Teknik Direktör Turhan Özyazanlar; sportif direktör İsa Turan...

Başlatan berusa55, 29 June 2009, 15:43:19

« önceki - sonraki »

germencisse

jean

inslalah basarili olur umarim bir kac ta transfer yapabiliriz yoksa isimiz sakat

germencisse

Alıntı yapılan: jean - 29 June 2009, 22:54:20
inslalah basarili olur umarim bir kac ta transfer yapabiliriz yoksa isimiz sakat

valla isa turan umutlu konuşuyor ama..bakacağız yeni sezona ne olur ne biter..

ali ihsan

Ulen Caner bu Samsun'dan yediğin ekmek haram zıkkım olsun sana  >:(  >:(

berusa55

Alıntı

Öztürk yine yardım etti

Bugüne kadar Samsunspor'un hep yanında olan ve desteğini hiç esirgemeyen Metro Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Teknik Direktör Turhan Özyazanlar transferinde de devreye girdi. Maddi açıdan sıkıntı çeken Samsunspor'a yardım eden Galip Öztürk, bu transferin parasını ödeyerek, Kırmızı-Beyazlılara bir kez daha destek vermiş oldu.

Kaynak: http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=27442

berusa55

Alıntı

Yeni patron Turhan hoca

Samsunspor, uzun zamandır süren hoca arayışlarına sonunda nokta koydu.İstanbul'a adeta üst kuran ve çok sayıda teknik adamla görüşen Kırmızı-Beyazlı Yöneticiler, Güngören Belediyespor'dan ayrılan deneyimli Teknik Direktör Turhan Özyazanlar ile 1 yıllık anlaşmaya vardı. Bu sabah havayolu ile İstanbul'dan Samsun'a gelecek olan Özyazanlar, öğlenden sonra resmi sözleşmeye imza atacak. Bir yıllık anlaşma yapmayı kendisinin önerdiğini ifade eden Teknik Direktör Turhan Özyazanlar, "Bu düşünceme karşı bir görüşte olmadı. Samsunspor büyük bir kulüp ve büyük bir sorumluluk. Ama bunun üstesinden kalkacağımıza inanıyorum. Her zaman söyleyeceğim bir şey var. İş bittikten sonra herkes 'Bundan daha iyisi olmazdı' diyecek. Başarılı olacağımıza inanıyorum ve kendime güveniyorum" dedi.

TAHTA AÇILMAZSA CEBİMİZDE B PLANI VAR
Transfer tahtasının açılmaması durumunda sıkıntı yaşayıp yaşamayacakları sorusuna da cevap verin yeni teknik direktörümüz Turhan Özyazanlar, "Tahtanın açılamaması en kötü ihtimal. Bu bizim hiç düşünmediğimiz bir durum. Ama böyle olması durumunda da cebimizde 'B Planı' var. Beni gün geçtikçe tanıyacaksınız. Ben bir işe girdikten sonra sızlanma ya da şikayet etmem. Ben her şeyi göze olarak yola çıktım. Eldeki imkanları en iyi şekilde kullanacağımızı herkesin bilmesini istiyorum" diye konuştu. Bu arada Özyazanlar´ın yardımcılıklarını Mesut Çalışkan ve Kaleci Antrenörü Veysel Beşik yapacak.

Turhan Özyazanlar kimdir?

28 Aralık 1955'te Ankara'da doğan Turhan Özyazanlar, 1975´te Fenerbahçe´de futbola başladı ve 1985´te Lüleburgazspor´da futbolculuk yaşantısını noktaladı. Asıl işi Metalurji Mühendisliği olan Teknik Direktör Turhan Özyazanlar´ın hocalık kariyeri başarılarla dolu. Şimdi Turkcell Süper Lig´de olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor´u 5 buçuk yılda 2. Amatör´den Bank Asya´ya, Özsahrayıceditspor´u amatörden 3. Lig´e, Alibeyköy´ü 3. Lig´den 2. Lig´e ve Güngören Belediyespor´u 2. Lig´den Bank Asya 1. Ligi´ne taşıyan Özyazanlar, "Başarılı olayım ama vitrinde takımım olsun" diyen başarılı bir teknik adam.

Kaynak: http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=27433

Kaya

''Ben bir işe girdikten sonra sızlanma ya da şikayet etmem. Ben her şeyi göze olarak yola çıktım. Eldeki imkanları en iyi şekilde kullanacağımızı herkesin bilmesini istiyorum.''

Böyle konuşan bir insanla yola çıkacağımız için şimdi gerçekten çok mutlu oldum inşallah güzel günler yaşayacağız....

Baskent_Samsunspor

''Ben bir işe girdikten sonra sızlanma ya da şikayet etmem. Ben her şeyi göze olarak yola çıktım. Eldeki imkanları en iyi şekilde kullanacağımızı herkesin bilmesini istiyorum.''

bu sözü hafızalara kazıyalım beyler .....

Allahı var şimdi hocaya içim ısındı

atakan

bu hocayı sezon sonu d sporda bi programda izlemiştim.inanılmaz mutevazı ve objektıf bir insan.inşallah başarılı olur.tabi bizlerde sabırlı olmalıyız.

berusa55

AlıntıÖZYAZANLAR GELDİ

Teknik Direktör Turhan Özyazanlar ekibiyle birlikte Samsun'a geldi

30 Haziran 2009 Salı 15:31

Hocalar Metro'nun hediyesi

HOCA GELDİ
Uzun bir çalışma sonrası anlaşma sağlanan Teknik Direktör Turhan Özyazanlar, yardımcısı Mesut Çalışkan ve kaleci antrenörü Veysel Beşik, bu sabah İstanbul uçağıyla geldi. Özyazanlar ve yardımcıları bugün Nuri Asan Tesislerin'de kendisini Samsunsporlu yapan imzayı atacak.

METRO'NUN JESTİ
Bu arada, Turhan Özyazanlar ve ekibinin finansörünün ise her zaman Samsunspor'a maddi-manevi desteğini esirgemeyen Metro Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk olduğu öğrenildi. Galip Öztürk, her sezon başı Samsunspor'a ciddi anlamda maddi destek veriyordu.

Kaynak: http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=15854

maviay55

hayırlı olsun..inş umut ediyoruz ki güzel şeyler olacak

JohnAbruzzi

HLL olsun be simdiden cok sevdim bu hocayı yürü be turhan hoca

Kaya

Alıntı yapılan: cezayir55 - 30 June 2009, 15:42:00
erken konusmamak lazim

hayal kırıcı,aynı zamanda karamsar da olmamak lazım bize SAMSUNSPOR umuz erken konuşmamayı çok iyi zaman içinde gösterdi zaten merak etme kardeşim.

Sadece Samsunspor

30 June 2009, 17:25:31 #74 Son düzenlenme: 30 June 2009, 18:49:34 Sadece Samsunspor
AlıntıTurhan ÖZYAZANLAR ve yardımcı antrenör Mesut ÇALIŞKAN ve Kaleci antrenörü Veysel BEŞİK, Sportif Direktör İsa TURAN, Genel Menajer Resul AKÇAY Samsunspor ile 1 yıllık sözleşme imzaladılar.