İşte Sürpriz

Başlatan kaan, 06 July 2009, 13:46:26

« önceki - sonraki »

kaan

06 July 2009, 13:46:26 Son düzenlenme: 20 January 2019, 23:08:58 kaan
..

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Boşver kardeşim üzülmeye değmez.Bu Millet karı koca bulma programlarını izlesinler?yakışır onlara? 

harbisamsunsporlu5517

essek hosaftan ne anlar boşver kardesim üzme kendini boşyere

Pergani 55

güzel bir çalışma olmuş sagolasın kaan...

Kürsat Berrak

Değerli Kaan Kardeşim,Murat Kardeşim le müthiş bir iş çıkarmışsınız.Sizlere Sn.İbrahim Ersöz Başkanımızın Kalbi selamlarını iletiyorum.Ayrıca ''İdeal adamları hiç bir şekilde yılmaz ve şevkleri kırılmaz.Morallerini yüksek tutsunlar,gözlerinden öpüyorum.''dediler.Samimiyetime inanın ben sizin videonuzu izlememiştim.Başkanın ''Sen bu sitenin müdavimisin genç kardeşlerime yaz çok güzel olmuş,morallerini bozmasınlar 2500 km de olsakda izleyince Samsun daymışım gibi oldum.Önemli olan izleyen bir kişide olsa yaptıklarının anlaşıldığını bilmeleri. ''dedi ve yukarıda yazdıklarımı yazmamı istedi.Anladımki Başkan da sitemizi gözetliyormuş :) İsviçre den tüm Kardeşlerime selam....

Ladikli

Heryönüyle çok güzel bir çalışma olmuş,emeği geçenlerin hepsine nekadar teşekkür etsek azdır.Bir iş yapmaya kalkınca destek olacak,yardım edecek birileri olmaz ama iş bitince akıl veren yorum yapan çok olur,o yüzden herşeye kafa takmayacaksın,doğru bildiğin işleri yapmaya decam edeceksin.Başkanın,geçen sezon olduğu gibi, bu sezonda taraftarlara vermiş olduğu desteği sonuna kadar devam ettireceğini umuyorum.

Ollivanders

Alıntı yapılan: Ladikli - 06 July 2009, 15:33:33
Heryönüyle çok güzel bir çalışma olmuş,emeği geçenlerin hepsine nekadar teşekkür etsek azdır.Bir iş yapmaya kalkınca destek olacak,yardım edecek birileri olmaz ama iş bitince akıl veren yorum yapan çok olur,o yüzden herşeye kafa takmayacaksın,doğru bildiğin işleri yapmaya decam edeceksin.Başkanın,geçen sezon olduğu gibi, bu sezonda taraftarlara vermiş olduğu desteği sonuna kadar devam ettireceğini umuyorum.

HoliganSamSunLu

harika bir sunuş ellerinize sağlık yüreğinize sağlaık

Sempatik Bengülü

europe_55

baha55

emeği gecen herkeze binlerce tesekkürr...videonun birkaç yerinde bende görünüyorum...öğrencilik yıllarımda öğrenci evinde atkı ile cekindigim fotoyu koymussunuz benim içinde sürpriz oldu...ladik bundan sonra samsunspora hizmet yarısında hep en önlerde olmaya calısacaktır..bunun için 10 yasındaki üyemizinde 70 yasındaki üyemizinde maddi manevi destekleri olacaktır...ilk etapda samsuna otobüs kaldırmaya basladı arkadaslarımız...ilerleyen dönemlerde sadece ladikden bir otobüs olarak deplasmanlarada gitmeye calısmalıyız...gerekli maddi destegi gerek belediyemiz gerekse calısan üyelerimiz her zaman karsılamaya hazırız...selamlar saygılar iyi çalısmalrr...

AntZ

Kaan kardeşimin Samsunspor adını olabildiğince fazla kişiye duyurabilmek için nasıl uğraştığını, ilk gün ilgisizlikten dolayı izlettiremediği için nasıl üzüldüğünü, her şeye rağmen bıkmadan usanmadan uğraşıp şenlikte izlettiğindeki sevincini çok iyi biliyorum. Kaan Kardeşim, Samsunspor Ladik Grubu ve Ladikli kardeşlerim içleri Samsunspor sevgisi ve heyecanı ile dolu ellerinden gelen desteği vermeye çalışan gönülden bağlı insanlar. Onlardaki bu heyecanı gördükçe gurur duymamak elde değil. Siz bakmayın bazılarına, zor günde destek olan azdır ama engel olan çok çıkar, sonuç iyiyse de herkes sahiplenir. Samsunspor'lu olmanın doğasında var bu. O bazılarına inat tırnaklarımızla kazıyıp güzel günler göreceğiz, inanın çocuklar.  ;)

beşnumara

kaancığım önemli olan senin ne yaptığını bilmendir. murat abinin ve senin emeğine sağlık.

Alıntı yapılan: Kürsat Berrak - 06 July 2009, 15:28:53
Değerli Kaan Kardeşim,Murat Kardeşim le müthiş bir iş çıkarmışsınız.Sizlere Sn.İbrahim Ersöz Başkanımızın Kalbi selamlarını iletiyorum.Ayrıca ''İdeal adamları hiç bir şekilde yılmaz ve şevkleri kırılmaz.Morallerini yüksek tutsunlar,gözlerinden öpüyorum.''dediler.Samimiyetime inanın ben sizin videonuzu izlememiştim.Başkanın ''Sen bu sitenin müdavimisin genç kardeşlerime yaz çok güzel olmuş,morallerini bozmasınlar 2500 km de olsakda izleyince Samsun daymışım gibi oldum.Önemli olan izleyen bir kişide olsa yaptıklarının anlaşıldığını bilmeleri. ''dedi ve yukarıda yazdıklarımı yazmamı istedi.Anladımki Başkan da sitemizi gözetliyormuş :) İsviçre den tüm Kardeşlerime selam....
Sn. İbrahim Ersöz madem ki bu siteyi takip ediyo madem ki o da samsunsporlu o kadar büyük bir işin patronu nasıl olur da bu durumda sessiz kalabilir nasıl olur da yardım etmez aklım almıyor.İbrahim ersöze söyleyin o zaman daha fazla izlemesin artık icraate geçsin

Derya

Alıntı yapılan: Ladikli - 06 July 2009, 15:33:33

Emeğinize sağlık çok güzel olmuş

sezgin

çok güzel olmuş emeği geçen herkese teşekkürler