Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

MeL_55

efsane10 adli üye, Samsunspora ve Taraftarimiza küfür ettigi icin silinmistir.
Kendisi Forum'muzu uzun zamandir beri takip edip, sadece IDDAA bölümünde yorum yapmis.

FORUM YÖNETIMI

**KaR6**

yönetici

AlıntıBeşiktaşlılara Samsun'da Şampiyonluk Kutlatılmadı!

Süper Ligi şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş'ı destekleyen kişiler maçlarının bitimiyle birlikte Çiftlik Caddesine yönelip şampiyonluk kutlaması yapmak istediler. Araçlarıyla birlikte gelen ve konvoy oluşturmaya çalışan ve çıkardıkları gürültü ile de yasalara aykırı davranışlar sergileyip, yolu trafiğe kapatan Beşiktaşlılara, Samsunspor taraftarlarınca tepki gösterildi.

Samsunspor'un içinde bulunduğu durumdan hiç rahatsızlık duymadan, pervasızca tur atmaya çalışan gruba müdahale eden Samsunsporlular, grubun ellerindeki bayrakları ve atkıları alarak ateşe verirlerken mümkün olduğunca insanlara zarar vermeden grubu dağıttılar. "Burası Samsun, İstanbul Değil, Her Zaman Her Yerde En Büyük Samsun" sloganları atan kırmızı -beyazlı taraftarlar daha önceki yıllarda olduğu gibi Samsun'da yaşayıp da bu gibi duyarsızlıkların içinde olan, İstanbul özentilerine yine şampiyonluk sevincini yaşatmadılar.

www.samsunspor.biz

AlıntıSamsunspor'lu Taraftarlarla Beşiktaşlı Taraflarlar Arasında Kavga Çıktı

Türkcell süper ligde maçlarının tamamlanmasının ardın samsunda beşiktaşlı taraftarlar sokaklara döküldü31 Mayıs 2009 Pazar 00:53

Türkcell süper ligde maçlarının tamamlanmasının ardın samsunda beşiktaşlı taraftarlar sokaklara döküldü.

Ancak bu durumdan rahatsız olan bir grup Samsunspor taraftarı kutlama yapmak istetyen beşiktaşlı taraftarlara müdahale etmek istedi.

Konvoy yapmak isteyen arabalara maddi hasar veren taraftarlar beşiktaş forma,atkı ve bayrakları toplamaya çalıştı ve bunları yakarak tepkilerini gösterdi.

Ayrıca taraftarlar sık sık 'burası Samsun İstanbul değil' 'Her zaman Heryerde En büyük Samsun' şeklinde slogan attı..

Sonrasında polisin müdahelesiyle dağılan taraftarlar ara sokaklarda kayboldu...

http://www.haberfx.net/samsunspor-lu-taraftarlala-besiktasli-taraflarlar-arasinda-kavga-cikti-haberi-49546/

edmontdante

Alıntı yapılan: **KaR6** - 31 May 2009, 01:39:57
Biz bu takımın bağnazı olmaya eyvallah dedik, barbarlık başımızla beraber!!

HaSaNCaN

dün gece hayatımın ANTİ-İST lik olarak doruğuna çıktım, dün gece anlatılmaz yaşanırdı !

Akyol

Seneye şampiyon olsakta nasıl şampiyonluk kutlanır cümle aleme göstersek...

Recep

istanbul yalakası haberexsen beşiktaş haberini kaldırmış

Tribün_ali

Dün gelemedim arkadaşlar cok üzgünüm sizi yalnız bıraktım nedeni gelince askerden geldim diye akraba komşular geldi yalnız bırakamadım bu neden de dolayı bazı ark tavır yapsada ben samsunspor için yaptıklarımı anlatmıyorum gereken herşeyi daha fazlasıyla yaptık artık askerlik bitti kaldığım yerden devam

KocumVolkan

Alıntı yapılan: recep55 - 31 May 2009, 12:08:33
istanbul yalakası haberexsen beşiktaş haberini kaldırmış

yok be abi orada duruyor hemde 2 tane haber var

Recep

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 31 May 2009, 12:27:21
yok be abi orada duruyor hemde 2 tane haber var
anasayfasından kaldırmış pardon
terbiyesizler yazdığım yorumları yayınlamıyorlar ama bunun hesabı gün gelir sorulur elbet

MeL_55

Pergani 55

Ah bende orada olabilseydim keşke. bizanslılara sopa atmak keyfine nail olamadım.şunu herkes bilsinki burası Samsun İstanbul degil herkes haddini bilecek,bundan sonrada İstanbul takımı destekcisi hainlere at koşturmamak en büyük vazifemizdir. kahrolsun bizans yaşasın SAMSUNSPOR. En büyük kırmızı-beyaz birde siyahımız var

Recep

Kocaeli'nde Beşiktaş'a Kutlama Engeli
Kocaeli'ndeki Beşiktaş taraftarlarının şampiyonluk kutlamasına Kocaelispor taraftarları izin vermedi.31 Mayıs 2009 01:26
Kocaeli'ndeki Beşiktaş taraftarlarının şampiyonluk kutlamasına Kocaelispor taraftarları izin vermedi.

Son 3 yıldır şampiyon olan takımların İzmit sokaklarında sevinmelerine izin vermeyen Kocaelispor taraftarları bu geleneklerini bu yıl da sürdürdü. Beşiktaş bayrakları ile araçları ile İzmit sokaklarında tur atan Beşiktaş taraftarları saldırıya uğradı. Kocaelispor taraftarları Beşiktaş bayraklı araçları tekmelerken, araçtan sarkan taraftarları yumrukladı. Kocaelispor'un Hodri Meydan taraftar grubu toplanarak Kocaelispor lehine tezahüratlarda bulundu. Çevik kuvvet ekipleri, taraftarları zaman zaman sokak

aralarında kovalarken Beşiktaş taraftarları İzmit'te şampiyonluğu doyasıya kutlayamadı.
http://www.medya73.com/kocaelinde-besiktasa-kutlama-engeli-haberi-46544.html

Recep

Sivas'ta Beşiktaş Bayrağının Indirilmesi
Turkcell Süper Ligi'nin son haftasında deplasmanda Denizlispor'u 2-1 yenerek şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş'ın, Sivas'ın Suşehri ilçe meydanında dün indirilen bayrağı bugün tekrar asıldı.31 Mayıs 2009 14:07
Turkcell Süper Ligi'nin son haftasında deplasmanda Denizlispor'u 2-1 yenerek şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş'ın, Sivas'ın Suşehri ilçe meydanında dün indirilen bayrağı bugün tekrar asıldı.

Dün akşam oynanan karşılaşma öncesi Suşehri ilçe meydanına itfaiye ekiplerinin yardımıyla asılan Beşiktaş bayrağı, iki saat sonra tekrar itfaiye ekipleri tarafından gerekçe gösterilmeden indirildi. Sivasspor'a rağmen Beşiktaş bayrağının asılmasına tepki gösterilmesi üzerine indirilen Beşiktaş bayrağı, bugün Siyah-beyazlı taraftarlar tarafından tekrar meydana asıldı. Duruma tepki gösteren Suşehri Çarşı Grubu üyeleri, sporun dostluk, kardeşlik olduğunu ve herkesin şampiyon olan takıma saygı göstermesi

gerektiğini belirtti. Siyah-beyazlı taraftarlar, "Biz Beşiktaşlıyız. Bu meydana bugüne kadar şampiyon olmuş tüm takımların bayrağı asıldı. Bizler kendilerini tebrik ettik. Ancak spora siyaset bulaştırılması bizleri üzdü. Sivasspor'un başarısı tabi ki bizi gururlandırdı, ama biz Beşiktaş taraftarlarıyız" dediler.

http://www.medya73.com/sivasta-besiktas-bayraginin-indirilmesi-haberi-46730.html

Recep

Ordu'da Beşiktaş'ın şampiyonluk Coşkusu
Ordu'da Beşiktaş'ın ligin son haftasında deplasmanda Denizlispor'u 2-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Siyah-beyazlı taraftarlar sokaklara döküldü.30 Mayıs 2009 23:53
Ordu'da Beşiktaş'ın ligin son haftasında deplasmanda Denizlispor'u 2-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Siyah-beyazlı taraftarlar sokaklara döküldü.

Beşiktaş'ın Turkcell Süper Lig'de 2008-2009 sezonunu şampiyon olarak tamamlaması Ordu'da Beşiktaşlı taraftarlar arasında büyük coşkuya neden oldu. Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından sokaklara dökülen yüzlerce taraftar, şampiyonluğu doyasıya kutladı. Belediye Meydanı önünde toplanan kalabalık Beşiktaş taraftarı meşaleler yakarak şampiyonluk şarkıları söyledi. Birçok taraftar da ellerinde bayraklarla araçlarıyla zafer turu attılar. Daha sonra Atatürk Parkı'na geçen taraftarlar İstiklal Marşı okuyarak

'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" sloganları attı. Herhangi bir olayın yaşanmadı kutlamalar gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

http://www.medya73.com/orduda-besiktasin-sampiyonluk-coskusu-haberi-46527.html