Çocuk Yuvasından Samsunspor A Takımına...

Başlatan HaSaNCaN, 10 July 2009, 12:22:06

« önceki - sonraki »

HaSaNCaN

Bundan tam 6  ay önce Bolluca Çocuk yuvasından alınarak Arnavutköy Belediye spor'da futbol oynamaya başlayan 18 yaşındaki Gökhan Kırıkkaya başarılarının meyvesini erken toplamaya başladı. Samsunspor A takımına transfer olan Gökhan "Samsunspor gibi büyük  bir camiada Arnavutköy'ü temsil edeceğim için çok mutluyum" diyor.

17 yaşındayken Bolluca çocuk yuvasından alınarak bir süre önce Arnavutköy Belediyespor'da futbol oynamaya başlayan Gökhan Kırıkkale, başarısının meyvelerini erken toplamaya başladı. Geçtiğimiz haftalarda Arnavutköy'e gelerek futbolcu beğenen Samsunsporlu yöneticilerin dikkatini çekmeyi başaran Gökhan,  Samsunspor'un A takımına transfer olarak, profesyonelliğe ilk adımını attı.

Konu ile ilgili olarak görüşlerini dile getiren Arnavutköy Belediyespor Genel koordinatörü Adnan Keskin şunları söyledi; "Ben Arnavutköy Belediyespor Genel Koordinatörü olarak öncelikle şunu söylemek istiyorum; Gökhan kardeşimizi Samsunspor gibi büyük bir camiaya transfer olması bizleri çok mutlu etmiştir. Şu an Samsunspor'a gitme olasılığı olan bir iki oyuncumz daha var. Öyle umuyorum ki; bölgemizde daha nice Gökhanlar vardır. Anne ve babalara çağrıda bulunuyorum; çocuklarınızı mutlaka ama mutlaka bir spor kulübünün altyapısına gönderin. İster futbol ister voleybol, ister basketbol fark etmez. Yeter ki gönderin, çocuklarınızın önünü kapamayın. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan ancak  spor önler" dedi. Gökhan'ın Samsunspor kulübünden ne kadar ücret alacağı açıklanmadı.

http://www.istanbulamator.com/haberdetay.asp?ID=2062

kuzey55

böyle yetenekli oyuncuları bulmamız güzel.inşallah faydalı olacaktır.transfer yapamama ihtimaline karşı altyapıyı güçlendiriyoruz galiba.

HaSaNCaN

red_white

beşnumara

turgut da iatanbuldan geldi :D inşaallah turgut gibi çıkmaz

emre

Alıntı yapılan: beşnumara - 10 July 2009, 12:44:40
turgut da iatanbuldan geldi :D inşaallah turgut gibi çıkmaz

aman agzından yel alsın!!..

beşnumara

tarsuslu ama istanbuldan geldi diye biliyom.futbolstaaaarrr :D

emre

Kaya

ulan beşnumara bir kere olsun pozitif düşün yaa 2000 e yakın mesajın var eminim çoğunluğu olumsuzdur  :P

beşnumara

Alıntı yapılan: iak5529 - 10 July 2009, 13:46:34
ulan beşnumara bir kere olsun pozitif düşün yaa 2000 e yakın mesajın var eminim çoğunluğu olumsuzdur  :P
evet öyle... :D

Akyol

Alıntı yapılan: iak5529 - 10 July 2009, 13:46:34
turgut oynasın bende dahil hepimizi utandırsın dahada olumsuz konuşmayalım ;) bu sene inşallah daha iyi olacaklar ama beşnumaranın içindeki tds aşkı! hiç bitmeyecek gibi duruyor  :P

beşnumara

adanaya gelsin kardeşim pasta yedircem ona üstün futbolundan dolayı :D
neyse mevzuyu değiştirmeyelim.inşaallah gelecekte iyi bir topçu olur gökhan kardeşimiz.

Amsterdamli

Madem cocuk icin baslik acilmis buradada Turgutu konusmayalim.

Gokhan hakkinda dun su yaziyi yamistim:

Gokhan Kirikkaya gecen sene Arnavutkoy Belediyesporun hem altyapisinda hemde A takiminda oynuyordu. Santrafor mevkiinde oynayan Gokhan A takimda gol krali oldu ve takimimin bir ust lige cikmasinda buyuk pay sahibi oldu. Kendisi Istanbulda yapilan Samsunspor PAF takimi ön secmelerinde cok begenilerek Samsundaki PAF takimi secmelerine degilde direk olarak A takim kampina alindi. 1991 dogumlu olan Gokhan TFF statusu geregi 6 ay PAF takiminda oynayip devre arasinda profesyonel yapilacaktir. Gokhan gol vuruslari iyi olan, vucudunu iyi kullanan ve iyi dripling atan suratli bir oyuncu.

Ollivanders

hayırlı olsun ozaman insallah bize uzu yillar hizmet eder ...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Serpico55 - 10 July 2009, 15:03:49
hayırlı olsun ozaman insallah bize uzu yillar hizmet eder ...
inşallah.ama göze girerse seneye kaparlar.bizim de borç var ya.ucuza bedava ya gider herhalde.