Bank Asya'da play-off'a yeni sistem!

Başlatan kuzey55, 23 June 2009, 22:18:42

« önceki - sonraki »

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: 55Bafra55 - 24 June 2009, 08:03:17
Kulüp yöneticilerinin isteğiydi sanırım bu öneri.Çünkü Teknik adamlar maç uzatmaya gitsin de ne olursa olsun mantığı ile hareket ettikleri için maçlar mücadelesiz geçiyordu.Örnek son play off maçları.
öyle kardeşim.kim ne derse desin güzel bir uygulama olur'İnşallah samsunsporumuz direk çıkar da bu uygulamaya gerek kalmaz.ama yine çok zor bir sezon geçecek bizim için.kadroyu genel olarak koruduk ama güçlendiremedik.bu kadro geçen sezon bir gol averajı ile ligde kaldı.millet nerdeyse transfer işini bitirdi.ama biz de daha tık yok.hayırlısı diyelim artık

Ertuğrul Sağlam

Bu sistem bence çok adil çünkü bütün takımlar birbirleri ile karşılaşacak ve en iyi olan çıkacak ve ayrıca bir defa yenilen eleniyordu en azından bir şansı daha olacak ....

Baskent_Samsunspor

bu sene play-off dayız ... zaten ankarada olur kesin

süper bi sistem bana göre şans faktörü ortadan kaldırılmış ..... ilklerin takımı samsunspor bu ilk sistemdende sen çıkarsın başaracağız....

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Baskent_Samsunspor - 24 June 2009, 10:04:27
bu sene play-off dayız ... zaten ankarada olur kesin

süper bi sistem bana göre şans faktörü ortadan kaldırılmış ..... ilklerin takımı samsunspor bu ilk sistemdende sen çıkarsın başaracağız....
Inşallah.bu sezond a bank asyaya demir atarsak,çürüyeceğiz burda

Ollivanders

Bence adil bir uygulama değil cunku bir lig de 3. takimla 6. takimi bir tutamazsiniz . Hakkiyla 3. olmustur . Bence en iyisi direk ilk 3 cıkmali. play off sistemine karsiyim .

Clint_Eastwood

Madem tek devrekli lig usulü yapıyosun, e bu takımlar zaten lig yapmadılar mı? O zaman direk 3.'yü çıkart lige... Nasıl bir anlayıştır bu anlamıyorum... Eski sistem daha iyiydi kesinlikle...

Ollivanders

Bence duz hesap ilk 3 gercekten sacma
Alıntı yapılan: Clint_Eastwood - 24 June 2009, 17:56:15
Madem tek devrekli lig usulü yapıyosun, e bu takımlar zaten lig yapmadılar mı? O zaman direk 3.'yü çıkart lige... Nasıl bir anlayıştır bu anlamıyorum... Eski sistem daha iyiydi kesinlikle...

arkadasin dediği gibi bu takimlar birbiriyle mac yapiyorlar zaten isi sansa birakmasinlar direk ilk 3 cıksın hem daa zevkli hem de daha adil uygulama olur

JohnAbruzzi

Bu sistemde son maclarda iddiası biten takım macı satar.Cok parası olan cıkar üst lige

Ollivanders

İyi de takimlar play off yokmus gibi hazirlanacak o zaman ... Super lig de 3. takimla 6. takimi bir tutabiliyor musun biri avrupa kupalarina giderken biri gidemiyor 3 ile 6. takimi ayni kefeye koymak 3.luk icin haksizlik . Takimlarin hedefi her ne olursa olsun ilk 3 olmaliki ligin kalitesi artsin simdi bu sene adanaspor playofftan ciksaydi superlige acirdim gercekten cunku 1. devre nerdeydi adanaspor? 3.4. takim haftalardir kovaliyor ilk 2 yi sonra 3. oluyor 6.ciyla muhattap oluyor. Adanaspor 2.devre iyi top oynadi die play off a gitmeyi haketmedi bence boyle sacmaliklar cikiyor sonra hakkiyla ilk 3 olan direk cikmali Satan satiyor maclari zaten... onu duzenleyecek olan tff bence az da zevkli lig izleyebilmemiz icin play off kalkmali

kaan

Basketbol gibi olsun 5 maçın 3'ünü alan bir üst tura çıksın ;D

Şaka maka bence bu sistem daha iyi bir sezonun emeği 90 dakkada heba olmaz hiç olmazsa

Ollivanders

Ben 3. olacam sonra gelecek 6. takim benim yerime ust lige aylardir kovaladiğim bir ust lige cikacak bunun neresi adil? adil bir durum olacaksa varsin butun maclar formalite olsun...

Ollivanders

Ben samsunsporumun hasbelkader playofftan super lige yukselmesini istemiyorum.Eze eze , 19 mayisi deplasman takimina dar eden bir samsunspor la super lige cikmak istiyorum. Ben boluspor macina kadar playy off hesaplari yaptiran sonra da son dakka sakaryaspor un yediği gol veya son dakika sakaryanin atamadiği gol ile ligte kalan samsunsporun superlige cikmasini istemiyorum. Super lige eze eze cikan bir samsunspor istiyorum bu nedenledirki super lige eze eze herkese guclu olduğunu kabul ettiren ilk 3 takimin cikmasini istiyorum . Benimde gorusum budur. Katilir katilmazsiniz saygi duyarim

Akyol

Bence play-off larda yarı final maçları çift maç final tek maç olmalı böyle daha adil ve heyecanlı olacaktır.Kaldı ki Bank Asya'da 3. takım ile 6. arasında uçurumda yoktu gayet zevkli çekişmeli maçlar oldu.İnşallah bizde o heyecanları yaşarız...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Akyol55 - 24 June 2009, 18:51:13
Bence play-off larda yarı final maçları çift maç final tek maç olmalı böyle daha adil ve heyecanlı olacaktır.Kaldı ki Bank Asya'da 3. takım ile 6. arasında uçurumda yoktu gayet zevkli çekişmeli maçlar oldu.İnşallah bizde o heyecanları yaşarız...
sistemi bende böyle düşünüyorum.çift maç ve final maçı tek maç daha adil olur.böyle puan usulü olursa yeteri puan alamayan takım son maçları verir diyorlar.evet doğru ama çift maç usulü eleme olursa bu sorun olmaz.hem maç satma olayı şimdiki sistemde daha önceden başlıyor.yani playofa katılmasını mümkün olmayan takımlar ilk 6 girebilecek takımlara zaten maçları satıyorlar.ha playof başlamadan maç satılmış ha playofta.sonuçta maç satılma olayı her sistemde olur ve engellenemez.direk 3.çıksın deniyo ama o zaman daha fazla maç satılır.15 takım boşa çıkıyor. Bunların  5 düşme hattına girse diğer 10 takımın bir amacı kalmıyor.yani ilk 3 e girene maç satma daha fazla oluyor.şimdiki sistemde son haftaya kadar ilk 10 playof için umutlu oluyor.son 5 düşme hattı.geriye maç satacak kaç takım kaldıki.Yani playof olması gerek.ama tek maç usulü değil çift maç usulü daha adil olur.bu da çoğu gibi benim bir görüşüm.herkes farklı pencereden bakıyor olaya.zaten işin güzelliği verimliliği de burda.

okan

Televizyoncular istemiş Federasyon koymuş... sadece federasyon altına imza atmış.