Teknik Direktör Turhan Özyazanlar; sportif direktör İsa Turan...

Başlatan berusa55, 29 June 2009, 15:43:19

« önceki - sonraki »

eski55

Alıntı yapılan: beşnumara - 03 July 2009, 23:16:09
@eski55
abi sizce kimi getirebilrdik veya kimin gelmesini isterdiniz? piyasadaki hangi kaşarlaşmış hocayı getirmek istersiniz.sadece hoca tercihinizi merak ediyorum.
getirebileciğimiz hoca konusunda görüşüm maddiyatla alakalıdır.bu  gelen zatı muhteremin benim ;m.ali çınarımdan ,ahmet ertemimden ,hakkı bayrağımdan ,dobi  hasanımdan ,bir fazlası olduğunu söyleyelebilen kardeşimle sonuna kadar tartışırım.bu adam  istanbul da 3.sınıf teknik drektörlük yapmış bir insandır.benim efsane camiama hocalık yapacak bir insan değildir.benim ağırıma giden budur.bu sitedeki kardeşlerimden 10 tanesi ben bu hocayı daha önceden tanıyordum veya takip ediyordum ,çok başarılı diyen 10 tane karddeşim varsa ben kulüp üyeliğimi iptal eder dahada bu forumda yorum yazmam..olay budur..

beşnumara

abi mehmet ali çınar ve ahmet ertemle aynıdır ama hakkı bayraktan ve dobi hasandan iyidir. hakkının ve dobi hasanın hatta diğerlerinin teknik direktörlük hayatındaki başarıları ne? kendi çocuğumuz oldun diyoruz ama bunun kötü örneğini çektik geçmiş senelerde.hem futbolcu olarak hem de antrenör olarak

eski55

Alıntı yapılan: beşnumara - 03 July 2009, 23:40:16
abi mehmet ali çınar ve ahmet ertemle aynıdır ama hakkı bayraktan ve dobi hasandan iyidir. hakkının ve dobi hasanın hatta diğerlerinin teknik direktörlük hayatındaki başarıları ne? kendi çocuğumuz oldun diyoruz ama bunun kötü örneğini çektik geçmiş senelerde.hem futbolcu olarak hem de antrenör olarak
sevgili beş numara ben mehmet ali çınarla multescunun yardımcısı olduğu zamandan beri tanışırım kazma yaşarı oynattığı zamanadan beri ama şunun savunurumki bu adam n.ali çınardan iyi bir hoca değil. yaşarı oynattığı zamanlarda (95  96  )en büyük muhalifi ben oldum ama inan ban m.ali hoca bun adamı cebinden çıkarır.samsunsporun teknik direktörlüğü bu  kadar ucuz olamalı diye düşünüyorum .seni de akılı selim bir arkadaşım olduğun için cevaplıyor ve selamlıyorum.birde not. AHH  BE MEHMET YTILMAZ NERDEN BENİ ÜYE YAPTIN BU FORUMA .ABİ HERKEZİ BİLGİLENDİR DEDİN AMA HERKEZ BANA SALDIRIYOR.... ;D

beşnumara

abi benm düşüncem saldırmak değil sadece bilgi alışverişi yapmak ama siz diyorsunuz ki istanbulda 3. sınıf takımları çalıştırmış.abi hakkı bayrak hasan şengün m.ali çınar ahmet ertem ne yapmış? benm hatırladığım kadarıyla yanlış da hatırlayabilirim ahmet ertem sivası şuanki adıyla bankasyaya çıkaran hoca.peki başka başarısı ne ahmet ertem de gelebilirdi ama ahmet ertemin ne farkı var turhan hocadan? sadece bunu soruyorum.

eski55

Alıntı yapılan: beşnumara - 04 July 2009, 00:07:39
abi benm düşüncem saldırmak değil sadece bilgi alışverişi yapmak ama siz diyorsunuz ki istanbulda 3. sınıf takımları çalıştırmış.abi hakkı bayrak hasan şengün m.ali çınar ahmet ertem ne yapmış? benm hatırladığım kadarıyla yanlış da hatırlayabilirim ahmet ertem sivası şuanki adıyla bankasyaya çıkaran hoca.peki başka başarısı ne ahmet ertem de gelebilirdi ama ahmet ertemin ne farkı var turhan hocadan? sadece bunu soruyorum.
SEVGİLİ KARDEŞİM BEN KİMSENİN AVUKATI DEĞİLİM  ;D demek istediğim bizim hocamız konumuna getirilen zatı muhterem iyi bir hoca değildir.bu benim görüşümdür.istanbulda 3.lig çalıştıran bir hoca bizim mnemeleketimizde amatör takım çalıştıranla aynı kefededir.detaylarını sana inşallah başbaşa geldiğimizde anlatırım .ahmet ertem sivası lige çıkardıktan sonra samsunda görev aldımı peki.NEDEN ALMADI ACABA HİÇ ARAŞTIRDINIZMI  . bunlart önemli şeyler sevgili kardeşim..

Oflu

Camiamiza hayirli ugurlu olsun, gelecek sezonu basarili bir sekilde gecirme dilegi ile...

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: eski55 - 03 July 2009, 23:55:26
sevgili beş numara ben mehmet ali çınarla multescunun yardımcısı olduğu zamandan beri tanışırım kazma yaşarı oynattığı zamanadan beri ama şunun savunurumki bu adam n.ali çınardan iyi bir hoca değil. yaşarı oynattığı zamanlarda (95  96  )en büyük muhalifi ben oldum ama inan ban m.ali hoca bun adamı cebinden çıkarır.samsunsporun teknik direktörlüğü bu  kadar ucuz olamalı diye düşünüyorum .seni de akılı selim bir arkadaşım olduğun için cevaplıyor ve selamlıyorum.birde not. AHH  BE MEHMET YTILMAZ NERDEN BENİ ÜYE YAPTIN BU FORUMA .ABİ HERKEZİ BİLGİLENDİR DEDİN AMA HERKEZ BANA SALDIRIYOR.... ;D

:) Abi, tribünün çilesini çekmekle olmaz, biraz da buranın çilesini çekmen lazım...

Hoca konusunda sana katılıyorum, Turhan Özyazanlar iyidir, kötüdür meselesi değil mesele. Eğer çok para verip de üst düzey bir hoca getirilseydi eyvallah ama bence de M. Ali Çınar ya da Ahmet Ertem isimlerinin Özyazanlardan eksiği yok, fazlası vardır. Ha belki de eksikleri Samsunlu olmalarıdır, orasını bilemem!

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Bu yönetimin çokca hataları oldu ve herkeste bu hatalara karşı tepkisini koydu ve de hatalar devam etttikçe tepkilerde sürecek.ama eleştiri yaparken şu anki olanakları göz önünde bulundurmamız gerek.ha elde olan olanakların genişleyememesi devamlı daralması bu yönetimden kaynaklanıyor derseniz bunu da kabul ederim.bu hocanın kariyeri olmayabilir,ki kariyeri olan hocalar ne kadar iş yaptı onlarıda gördük?ama samsunspora yakışmıyor  söylemi bence yanlış.lig başlasın o zaman değerlendirmek gerek  yakışıp yakışmayacağını.hem biz kimleri çok yakıştırmadıkki samsunsporumuza ama bu duruma gelmekten kurtulamadık yinede?bir erdoğan arıca yakıştırıldıysa samsunsporumuza,bu adam da yakışır herhalde.samsun dan bir hoca olsun isterdik.kendi kardeşimiz kariyer yapsın diye düşünüyoruz ama her alanda samsunluyum diyen insanları da söylemlerinden görüyoruz ne kadar samsunlu olduklarını?örnek vermeye gerek varmı? futbolcusundan al bürokratından yazarına çizerine kadar örnek çok?bakın samsunluyum diyen  adam samsunspor için düşünülen kaynaklara engel olmak için gazetesinde neler yazdı?futbolcu alacakları  ve şikayetleri yüzünden transfer yapamıyoruz?bunları yapanlar samsunluyum diyen insanlar?sonuç olarak elde olan imkanlar bu hocayı samsunspora yakıştırdı.hem gerçekten de yakışacak belki.inşallah da öyle olur.çünkü şuan elimizde  seçmek için bolca şıklar yok?

**KaR6**

eski55 abimle henuz tanısmıyoruz ama düşünce tarzımız uyuyor, tek bir nokta hariç.. o eski yılları gördugu için takımda ki küçülmeye ısrarla karsı cıkıyor, ben ise küçülmenin bi parçası olmak durumunda bırakılanlardan oldugum için eldekilerden maksimum fayda nasıl alınır onun peşindeyim..

m.ali çınar, dobi hasan, 3.lig hocaları, hepsi bu takımın basına geldi ama nedense sivasta urfa da cok basarılı sezonlar geciren ahmet ertem bir turlu şans bulamadı.. yani şabanlardan hayrettinlerden diğerlerinden daha mı kotuydu acaba? yoksa kenardan direktif vererek takıma mudahale edemeyeceklerini bildikleri için mi getirmiyorlar? bunun cevabını bir alabilsek hersey yoluna girecek zaten..

eğer Turhan hoca da işine karıştırırsa ona da yazıklar olsun..

şimşek_55

Mustafa Isa Turan'ı bu nedenle sportıf dırektor yaptılar zaten. Isa  kadroyu yapacak hocanın kulagına fısıldayacak. 3-4 basarısız sonuctan sonra bu hoca  gonderılecek Isa Turan Teknık dırektor olacak. SEn futbolun ıcınden  bırısın en ıyı senın bılem laızm dıye dusunuyorum bu tıp oyunları.BElkıde dedıgın gıbı Ahmet Ertem adıda  gectı ama Isa 'nın  altında calısmayı  tercıh etmedı. Samsunspor zaten eldekı ımkanlarıyla ancak kume dusmus  bır takımın hocasıyla en ıyı ıhtımal anlasabılırdı ve anlastı. HAyırlı olsun . Sezon acılsın daha rahat yorum yaparız sanırım.Turhan hocanın ısıne karısma noktasındada sole bır durum var. o sef ustundekı Isa  amırı . Amırın dedıgı olur genelde  bır ısyerınde  . Karıstırması  cok normal. Ilk once tanımlamaları dıkkatlı okumak gerekyıor.

**KaR6**

ana sayfada gecen gun yazdıgım yazıda yazdım zaten bu durumu, takip ediyorsan tam olarak ne demek istediğimi anlamışşsınsıdr zaten.. kimse kör değil ama bir umut bekliyoruz işte yanılalım diye..

Kais

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 05 July 2009, 12:27:41
Mustafa Isa Turan'ı bu nedenle sportıf dırektor yaptılar zaten. Isa  kadroyu yapacak hocanın kulagına fısıldayacak. 3-4 basarısız sonuctan sonra bu hoca  gonderılecek Isa Turan Teknık dırektor olacak. SEn futbolun ıcınden  bırısın en ıyı senın bılem laızm dıye dusunuyorum bu tıp oyunları.BElkıde dedıgın gıbı Ahmet Ertem adıda  gectı ama Isa 'nın  altında calısmayı  tercıh etmedı. Samsunspor zaten eldekı ımkanlarıyla ancak kume dusmus  bır takımın hocasıyla en ıyı ıhtımal anlasabılırdı ve anlastı. HAyırlı olsun . Sezon acılsın daha rahat yorum yaparız sanırım.Turhan hocanın ısıne karısma noktasındada sole bır durum var. o sef ustundekı Isa  amırı . Amırın dedıgı olur genelde  bır ısyerınde  . Karıstırması  cok normal. Ilk once tanımlamaları dıkkatlı okumak gerekyıor.
aynen dediğin gibi

engizli55

insallah hersey cok guzel olurda biter bu tarafdarin cefasi