Çocuk Yuvasından Samsunspor A Takımına...

Başlatan HaSaNCaN, 10 July 2009, 12:22:06

« önceki - sonraki »

veis

bu çocugu istanbuldaki aydın abi yönlendirdi samsunsporumuza.geçenlerde cem in dügününde çocuk hakkında konuşdugumuzda direk ilk 11 topçusu diye konuşdu.

eLLis

Bu çocuk gelirde inşallah Samsunda değişmez

beşnumara

Alıntı yapılan: eLLis - 10 July 2009, 17:28:45
Bu çocuk gelirde inşallah Samsunda değişmez
abisini iyi seçerse bir şey olmaz

HaSaNCaN

Alıntı yapılan: beşnumara - 10 July 2009, 21:32:37
abisini iyi seçerse bir şey olmaz

benle takılsın biraz 38 yaşına kadar bizde oynar :)

AntZ

Alıntı yapılan: veis - 10 July 2009, 16:42:48
bu çocugu istanbuldaki aydın abi yönlendirdi samsunsporumuza.geçenlerde cem in dügününde çocuk hakkında konuşdugumuzda direk ilk 11 topçusu diye konuşdu.

Bu tür yeteneğine gerçekten güvenilen gençlerin transfer haberlerine süper ligden yapılan transferlerden daha çok seviniyorum. Hem de 18 yaşında. Son yıllarda alt yapıda ve genç futbolcu taramalarında oldukça eksik olsakta Samsunspor adı bizi ayakta tutuyor, zaten en büyük artımız da bu. Geçen sene Alibeyköy den bir yıldız çıkardık, şimdi de Arnavutköy'den bir yıldız adayı geliyor gibi görünüyor. İnşallah daha nice bu tür yıldız adalarını kadromuzda görürüz.

aydın uzun

arkadaşlar gökhanı kırıkkaya'yı samsunspora kazatıran.ben degil (YUSUF ÇELEBİ)DİR.onu gibi 12 genç kardeşimiside samsuna göndermiştir.

emre

Alıntı yapılan: aydın uzun - 10 July 2009, 22:57:39
arkadaşlar gökhanı kırıkkaya'yı samsunspora kazatıran.ben degil (YUSUF ÇELEBİ)DİR.onu gibi 12 genç kardeşimiside samsuna göndermiştir.

allah razı olsun abi sizin gibiler sayesindde bu takım önce ayakta duracak sonra şahlanacak allahın izniyle...

Sempatik Bengülü

bengülü

Alıntı yapılan: veis - 10 July 2009, 16:42:48

aydın samsunspor transfer komitesi yapalım  için görev verelim onun beğendiği sarıyerden gökhanıda g.antep transfer etti

bengülü

Alıntı yapılan: aydın uzun - 10 July 2009, 22:57:39

yusuf çelebi gerçekten gençlerden  iyi anlıyor bu organizeyide o yapmıştı samsunspor için futbolcu seçmeleri yapıldı tşk ederiz yusuf abi.

sadece55

Böyle büyük taraftar transfer edilemez doğuştan olur bize tahta olsa kaç yazar

Kodalak

Alıntı yapılan: emre55 - 10 July 2009, 23:04:47
allah razı olsun abi sizin gibiler sayesindde bu takım önce ayakta duracak sonra şahlanacak allahın izniyle...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

11 July 2009, 10:10:41 #27 Son düzenlenme: 11 July 2009, 10:14:20 Bir Sevdadýr Samsunspor
Kaşarlarla uğraşmaktansa böyle yeni cevherler hem daha ucuz hem de uzun vadede faydalı olur bize.

jean

kuması saglamdır umarım adam alamıyoz zaten umudurmuz bu tur genclerde

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Amsterdamli - 10 July 2009, 14:54:12
Madem cocuk icin baslik acilmis buradada Turgutu konusmayalim.

Gokhan hakkinda dun su yaziyi yamistim:

Gokhan Kirikkaya gecen sene Arnavutkoy Belediyesporun hem altyapisinda hemde A takiminda oynuyordu. Santrafor mevkiinde oynayan Gokhan A takimda gol krali oldu ve takimimin bir ust lige cikmasinda buyuk pay sahibi oldu. Kendisi Istanbulda yapilan Samsunspor PAF takimi ön secmelerinde cok begenilerek Samsundaki PAF takimi secmelerine degilde direk olarak A takim kampina alindi. 1991 dogumlu olan Gokhan TFF statusu geregi 6 ay PAF takiminda oynayip devre arasinda profesyonel yapilacaktir. Gokhan gol vuruslari iyi olan, vucudunu iyi kullanan ve iyi dripling atan suratli bir oyuncu.

bilgi için teşekkürler