Bank Asya'da play-off'a yeni sistem!

Başlatan kuzey55, 23 June 2009, 22:18:42

« önceki - sonraki »

kuzey55

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 2009-2010 sezonunda Bank Asya 1. Lig'den Turkcell Süper Lig'e yükselecek 3. takımın belli olacağı play-off maçlarının, tek devreli lig usulüne göre oynanması kararı aldı..

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, alınan kararla, Bank Asya 1. Lig'de sezonu 3, 4, 5. ve 6. olarak tamamlayan ekipler, daha sonra belirlenecek tarafsız bir sahada tek devreli lig usulünde maçlar oynayacak. Maçlar sonucu ilk sırayı alacak takım Turkcell Süper Lig'e yükselecek.
Bank Asya 1. Lig'de, normal sezonu ilk 2 sırada tamamlayan takımlar, doğrudan Turkcell Süper Lig'e yükseliyor.

Kais

ne saçma yada ilk diye saçma geliyor

55.hakan

2 yerine 3 maç yapacak takımlar da buradaki amaç takımlara 1 şans daha vermek ki gereksiz bir sistem gibi geldi bana

55.hakan

Alıntı yapılan: cany - 23 June 2009, 22:46:15
ben de beğenmedim yaa...play-off demenin bi anlamı kalmıyo o zaman
play play play -off diyeceğiz bundan sonra ;)

ali ihsan

Bence daha iyi oldu.Atılan her gol önem kazanır.3 maç iyi olan kazansın.

Sadece Samsunspor

Bencede güzel olmuş en azından bi maçla hemen elenmiyosun, 1 sene boyunca playoff'a kal sonra tek maçla elen bence bu yeni sistem iyi

KocumVolkan

güzel sistem hatta dahda geliştirsinler
4 takımlı bu lig sonunda 1. ile 2. final maçı oynasınlar
play of içinde play of :D

Amsterdamli

Play-Off larda malesef futbol oynanmiyordu. Her mac penaltilara kaliyor. Bu sistemde hak eden Super Lige cikacaktir en azindan. Bence yerinde bir karar olmus.

KocumVolkan

Alıntı yapılan: Amsterdamli - 24 June 2009, 00:52:09
Play-Off larda malesef futbol oynanmiyordu. Her mac penaltilara kaliyor. Bu sistemde hak eden Super Lige cikacaktir en azindan. Bence yerinde bir karar olmus.

abi tamam da ben her play off penaltılara kalsında heyecan olsun diye dua ediyorum :D ne güzel oluyor ya :D
yarın bir gün play off a kalırsak otel parasınıda almak gerekir yanımıza desenize 3maç nedir ya 1 hafta sürse..

Amsterdamli

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 24 June 2009, 01:00:53
abi tamam da ben her play off penaltılara kalsında heyecan olsun diye dua ediyorum :D ne güzel oluyor ya :D
yarın bir gün play off a kalırsak otel parasınıda almak gerekir yanımıza desenize 3maç nedir ya 1 hafta sürse..

Bende penaltilara kalsin istiyorum heyecan olsun diye ama maclarda bayiyor. Simdi en azindan maclar cetin gecer ve daha cok zevk aliriz kanimca. 3 mac ust uste Samsunsporumuzu izleyeceksin iste bundan daha buyuk keyif olurmu :D ve ustelik bir hafta boyunca adrenalin vucudundan eksik olmayacak. Ben ilk 2den cikmamizi isterim ama olasi bir play-offda otel paramida alip gelirim ;)

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 24 June 2009, 01:00:53
bu çok güzel bir sistem oldu.şimdi playofta futbol olarak da kalite de yükselir.öyle beleşe penaltılardan maç alıp süper lige çıkmak yok.bu yıl playoftaki takımlar nerdeyse hep penaltılarda elendiler.yazık yani penaltılarda elenen takıma.bu sistem adil olur.hak eden iyi oynayan alır puanları çıkar süper lige.

engizli55

bencede guzel bir uygulama takimlar futbol oynayamiyo kör dögüsü gibi oluyo tek mac herkez gol yememeye oynuyo olmayan futbol kalitesi hepten gidiyo böylece telafi imkani olucak tabi buda baska dez avantajlar getircek gene mac satma falan gici  2. macin sonunda iddasi kalmayan takim götürür paralari

özkan

bu ne tek kale maclar olurdu eskıden mahallelerde 5de devre 10da bıter gıbı bısey olmus bu ;D bari gol atan kaleyede yapsalar tam olcak ;D

Şaka maka iyi olmuş bu iyi,takımlara bır sans daha vermek adına hemde oyunun playofda cırkınlesmemesı acısından guzel bı karar

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: özkan17 - 24 June 2009, 03:50:11
bu ne tek kale maclar olurdu eskıden mahallelerde 5de devre 10da bıter gıbı bısey olmus bu ;D bari gol atan kaleyede yapsalar tam olcak ;D

Şaka maka iyi olmuş bu iyi,takımlara bır sans daha vermek adına hemde oyunun playofda cırkınlesmemesı acısından guzel bı karar
Alıntı yapılan: engizli55 - 24 June 2009, 03:21:39
bencede guzel bir uygulama takimlar futbol oynayamiyo kör dögüsü gibi oluyo tek mac herkez gol yememeye oynuyo olmayan futbol kalitesi hepten gidiyo böylece telafi imkani olucak tabi buda baska dez avantajlar getircek gene mac satma falan gici  2. macin sonunda iddasi kalmayan takim götürür paralari
e kadar da olur.hiç olmazsa penaltı olayı olmaz.hak eden kazanır

55Bafra55

Kulüp yöneticilerinin isteğiydi sanırım bu öneri.Çünkü Teknik adamlar maç uzatmaya gitsin de ne olursa olsun mantığı ile hareket ettikleri için maçlar mücadelesiz geçiyordu.Örnek son play off maçları.