İşte Sürpriz

Başlatan kaan, 06 July 2009, 13:46:26

« önceki - sonraki »

14.basamak

Asla şevkiniz kırılmasın!
Attığınız her adım Samsunspor için önemli ve çok değerli..
Bu güzel çalışmada emeği geçen herkesi tebrik ederim..

Kürsat Berrak

Beş numara ne demek...Emrin olur!!!Derhal söylüyorum...
Konulara tam vakıf olmadan yorum yapmasak ne iyi olur aslında...

beşnumara

Alıntı yapılan: Kürsat Berrak - 06 July 2009, 21:31:35
Beş numara ne demek...Emrin olur!!!Derhal söylüyorum...
Konulara tam vakıf olmadan yorum yapmasak ne iyi olur aslında...

dediğin gibi konuya tam vakıf değilim ama samsunsporlu olarak bir şeyler bekliyoruz.tam vakıf olmadan derken şunu mu kastediyorsun: Sn. İbrahim Ersöz başkanlık için aday olduğunda her aday gibi burası dışardan görüldüğü gibi değilmiş.içerde çok farklı şeyler oluyor dedi ve gitti. Biz samsunsporlular da her adayın aynı şeyi söyleyerek gitmesine kızıyoruz neden kızıyoruz? çünkü bizim bunları bilmek hakkımızdır ve insanlar bu hakkı elimizden alarak arkasına bakmadan gidiyorlar.ben de onun için konulara dediğin gibi tam vakıf olmadan konuşuyorum. kimin yüzünden???...

mehmet yılmaz

Kaan kardeşim

Son bir haftadaki yoğunluğum nedeniyle ancak izleyebildim videoyu. Sendeki bu şevki, bu azmi gördükçe ayrıca mutlu oluyorum. Hatta daha da ileriye gideym, rahmetli Teoman'ı bazen sende görüyorum.

Aşağıdaki başlığı o açmıştı; bundan üç yıl önce, yine aynı konu :(

http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=1968.0

Alıntı yapılan: timofte - 07 August 2006, 15:26:13
Ladik halkının Samsunspor sevgisini bilen bilir.  Merkez ilçeye olan uzaklığına rağmen, insanlarından Samsunspor'a kayıtsız kalanı pek azdır.

Bu yıl 1.si yapılan Kabacagöz Yayla Şenlikleri'ne, bu köyde yaşayanlar ve ekmek parası için köyünden ayrılmış olan yüzlerce insan katıldı. İstanbul, Ankara başta olmak üzere diğer illerden, Samsun Merkez'den ve yurtdışından hususi gelenler vardı.

Samsunspor forması, tişörtü ve bayrağı ile dolaşan çok sayıda insanı görmek memnuniyet vericiydi. Şenlik için hazırlanan pankartta da Samsunsporumuzun amblemi vardı.

red_white

eylüldede bizim köyün var yayla şenlikleri umarım samsundaki maça denk gelirde ladikte büyük bir organizasyon yparız

YaVuZ

sevgili Kaan kardeşim burada kendi çıkarları için değil sadece içindeki Milliyetçi ruhla memleketinin takımına destek vermek ve bu sevgiyi başkalarına aşılamak için elinden gelen gayreti göstermektedir Bizlerde Kaan ve diğer Samsunsporlu kardeşlerimizin devamlı yanında olacağız inşallah bu sezon Ladik grubunu birçok deplasman maçında bile göreceksizin Bu konuda emeği geçenlere ve genç Samsunspor sevdalılarına teşekkür ediyorum

YaVuZ

Eyvallah saol Canım Kardeşim

berusa55

Yanındayız Kaan kardeşim; her zaman. Emeklerinin bizim gözümüzdeki değeri paha biçilemez emin ol. Tebrikler.

Akyol

Müthiş bir video olmuş emeğine sağlık arkadaşım 55 numara olmuş Grup Ladik zaten yürekten SAMSUNSPOR'ludur çalışmalarınızın devamını sabırsızlıkla bekliyor diğer ilçelere de örnek olmanızı diliyorum...

Oflu

Yine icim gitti kaan kardesim...