Altyapıda Revizyon

Başlatan Amsterdamli, 25 June 2009, 16:00:31

« önceki - sonraki »

Amsterdamli

Samsunspor'un altyapısı'nda Sabri Şirinsoylu ve Bülent Tunçay, dışında tüm antrenörlerin görevine son verildi

Altyapı Teknik Sorumluluğu'na Ali Bilgici getirildi

YÖNETİMİN KARARI
Samsunspor yönetiminin 'yeniden yapılacak' dediği altyapıda beklenen oldu. Uzun süredir çalışma içinde olan yönetim önce altyapının başına Suat Çakır'ı getirdi. Ardından dün toplanan yönetim kurulu, nihayi kararını verdi. Altyapıda görev yapan hocalardan Sabri Şirinsoylu ve Bülent Tunçay dışındaki tüm hocaların görevine son verildi.

BOMBA ETKİSİ
Yönetim, altyapının başına daha önce aynı görevi yapan teknik Direktör Ali Bilgici'yi Teknik Sorumlu olarak görevlendirdi. Okullararası ve Danone Turnuvaları'nda başarılı organizasyonlara adına yazdıran Tarkan Demirağ ise Spor Okulu'nun başına getirildi. Altyapıdaki bu değişiklik Samsun spor kamuoyunda bomba etkisi yarattı.

İYİ GİTMİYORDU
Altyapı sorumlusu yönetici Suat Çakır, bundan böyle altyapının özerk hale getirildiğini belirterek"Altyapıda yıllardan beri bir sorun vardı. İşler iyi gitmiyordu. Sorumlu yöneticimizin raporu doğrultusunda gerekeni yaptık. Altyapı tamamen Alyi Bilgici hocamıza teslim. Ona güveniyoruz. Diğer hocalarımızı ise önümüzdeki günlerde belirleyeceğiz" dedi.

BİLGİCİ İDDİALI
Yeni görevine başlayan Teknik Direktör Ali Bilgeci ise,"Altyapı Samsunspor'un herşeyi. Daha önce bu görevde bulunmuş ve birçok başarıya imza atmıştık. Altyapıda köklü değişiklilklere gideceğiz ve Samsunspor'un A kadrosuna eskiden olduğu gibi onlarca yetenek kazandıracağız. İşimiz çok. El ele vererek altyapıyı ayağa kaldıracağız" diye konuştu. 

Kaynak: Halk Gazetesi

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alt yapıdaki heyet ve gelişmeler hakkında pek bilgim olmamakla beraber.hayırlı olsu diyorum yeni görev verilmiş hocalara.bizim alt yapı iyi olsa idi şu an bu durumda olmazdık zaten.tahta falan vız gelirdi.isterlerse kaldımasınlar.çekerdik a takıma orda pişmiş çocukları, hem maddi yönden samsun için iyi olurdu hem de o çocukların önü açılırdı.inşallah bundan sonra gereken ilgi ve alaka gösterilir alt yapıya ve bu sayede nice yıldızlar çıkarırız samsunspor adına

Ollivanders

Valla soylede birsey var . Bizim altyapimiz gecen senelerde iyi isleseydi ne bank asya da kanser olurduk ne de transfer tahtasi basimiza duserdi ...

Sercan

Alıntı yapılan: Serpico55 - 25 June 2009, 16:20:20
Valla soylede birsey var . Bizim altyapimiz gecen senelerde iyi isleseydi ne bank asya da kanser olurduk ne de transfer tahtasi basimiza duserdi ...

Bundan önceki senelerde Samsunspor küme düştüğü zaman her zaman güçlü altyapısı sayesinde 1. lige çıkmıştır...

atakan

sonuç:torpil olacakmı olmıcakmı.onu söyleyin.

METE_55

ali bilgici gibi bir insan varsa gerisi tefarruattır.

Kodalak

Ayhan hocada başarılı idi ama hayrılısı

ali ihsan

Altyapı inşallah düzene girer.Kendi oyuncumuzu yetiştiremezsek bir arpa boyu yol alamayız.

Sadece Samsunspor

Valla adı geçen isimlerin hiç birinitanımıyorum. Ama her zaman değişiklik iyidir. Son 6-7 sezondur oyuncu çıkartamadığımıza göre alt yapıdaki kişiler kötüydü. İnşallah yeni getirilen kişiler iyi hocalardır.

beşnumara

ali bilgiciye eğer bütün yetki verilirse yetişecek çocuklar şımarık disiplinsiz olmaz. ali bilgici hoca geçmiş yıllarda paf takım hocasıydı ve başarılıydı da.inşaallah özlediğimiz beklediğimiz altyapı disiplini verilir.ayrıca yetişecek çocuklara da samsunspor tarihi anlatılmalı bu forma uğruna kimler şehit olmuştur bir bir öğretilmeli.

özkan

alt yapı..alt yapı..samsunsporda son 6 senedır alt yapı..guzel oldu yiyicilerden lkurtuluyomuyuz ne  ;D

Ertuğrul Sağlam

Benim bildiğim Ali Bilgici Torpilli çok çocuk oynatır bunun canlı şahidi eski öğrencileri inşallah Samsunspor için hayırlı olur başarılar diliyorum Ali hocaya çünkü iyi olursa Samsunspor kazanır......

beşnumara

Alıntı yapılan: 35ama55 - 25 June 2009, 19:43:32
Altypıdaki bu değişiklik , Samsunsporumuza eski " ajax modeli" günlerine geri döndürür inşallah ..
tabiii torpil tamamen kaldırıldıysa ::)

ramcQ_55

başkan hakkı tomacı sevmem ama güzel şeyler yapmaya calışıyor sanırım

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: ramcQ_55 - 25 June 2009, 21:42:13
başkan hakkı tomacı sevmem ama güzel şeyler yapmaya calışıyor sanırım
yapsa iyi olur.başkanımız diye öve öve bitiremeyiz.iyi işler yapanlar unutulmuyor.hasbi ağa ismail uyanık gibi.gerçi hakkı amcamın daha çok  fırın ekmek yemesi lazım.