Tahsin Kosif, Samsun'da Fenerium'un Açılmasını Hoş Bulmuyorum!

Başlatan MeL_55, 17 June 2009, 22:07:47

« önceki - sonraki »

yaman55

34_55

tahsin kosif sen değilmisin bu takımı sezon başından beri karıştıran şimdide çıkıpta bize yalandan yere gazel okuma olurmu enbüyük taraftar yönetim sahtekar...

Sioux

Tahsin Kosif bunu hoş bulmuyorsa başkanınada söyleyecek hoş bulmuyorum diye. Öyle bende sizini gibi düşünüyorum ama tomaçada birşey demeylim demeyle olmaz. pkknın karşısındayım ama oturur muhattap alırım demek gibi bu.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: söğütlübahçeli - 19 June 2009, 07:45:07
Tahsin Kosif bunu hoş bulmuyorsa başkanınada söyleyecek hoş bulmuyorum diye. Öyle bende sizini gibi düşünüyorum ama tomaçada birşey demeylim demeyle olmaz. pkknın karşısındayım ama oturur muhattap alırım demek gibi bu.
bir hareketin rahatsız verici yanlış olduğunu bilip,o hareketi yapana tepki yapmamak ta,o yanlışlığı kabullenmektir.bize bir açıklama yapmasına gerek yok tahsin beyin,biz zaten gereken tepkiyi gösterdik.gitsin başkanına rahatsızlığını bildirsin

ÇaÇa

Reklam kokan hareketler bunlar laylaylaylalaa bir daha bir daha laylaylaly oobaa obaaa. Dediğim gibi bu şehir Hüseyin Dönercilere Hakkı Topiçlere Yusuf Ziya Yalak'larına kalmamalı... Efsane Başkan Geri Dön...

sevdamsınsamsunspor

tahsin kosif istifa etde kurtulsun samsunspor senden sen git rizesporunun yönetimine gir birak samsunsporun yakasını klubu karistiran hep sensin zatennn istifa ett

emre

tribüne oynuyor!!

futbolcu olsa bizimkilerden ii iş yapar!!

Ollivanders

Efsane baskan nerelerde ya off bi su sesimize kulak verse ya :S hic  bir takımın taraftarı bu kadar acı cekmemıstır ya !!! Samsunspor hasta ilacı da sensin baskan!!!

Kürsat Berrak

Tahsin Kosif,Erkut Tutu ekibi istifa edermi ah Kardeşim...Müzmin muhalefet kendilerine göre fırsat yakaladılar bırakırlarma ...Allahım bunlardan Samsunsporu kurtar....

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Kürsat Berrak - 19 June 2009, 16:27:54
Tahsin Kosif,Erkut Tutu ekibi istifa edermi ah Kardeşim...Müzmin muhalefet kendilerine göre fırsat yakaladılar bırakırlarma ...Allahım bunlardan Samsunsporu kurtar....
binlerce kez amin ve de samsunda yaşayıpta diğer takımlara yamana çakma samsunlulardanda kurtar güzel samsunumuzu ey yüce RABBİİİİM...

mehmet yılmaz

Alıntı

Bu haber yanlış yazılmış!
Kırmızı-Beyazlı takımın yöneticisi Tahsin Kosif, bir internet sitesinde kendi ağzından yayınlanan "Fenerium'a Çiçek Gönderilmesi Samsunsporlu'luğa Yakışmadı" başlıklı haberin doğru olmadığını söyledi.Samsunspor Genel Sekreteri Tahsin Kosif, bir internet sitesinde kendi ağzından yayınlanan haberin yanlış olduğunu söyledi. Kendisine yöneltilen "Sen olsan gönderir miydin?" sorusuna, "Ben olsam kesinlikle göndermezdim. Ama Başkan Hakkı Tomaç'a da hak veriyorum. Karşı kulüpten böyle bir davetiye geldiyse çiçek gönderilmesini normal buluyorum" diyerek cevap verdiğini ifade eden Kosif, "Ben Kulüp Başkanımız Hakkı Tomaç'ı eleştirmiyorum. Bu haber yanlış yazılmış ve benim söylediğim şekilde olmamış" dedi.

BUGÜNE KADAR NEDEN AÇILMADI?
Burada ki en önemli konunun, bugüne kadar Samsun´da açılmamış olan Fenerium Mağazası´nın şu dönemde neden burada açıldığının düşünülmesi gerektiği olduğunu dile getiren Genel Sekreter Kosif, "Bu Samsunspor´un bugün nerelere geldiğini gösteriyor. Bizim tek gayemiz Samsunspor´u yeniden şehrin tek markası haline getirmek. Samsun´da Samsunspor formasından başka bir formanın satılmaması lazım. Bizim çalışmalarımız hep bu yönde. Önemli olan oraya çiçek gitmesi değil, o mağazanın buraya açılmasıdır" diye konuştu. Bu haberle ilgili görüşlerini almak istediğimiz Samsunspor Kulübü Başkanı Hakkı Tomaç ise, "Ben haberi görmedim. Bu sebepten dolayı her hangi bir yorum yapmam doğru olmaz" şeklinde konuştu.

haber gazetesi

Alıntı

O Haber Doğru!
     Bugün bir yerel gazetemizde çıkan ve sitemizdeki bir habere atıfta bulunan "Bu Haber Yanlış Yazılmış!" haberiyle ilgili açıklamamızdır.
19.06.2009 / 01:51:53
Bu haber 64 defa okundu             

O Haber Doğru!

Bugün bir yerel gazetemizde "Bu haber yanlış yazılmış!" başlığıyla çıkan açıklamadan sonra söylememiz gerekir ki, sitemizde iki gün önce yayınlanan ve Samsunspor Kulübü yöneticilerinden Sn. Tahsin Kosif'e ait olan haber metninde yer alan bütün ifadeler doğrudur ve kendisine aittir. Sn. Kosif, sitemizi takip eden, bizlerin nasıl Samsunsporlu olduğunu yakından bilen bir yöneticidir. Kendisiyle zaman zaman fikir alışverişi yapar, Samsunspor üzerine dertleşiriz. Dolayısıyla bizler de Sn. Tahsin Kosif'in iyi bir Samsunsporlu; sadece Samsunsporlu olduğunu biliyoruz.

Nitekim daha sonra içinde bulunduğu konum itibarıyla bir bölümünün tam olarak söylediklerini yansıtmadığını ifade ettiği cümleleri Sn. Kosif'i yakından tanıyan kime okutsanız size bunların Sn. Kosif'in cümleleri olacağını söyleyecektir. Çünkü o cümleler bir Samsunsporluya ait cümlelerdir ve yüreğinde Samsunspor sevdası taşıyan herkesin hemfikir olacağı şeylerdir. Fakat Sn. Kosif daha sonra yönetimde bulunması nedeniyle tam olarak öyle demediğini ifade etmiştir. Ancak Samsunspor kamuoyu şunu iyi bilmeli ki Sn. Kosif bunu demiştir ve "Tahsin Kosif'in olduğu yerde Samsunspor'un yanında başka bir takımın olamayacağını da" ifade etmiştir. Sorun şu, biz Sn. Hakkı Tomaç'ın Samsunsporluluğunu tartışmaya açmadık, sadece ona göre doğru olan bu davranış şeklinin bize göre yanlış olduğunu belirttik. Kökü 1927'ye dayanan büyük Samsunspor'u temsil makamında oalnların daha hassas davranması gerektiğini ifade ettik. Haber metninde Sn. Kosif'in temennilerine yer verdiğimiz gibi katılıyoruz da, "güçlü bir Samsunspor oluşması için çalışmalıyız, Samsunspor güçlü olursa söz konusu teşebbüsler bu şehirde daha önce olmadığı gibi yine olamayacaktır." Bunlar da hemfikiriz ancak Sn. Tahsin Kosif'in söylediklerini aynıyla yazdık. Sadece başlıkta bir moderatör yorumu katılmıştır ve bu başlığı daha sonra değiştirdik. 

Özetle, biz Samsunspor'un yalın taraftarı da olsak, yöneticisi de olsak, futbolcusu da olsak, başkanı da olsak Samsun'a ait olmayan bir İstanbul takımının ticarethanesinin gönderdiği davetiyeye karşılık verip onu meşru hale getirmezdik. Başkaları farklı düşünüyor olabilir; saygı duyarız ama katılmayız!

Yönetim Kuruluyla ilgili düşüncelerimiz dernek olarak Sn. Tomaç'a da Sn. Kosif'e daha önce iletmiştik. Halen de aynı fikirdeyiz, çabalarını takdir ediyoruz ancak bu demek değil ki, yanlış olduğunu düşündüğümüz bir konuda da doğrusunuz diyeceğiz. Site ve dernek olarak bazılarının yaptığı gibi "falanca şahıs olursa desteklerim" demedik asla ve Samsunspor yönetiminde kim olursa olsun maddi-manevi yanında olduk. Emin olsunlar ki, Samsunspor için çalışan bu yönetimin de yanında olacağız... Ancak bize göre doğru olana da doğru diyeceğiz!

Ayrıca ilgili kurumla ilgili tepkilerimizi başka şekilde yoranların bizi anlamasını zaten beklemiyoruz. Bizim için Samsun, Samsunspor'dur, tektir, özeldir, mukaddestir; gerisi laf-ı güzaf!

Artık bu gereksiz tartışmanın son bulmasını diliyor ve idari, bürokratik ve tribün potansiyeli olarak herkesin Samsunspor'umuz için müşterek hareket etmesini bekliyoruz. 

www.samsunspor.biz ve M. Teoman Taş Samsunlular Derneği Yönetim Kurulu

http://www1.samsunspor.biz/haber-O_Haber_Dogru-5809

samsunmania

Biz site olarak söyleyeceğimizi söyledik. Samsunspor bizim herşeimiz, gözbebeğimizdir. Önemli olan icraatlardır. Biz icraat görmek, takımımızın zor günleri atlatması için birlik beraberlik yaşamak istiyoruz. Centilmenliğin, edebin, adâbın, iyi niyetin ne demek olduğunu çok iyi bilen, bir gelene bin giden büyük Samsunspor taraftarı yapılan hareketin ne demek olduğunu anlamış, tepkisini demokratik yoldan vermiştir. Bu saatten sonra somut adımlarınızı da alkışlamak bizim görevimiz olacaktır. Sadece yermek değil, takdir etmek de bizim bilinç dağarcığımız dahilindedir.

Ollivanders

Bu kadar tutarsız guvenilmeyen bir yonetim olabilir mi? Ama yooooookkkolaganustu genel kurula gitmek simdi guvensizlik ortamı olusturur olur mu ole sey !!!! >:( bundan beteri olamaz sayın topaç pardon tomaç ..

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Bunlar nasıl böyle tutarsız adamlar.bir de bu vaziyette koca samsunsporu yönetecekler.yaw siz gidin resmi site ile dalga geçiyorlar onu düzeltin.onuda becerebilirseniz.ya adamın şu lafı beni ayar etti.tahsin beyimiz aynen şöyle diyor.<bizim amacımız samsunsporu yeniden layık olduğu yere getirmek>şu cümlenin yalanına bak.yaw fenarum mağazasına çelenk göndermekle mi samsunsporumuzu layık olduğu yere getireceksiniz?

ali ihsan

Kıvırma sayın Kosif.Söylediğin lafın arkasında duramayacaksan söylemeyeceksin.