Teknik Direktör Turhan Özyazanlar; sportif direktör İsa Turan...

Başlatan berusa55, 29 June 2009, 15:43:19

« önceki - sonraki »

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Valla bu millet ne istediğini de bilmiyor yada ne istediğine kendisi de inanmıyor.sonuçta bu takıma bir hoca gelecekti ve de geldi.bu şartlarda hangi hoca bu takımın başına geçip iddialı konuşabilirdi.en azından adam bir hedef çizmiş.adamı daha mahkemeye çıkarmadan asıyoruz biz de.lig başlasın görelim sözde mi özde mi bir hoca.

vanlioglu

cembaba

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 01 July 2009, 00:19:10
Valla bu millet ne istediğini de bilmiyor yada ne istediğine kendisi de inanmıyor.sonuçta bu takıma bir hoca gelecekti ve de geldi.bu şartlarda hangi hoca bu takımın başına geçip iddialı konuşabilirdi.en azından adam bir hedef çizmiş.adamı daha mahkemeye çıkarmadan asıyoruz biz de.lig başlasın görelim sözde mi özde mi bir hoca.

bende şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Samsunsporumuz için hayırlısı olsun. Ve bu sezon şampiyonluk hedefi olan bir takım oluştursun. Artık deplasmanlardan da puan alalım. Artık 2-0 öndeyken maç vermeyelim. Şampiyon olamasakta, artık play off lara kalalım. Ait olduğumuz yere dönelim. Allah yardımcımız olsun. Her ne kadar kızsakta BU SEVDA ÖLÜMÜNE..

JohnAbruzzi

Arkadaslar güngörenli bir arkadasla konustum hoca ile ilgili bilgiler aldım.Hücumcu bir hoca diilmis savunmayı on planda tutuyomus

KocumVolkan

Alıntı yapılan: JohnAbruzzi - 01 July 2009, 14:36:09
Arkadaslar güngörenli bir arkadasla konustum hoca ile ilgili bilgiler aldım.Hücumcu bir hoca diilmis savunmayı on planda tutuyomus

bizim ercument gibi 10 kişi kalmış takım karşısında  defansa, 0-0 a yatmasında.. (kasımpaşa  maçını  hatırlarsanız.. sonra son dakikada gol yemiştik...)

menteşoğlu55

Samsunspor yönetimi, hocadan yana tercihini pek de tanımadığımız Turhan Özyazanlar'dan yana kullandı.

Hayırlı olsun.

Kendisini yeterince tanımadığım için bir yorumda bulunmanın doğru olmayacağını düşünüyorum. Bekleyip teknik adam performansını görmek gerek.

Önyargılı olmak doğru değil.

Başarılı olursa, Samsunspor'u bugün bulunduğu durumun bir adım ötesine taşırsa alkışlarız aksi durumda ise eleştirilerimizi buradan dile getiririz.

menteşoğlu55

Bu arada İsa Turan Samsunspor'a 'Genel Direktör' oldu.

Teknik direktörü tanımadığım için birşey diyemem ama İsa Turan için söyleyeceklerim var.

Kendisi bizim eski futbolcumuzdur, oyunculuğuna saygı duyarız. Ancak sonrasında ne yaptı da kulüpte böyle bir göreve getirildi doğrusu çok merak ediyorum.

Futbolculuğundan sonra aralarında Samsunspor'un da bulunduğu bazı kulüplerde yardımcı hocalık yaptı, bu sezon Üçüncü Lig'de Lüleburgazspor'da teknik adamlık yaptı.

Peki ya idarecilik?

Bu konularda hangi kritere sahipte Samsunspor'da böylesine önemli bir göreve getirildi.

Doğrusu çok merak ediyorum. Samsunspor'da görev almanın yolu illa bir yöneticinin kanatlarının altında olmaktan ya da bir yöneticinin adamı olmaktan mı geçiyor?

menteşoğlu55

Geçiniz...

Masal da okumayınız...

Biz üç kişiyiz birbirimizi biliriz... Medya önüne çıkmayan yönetici bey... Bakacağız İsa Turan'ın performansına...

beşnumara

Alıntı yapılan: menteşoğlu55 - 01 July 2009, 17:37:28
Bu arada İsa Turan Samsunspor'a 'Genel Direktör' oldu.
Doğrusu çok merak ediyorum. Samsunspor'da görev almanın yolu illa bir yöneticinin kanatlarının altında olmaktan ya da bir yöneticinin adamı olmaktan mı geçiyor?
abi ben de bunu diyecektim.malesef yönetimlerimiz hep kendi adamlarını getiriyorlar.biz de izliyoruz onun için yıllardır bu ligdeyiz ve ALLAH göstermesin ama belki de önümüzdeki yıllarda bankasyayı bile arayabiliriz böyle sessiz kaldığımız müddetçe.kulübün başına gelen istediğini yapıyo malesef.sen serkanı can'ı takımdan uzaklaştır sonra da hakkıyı abilik yapacağım diye getirmeye çalış.dediğimiz gibi enteresan işler dönüyor.ALLAH aonumuzu hayıreylesin

heroes55

denize dusen yılana sarılır  misali  yeni  hocamız geldi ;D ;D ;D ;D :) :) :)  tum  samsunspora  hayırlı ugurlu  olsun  bu takımda  kımler  hocalık yapmadiki zatenama  bu  sefer  rengimiz kırmızı beyaz ikincilik b  katagorisindeyiz bu yaz  bu  bu kadar  basit  samsunsporun 2 lig b  katagorisine dusmesi icin  sayın  baskanimizin  elinden  geleni  yaptigi  goruluyor herkese  simdiden hayirli ugurlu olsun Turhan Özyazanlar   sadece yaziklar olsun  boyle adamlari kulube hoca  olarak  getirenlere 

saygilarimla::: heroes55

Kaya

Alıntı yapılan: eski55 - 30 June 2009, 23:41:15
[/b]hayrettinde öyle gelmişti .bırakalım arkadaşlar bu  işleri lütfen.herkes yerini ve haddini bilecek ,bu  beyefendiden bizim takımımıza teknik direktör y yapan insanlar gitsin apartman yöneticiliği yapsın...

Alıntı yapılan: heroes55 - 01 July 2009, 22:37:03
denize dusen yılana sarılır  misali  yeni  hocamız geldi ;D ;D ;D ;D :) :) :)  tum  samsunspora  hayırlı ugurlu  olsun  bu takımda  kımler  hocalık yapmadiki zatenama  bu  sefer  rengimiz kırmızı beyaz ikincilik b  katagorisindeyiz bu yaz  bu  bu kadar  basit  samsunsporun 2 lig b  katagorisine dusmesi icin  sayın  baskanimizin  elinden  geleni  yaptigi  goruluyor herkese  simdiden hayirli ugurlu olsun Turhan Özyazanlar   sadece yaziklar olsun  boyle adamlari kulube hoca  olarak  getirenlere 

saygilarimla::: heroes55

bu nedir arkadaşlar ya bu söylediklerinizi bu sitede herkes söyleyebilir ama herkesin bir umudu var öyle bir konuşuyorsunuz ki duyan da takım sahaya çıkamayacak zannedecek elimizdeki imkanlarla bu kadar oluyor artık eleştirmeyi bırakında neresinden destek oluruz ona bakın

beşnumara

@heroes55
her yazından sonra nickini yazmaktan üşenmiyormusun çok merak ediyorum.bence hoş değil.insanlar zaten bakar sol tarafa görür kimin yazdığını

Kaya

Alıntı yapılan: beşnumara - 01 July 2009, 22:48:04
@heroes55
her yazından sonra nickini yazmaktan üşenmiyormusun çok merak ediyorum.bence hoş değil.insanlar zaten bakar sol tarafa görür kimin yazdığını

olabilir sevgili beşnumara saygılarımla iak5529

beşnumara

Kaya

Alıntı yapılan: beşnumara - 01 July 2009, 23:12:05
657 sen sus :D :D

senin bölümün yetmez 657 yi susturmaya  :P neyse konuyu baltalamayalım saygılar....