Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 09 June 2009, 10:10:59
Samsun'da yaşayan 2 miyon kişinin 300 bini 100 er lira para verse samsunspora 30 trilyon gelir sağlanır 1 defada diye bir mesaj da geçildi programda.Bana çok ilginç bir öneri gibi geldi,paraların çarçur olunmayacağı bilinse,bazı yöneticilerin elinde erimeyeceği bilinse ve gerçekten kurtuluştan çıkışa geçileceği bilinse şehir buna inandırılsa 300 bin olmasa bile 100 bin kişiden bu para alınabilse kurtuluş olur ama ütopya bizimkisi,millet maça bedava gireyim diye yönetici peşinde koşarken ihtiyacı olmadığı halde bu parayı verecek çok kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez.
aslında güzel ve olumlu bir fikir bu.yani fakiriz diyoruz ama içki masalarından da geri kalmıyoruz.100 ytl bir gecelik meyhane parası bile değil aslında.herkes verebilir bu parayı.ama dediğin gibi güvenilir ellerin ön ayak olması lazım bu işe.

55.hakan

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 09 June 2009, 09:50:55
Ya gene umutsuzluklar üzerine konuşuldu akşam,transfer yapamıyoruz,gelir akışı yok,alt yapıdan falan konuşuldu 90 doğumlu oyuncuların takıma adapte edilmesi falan işte.Seneye aynı senaryolara devam işte,iddaasız bir takımla kanser olacağız gene.
anladım değişen birşey yok yani...o söylenen proje kulağa hoş geliyor türkiye ve yurtdışındaki samsunlularda kapsama alınabilir ama eline yüzüne bulaştırmayan birinin yapması lazım..

red_white

yine sıkıntılı bir sezon bizi bekliyor hakkı tomaç ne yapmaya çalışıosun kim çıkıp top oynucak

Kodalak

Bonservisi elinde olan futbolcuyuda mı transfer edemiyoruz?

red_white

elinde değil ayağında bile olsa edemiyoruz

Kodalak

Tahta meselesi yani peki geçen yılda aynıydık ama transfer yapıldı bu nasıl olmuştu

samsunmania

Alıntı yapılan: KODALAK - 09 June 2009, 17:58:39
Tahta meselesi yani peki geçen yılda aynıydık ama transfer yapıldı bu nasıl olmuştu

Yönetim alacağı olan futbolcularla anlaşmıştı. Federasyon da izin vermişti.

Kodalak

Bizim eski futbolculardan kimlere borcumuz var onlarla yeniden anlaşma yoluna gidilemezmi ki  acaba

samsunmania

Alıntı yapılan: KODALAK - 09 June 2009, 18:03:39
Bizim eski futbolculardan kimlere borcumuz var onlarla yeniden anlaşma yoluna gidilemezmi ki  acaba

2-3 sene öncesine kadar dayanıyor borçlar. Bakalım yönetim ne yapacak,bekliyoruz.

Kais

fixtür ne zaman belli olur acaba.birde yeni sezon ne zaman başlar.

**KaR6**

arkadaslar, yorucu bir dönemin sonrasında bu gece Samsuna geliyorum, görüşmek üzere ;)

yaman55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 14 June 2009, 20:36:24
arkadaslar, yorucu bir dönemin sonrasında bu gece Samsuna geliyorum, görüşmek üzere ;)

hayırlı yolculuklar

berusa55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 14 June 2009, 20:36:24

İyi yolculuklar kardeşim... ;)

**KaR6**

yaman55