Altyapıda Revizyon

Başlatan Amsterdamli, 25 June 2009, 16:00:31

« önceki - sonraki »

Kaya

Düşünülecek en son isim ali bilgici olması gerekirken tek yetkili alt yapıda ali bilgici oluyor bu da adam olmadığından kaynaklanıyor galiba şimdiden futbolcu olmayı kafasına koymuş kardeşlerime buradan seslenebilrim cebinizde torpil bulundurmayı unutmayın

ÇaÇa

altyapı mı ? alt yapı Samsun'da çoktan bitmiştir. Gidin yan sahaya kaç kişi izliyor maçları bir hatırlayın Bulvarspor-Irmak maçı var hadi ya gidelim maça güzel oluyor vs. vs. artık duyuyor musunuz ? duyamasınız çünkü maçlar eskisi gibi pekte çekişmeli geçmiyor Samsunspor altyapısı deseniz senelerdir torpil lafları söylenir yok o işadamın oğlu yok bu dayının oğlu falan Yaşasın Samsun Futbol ;)

**KaR6**

şu torpilden bi biz faydalanamamışız demek ki, herkes çözmüş işi bi ben uyanamamışım..

kimse kendini kandırmasın arkadaslar, iyi topcu fizanda da oynasa olur futbolcu, yok beni yediler yok ben öyle topcuydum böyle iyiydim de olamadım yalanları cok guzel avutur insanı ama bi işe yaramaz.. iyi topcuysan bi şekilde olursun zaten, gerisi boş..

altyapı denince benim içim önemli olan fiziksel basarının yanında psikoloik gelişmeye de katkı sağlamak, futbol için futbolcu yetiştirmektir.. bize hoca'dan cok pedagoglar psikologlar lazım, Samsun'un suyunu içen bir çok genç futbolculuga yatkın oluyor zaten yetenekleri uzakta aramaya pek gerek yok..

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: **KaR6** - 26 June 2009, 13:11:09
şu torpilden bi biz faydalanamamışız demek ki, herkes çözmüş işi bi ben uyanamamışım..

kimse kendini kandırmasın arkadaslar, iyi topcu fizanda da oynasa olur futbolcu, yok beni yediler yok ben öyle topcuydum böyle iyiydim de olamadım yalanları cok guzel avutur insanı ama bi işe yaramaz.. iyi topcuysan bi şekilde olursun zaten, gerisi boş..

altyapı denince benim içim önemli olan fiziksel basarının yanında psikoloik gelişmeye de katkı sağlamak, futbol için futbolcu yetiştirmektir.. bize hoca'dan cok pedagoglar psikologlar lazım, Samsun'un suyunu içen bir çok genç futbolculuga yatkın oluyor zaten yetenekleri uzakta aramaya pek gerek yok..
yüzde ikiyüz tespitlerin çok doğru mustafa kardeşim.tamam her alanda olduğu gibi futbolda da torpil mekanizması döner ama nereye kadar?A takıma girer yedek kulübesini işgal eder boşuna.bir posette çekirdek ver çıtlasın dursun 90 dakika.şaka bir yana.önce yetenek olacak.temel sağlam olacak.temeli sağlam olmayan binalar mutlaka birgün çöker.görüyoruz torpilli futbolcuları bir üst lig uzağa gidemiyorlar.bizim ercan,emin,muzaffer,tanju,ertuğrul ve adını sayamadığım bir çok futbolcu gerek bizim altyapıdan gerek başka takımların altyapısından torpille mi buralara kadar geldiler?geldiler re de helal olsun.iyi futbol oynadılar.ama iddia da etmiyorum torpil yoktur diye.o torpilli geçinenler sayesinde gerçek çalışkan futbolcuları kaybediyorsak haram zıkkım olsun o zaman bu çarkın dönmesine yardımcı olan insanların aldıkları paralara?başka ne denir ki?

germencisse

takımımızın mali sorunu olduğundan tek transfer kaynağımız alt yapıydı malesef o gidiyor..inşallah düzelir durumumuz..

Kaya

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 26 June 2009, 13:22:54
torpil mekanizması döner ama nereye kadar?A takıma girer yedek kulübesini işgal eder boşuna.bir posette çekirdek ver çıtlasın dursun 90 dakika.

torpilden canı yanmayanların söyledikleride bunlardır ve bilmezler neyin ne olduğunu,o torpil var ya torpil saatlerce konuşulacak konudur her maç oynarsın bir maçta oynatmazlar o maçta da neden oynatılmadığını seneler sonra anlarsın ondan sonra geçmiş olsun.... kaç yaşındasın sen 20 mi oooo geçmiş senden  :-\

Jnr.Serkan

burdada şampiyon olsak süper olur

menteşoğlu55

Alıntı yapılan: METE_55 - 25 June 2009, 16:39:42
ali bilgici gibi bir insan varsa gerisi tefarruattır.

Bu sözlerin altına ancak imza atılır...

menteşoğlu55

@ beşnumara,

ali bilgiciye eğer bütün yetki verilirse yetişecek çocuklar şımarık disiplinsiz olmaz. ali bilgici hoca geçmiş yıllarda paf takım hocasıydı ve başarılıydı da.

bu sözlerin de altına imza atılır...

menteşoğlu55

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 25 June 2009, 18:57:54
Benim bildiğim Ali Bilgici Torpilli çok çocuk oynatır bunun canlı şahidi eski öğrencileri inşallah Samsunspor için hayırlı olur başarılar diliyorum Ali hocaya çünkü iyi olursa Samsunspor kazanır......

Ama bu sözleri asla kabul edemem... Ali Bilgici'yi tanıyan, huyunu suyunu bilen, futbol mantalitesine, oyuncu yetiştirme becerisine güvenen birisi olarak asla ama asla kabul edemem...

menteşoğlu55

Alıntı yapılan: iak5529 - 26 June 2009, 00:44:01
Düşünülecek en son isim ali bilgici olması gerekirken tek yetkili alt yapıda ali bilgici oluyor bu da adam olmadığından kaynaklanıyor galiba şimdiden futbolcu olmayı kafasına koymuş kardeşlerime buradan seslenebilrim cebinizde torpil bulundurmayı unutmayın

ne demek bu ya... biraz açıklar mısın? bana ali hocayı ne kadar tanıdığını bir anlatır mısın? bu düşünceni neden savunduğunu da bana bir anlatır mısın?

Jnr.Serkan

ali hoca iyidirr kötü bir hocada deil

menteşoğlu55

@ kar,

bu sözlerinin de altına imza atarım... torpilden bahseden arkadaşlara benim vereceğim cevap olsun...

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: menteşoğlu55 - 28 July 2009, 21:22:20
@ kar,

bu sözlerinin de altına imza atarım... torpilden bahseden arkadaşlara benim vereceğim cevap olsun...

şimşek_55

Alıntı yapılan: menteşoğlu55 - 28 July 2009, 21:22:20
@ kar,

Elımde  bos bır A4  kagıt var onada ımza atarmısın. Imza atmaya  meraklısın sanırım :)