Teknik Direktörümüz Büyük İhtimalle Turhan Özyazanlar

Başlatan mehmet yılmaz, 23 June 2009, 00:20:28

« önceki - sonraki »

veis

geçen sene oktayın dügününde görüşmüşdük kendisiyle hatda ozamanki başkan fuat köktaşda kendisine çok begendigini ve samsunsporda görmek istedigini söylemişdi.genelde gençlerden kurulu bir takım çıkartıyor sahaya.yıldız transfer yapmadan lige başlamalarıda örnek.güngören küme düşmesine ragmen hep altyapıdan oyuncu aldıgı için borçsuz bir kulüpdür ve bana göre iyide direndiler bankasyada.hocamız olursa da bence çok isabetli bir seçim olucakdır.

atakan

bence olumlu.bu şartlarda olabileceğin en iyilerinden.efendi ve çalışkan.ayrıca nesnel düşünebilen kendisini yargıalayabilen bir yapısı var.buda hataların düzeltilmesinde en buyuk etken olucaktır

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Valla hoca beğenmeme lüksümüz yok.daha takımı kuramadık.millet transferi bitirdi sezonu bekliyor.biz hoca konusunda ihtilafa düştük.bana göre de,disiplinli bir hoca olsun,futbolcu ve yönetime sözünü geçirebilsin ondan iyisi yoktur.çünkü başarı önce disiplin ister.hem güngören o kadroyla iyi tutundu ligde.ve de son haftalarda şaibe olmasaydı giresun düşerdi.bizi de 1 gol kurtardı.güngören den ne farkımız var ki şimdi

Ollivanders

Alıntı yapılan: iak5529 - 23 June 2009, 04:15:36
bence de büyük ihtimalle hocamız Özyazanlar olacak inşallah hayırlı ve uğurlu olur.amiiiin.

Kodalak

Benim Güngörenli bir abimden elde ettiğim bilgiye göre,iyi bir hoca imiş takımı 1.lige çıkartmış disiplinli ve çalışkan bir hoca imiş.Geçen sene ilk yarı Güngöreni iyi çalıştırdı diyor abi,ama ikinci 3-4 tane önemli futbolcusu satıldığı için başarıyı yakalayamamış.Söylediği şu SAMSUNSPOR'a faydalı olur dedi.İnşallah eğer tek.dir.olursa başarılı olur

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Kodalak - 23 June 2009, 09:04:40
Benim Güngörenli bir abimden elde ettiğim bilgiye göre,iyi bir hoca imiş takımı 1.lige çıkartmış disiplinli ve çalışkan bir hoca imiş.Geçen sene ilk yarı Güngöreni iyi çalıştırdı diyor abi,ama ikinci 3-4 tane önemli futbolcusu satıldığı için başarıyı yakalayamamış.Söylediği şu SAMSUNSPOR'a faydalı olur dedi.İnşallah eğer tek.dir.olursa başarılı olur
inşallah kardeşim.adam güngörenin başında iken takımı küme düştü diye eleştiriyoruz ama 10.sıradan itibaren bakın puanlara.güngörenden ne farkı var düşmeyen takımların?

Kodalak

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 23 June 2009, 09:13:39
inşallah kardeşim.adam güngörenin başında iken takımı küme düştü diye eleştiriyoruz ama 10.sıradan itibaren bakın puanlara.güngörenden ne farkı var düşmeyen takımların?

bugün daha kesin bilgiler alırım o gün sadece ismi anılıyor diye 2 dk ayaküstü konuşmuştuk hoca hakkında.

JohnAbruzzi

Güngören gibi vasat bi takımı bank asyaya tasıdıysa iyi bir hocadır :D

AntZ

Neyse ki büyük gelişme var, Pendikspor'un yardımcı hocasından Güngören'i Bank Asya ya çıkaran hocaya terfi ettik...

berusa55

Alıntı yapılan: beşnumara - 23 June 2009, 02:24:01
abi yılmaz vural,güvenç kurtar,nurullah sağlam vs. gibi adamların çalıştırdığı takımlara bakın bir de. bize bülent uygunun,şuanda ertuğrulun da gelemeyeceğine göre bu tür bir isim gelecekti yine.dua edelim 4 dil bilen hoca getirmediler :D

Ne bilim dostum... Hayırlısı olsun ne diyelim. Ama pek umutlu olacak bir durum hakikaten yok. İnşallah yanılırım. :-\

Baskent_Samsunspor

ilk kez adını duyuyorum umarım büyük bir sükse yapar

King Of The North

Anlaşılırsa hocayla umarım takımda disiplini sağlar, yeter artık 4 yıldır çektiklerimiz.

emre

Kodalak

Alıntı yapılan: emre55 - 23 June 2009, 11:09:02
bu muymuş isim yapmış hoca dedikleri....

Bekleyelim Emre adamlar isim yapmış hoca arıyorlar ama parada sorun demişti.Transfer tahtası açılsa bence daha önemli,bu takıma transfer şart futbolcuların iyi bir alternatifi olmayınca sazı ele alıyorlar istedikleri telden çalıyorlar sonrasında..

emre

çalamazlar abi yaa yönetimin en takdir ettiğim olayı o!!isteyen parasını getirir çeker gider..transfer tahatası çook önemli tamam ama teknik direktör daha önemli bence.yoksa gelir birisi yapar saçma sapan transfer borç üstüne borç..
he tahta acılmasa bile alt yapıyı adam edebilecek isminin önünde eğildirecek bi teknik direktör ne ii olurdu aaah ah!!ben olucam bu atkımın basında..