beklentim en azından ilerisi için bunlardan bir kısmının taksitlendirilip borçların azaltılması.

Tahtayı bugün açtık, yarın açıyoruz, şununla anlaştık bununla anlaştık derken dışardan bakınca bile pek birşey yap(a)madıkları anlaşılıyordu aslında. Şu tablo karşısında tahta açılacak açıklamaları nedendir, neye güvenerek yaptınız, 180.000 lira ödeyememekten bahsederken nasıl bu tahtayı açıp transfer yapacaktınız? Oyalama ve zaman geçirme taktiği olduğu ortada, peki neden? Kayyuma kalmasın diye mi, eldeki futbolcular da kaçmasın diye mi? Sebep 2. si ise durum daha da kötü. Bu kandırılmış psikolojiyle ne bekleyeceksiniz bu saatten sonra bunlardan?

veis

samsun grubu ile maç yapdıgımız gün maraton başkan ve mehmet abiyle uzun uzun konuşdukdan sonra yorum bile yazmıyacagım.

Kodalak

Alıntı yapılan: veis - 14 July 2009, 12:41:31
samsun grubu ile maç yapdıgımız gün maraton başkan ve mehmet abiyle uzun uzun konuşdukdan sonra yorum bile yazmıyacagım.

?????

erdem

14 July 2009, 12:45:04 #27 Son düzenlenme: 14 July 2009, 13:06:02 yönetici
Kısaltarakta olsa küfür yasak, lütfen tekerrür etmesin.
....
bi de demez mi kongrede birisi çıkmazsa devam edip etmeyeceğimizi konuşacağız die  >:( ........

Kodalak

blöf de yapıyor olabilirler,nabız yokluyorlar da olabilirler.Şimdi bu iş nehir geçerken at değiştirmeye benziyor.Ya zamanında bırakacaktın,yada şimdi asla bırakmayacaksın....

berusa55

Senin yapacağın işe yazıklar olsun hemi!