Teknik Direktörümüz Büyük İhtimalle Turhan Özyazanlar

Başlatan mehmet yılmaz, 23 June 2009, 00:20:28

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

AlıntıBüyük İhtimalle Turhan Özyazanlar

Samsunspor yönetimi teknik direktör Turhan Özyazanlar ile büyük ölçüde anlaştı. Yardımcılığnı ise İsa Turan üstlenecek.

Büyük İhtimalle Özyazanlar

Teknik direktör arayışlarını sürdüren yönetimimiz bugün İstanbul'da bir araya geldiği Turhan Özyazanlar ile çok büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Özyazanların yardımcılığnı ise Samsunspor'umuzun eski futbolcusu olan ve geçen yıl Lüleburgazspor'u çalıştıran İsa Turan'ın yapması bekleniyor. Anlaşmanın birkaç gün içinde resmiyet kazanması bekleniyor.

Turhan Özyazanlar Kimdir?

28 Aralık 1955 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Turhan Özyazanlar, 1991 yılında İstanbul Bş. Bld. Spor'da antrenör olarak başladığı kenar yönetimine 1997 yılına kadar aynı kulüpte altyapı ve a takım teknik direktörü olarak devam etti. 1998-2003 yılları arasında ise Üsküdar Anadolu, Yalovaspor, Alibeyköyspor ve Eyüpspor takımlarında teknik direktörlük yaptıktan sonra 2003/04 sezonunda yine İstanbul Bş. Bld. Spor'da altyapı hocalığı görevini üstlendi. 2005-07 yılları arasında yine Alibeyköyspor'da teknik direktörlük yapan Özyazanlar, 2008 yılında Güngörenspor'u Bank Asya Birinci Lige taşıdı. Geçen sezon ise kısıtlı kadrosuyla aynı ligde mücadele eden takımı ligin son haftasında küme düşmüştü. Turhan Özyazanlar bugüne kadar hep İstanbul ve çevresinde görev yaparken, çalışkanlığı ve beyefendiliği ile bilinen bir isim. Futbolcumuz Oktay Delibalta'nın da Alibeyköyspor'dan hocası oluyor.

www.samsunspor.biz

55.hakan

daha iyisi olabilirdi ama transfer bu haldeyken gelecek hoca sayısı az zaten ilkönce transfer konusu halledilmeli sonra hoca

Tufan

Mehmet abi birşeyler yazdıysa o haber gerçekleşir. hayırlı olur inşallah takımımız için

YaşarDoğu

Hayırlı olsun, inşAllah bizi üzmez bu hocada...

samsunmania

Güngöreni küme düşürmesi bir kıstas olarak alınır mı sorusuna cevap vermek çok zor. Çünkü kadro yapısı itibarı ile ligin en zayıf takımlarından biriydi Güngören. Benim için önemli olan disiplinli bir hoca olup olmadığı. Maddi imkansızlıklar yeniden baş gösterirse ki göstereceği kuvvetle muhtemel, futbocular üzerindeki otoritesi ne olur tam bir soru işareti.

beşnumara

yardımcısı isa hoca olacaksa olsun derim ben.zaten kimi getirebilirdik ki veya kime ne kadar para verebilirdik ki.piyasada bir sürü kaşar var onlar geleceğine u tür adamlar gelsin.tabii hayrettin gibi çıkmaz inşaallah. turhan hoca piyasada kendini sevdirmş efendi bir kişiliğiyle tanınıyor.hem turhan hocanın bildiği tanıdığı ucuz genç murat oktay gibi yetenekler vardır onlar da gelir kadro daha iyi olur.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 23 June 2009, 00:28:27
Mehmet abi birşeyler yazdıysa o haber gerçekleşir. hayırlı olur inşallah takımımız için

Yok, kardeşim. Bana ulaşan bilgiler bu doğrultuda. Burası Samsunspor, 5 dk. sonrasına kefil olamazsın :) Benim elimde olan birşey olsa net konuşurum ama benden bilmeyin. Büyük ölçüde anlaşılmış, söylenen bu..

samsunmania

23 June 2009, 00:33:52 #7 Son düzenlenme: 23 June 2009, 00:41:13 samsunmania55
Alıntı yapılan: beşnumara - 23 June 2009, 00:32:10
yardımcısı isa hoca olacaksa olsun derim ben.zaten kimi getirebilirdik ki veya kime ne kadar para verebilirdik ki.piyasada bir sürü kaşar var onlar geleceğine u tür adamlar gelsin.tabii hayrettin gibi çıkmaz inşaallah. turhan hoca piyasada kendini sevdirmş efendi bir kişiliğiyle tanınıyor.hem turhan hocanın bildiği tanıdığı ucuz genç murat oktay gibi yetenekler vardır onlar da gelir kadro daha iyi olur.

Çok doğru bir tespit. Kaşar hocalardan bin kat iyidir. Yarı yolda bırakmaz.
Antrenör olarak Hayrettin Gümüşdağ da gelse süper olur. Ama sadece antrenör.  :) :)

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Hayırlısı olur inşallah.bu durumda çokta seçeneğimiz yok zaten.hele bir çıkalım yola.bu yolda çok araç değiştirilir

berusa55

Takımı küme düşmüş bir hocayı almak ne zaman Samsunspor'umuza yakışır görülmeye başlanmış. Eğer bu haber gerçekleşirse hiç içime sinmedi daha şimdiden! Çalıştığı takımlar İstanbul Belediye(altyapı!), Üsküdar Anadolu, Yalovaspor, Alibeyköyspor, Eyüpspor , Güngören! Açıkcası sevinemedim...

KocumVolkan

transfer tahtası felan.. problemimiz çok
yarın bugun paf takımıyla oynamak zorunda kalırsak
en iyi hoca turhan hocadır
valla 3 ayda bir hoca yorumu yapmaktan bunaldım
1-2 sene başarılı bir şekilde devam eder inşallah

beşnumara

Alıntı yapılan: berusa55 - 23 June 2009, 01:00:39
Takımı küme düşmüş bir hocayı almak ne zaman Samsunspor'umuza yakışır görülmeye başlanmış. Eğer bu haber gerçekleşirse hiç içime sinmedi daha şimdiden! Çalıştığı takımlar İstanbul Belediye(altyapı!), Üsküdar Anadolu, Yalovaspor, Alibeyköyspor, Eyüpspor , Güngören! Açıkcası sevinemedim...
abi yılmaz vural,güvenç kurtar,nurullah sağlam vs. gibi adamların çalıştırdığı takımlara bakın bir de. bize bülent uygunun,şuanda ertuğrulun da gelemeyeceğine göre bu tür bir isim gelecekti yine.dua edelim 4 dil bilen hoca getirmediler :D

beşnumara

Alıntı yapılan: 35ama55 - 23 June 2009, 02:22:54
iyi kötü bir hocamız olsun da , ne olursa olsun ..
hocamız olsun da çamurdan olsun mu diyosun mert :D

beşnumara

hayırlısı diyelim be mert ama turhan hoca da ertuğrul sağlam gibi efendidir de bizim haylazlar hocayı yemeseler bari.eğer parasızlık yine olursa para ödenmiyo diyo istediği hareketlerde bulunurlar ve yönetim yine cezasız bırakır.olacaklar belli her zamanki gibi.

Kaya

bence de büyük ihtimalle hocamız Özyazanlar olacak inşallah hayırlı ve uğurlu olur.amiiiin.