Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Samsunun bir ilcesi kadar olmayan bir giresun da baskanlik adaylari cok sa,bizim cakma samsunlular utansin.samsundan da girersuna baskan olmak icin aday cikar.zaten samsunda ne tarafa sallasan giresun trabzon rize ordu lu cakma samsunlu lara carpiyor.

berusa55

bezgınbekır

saffet

Sa. merak ettiğim bir şey var hakkı tomaç' hangi dönemde kulübümüzde başkanlık yapmıştı ve sağladığı herhangi bi başarı var mıydı ben daha 17 yaşında olduğum için siz abilerimden yardım bekliyorum

Kais

ya site girişindeki döneriz elbet klibini kim yaptı?

berusa55

Alıntı yapılan: Kais - 07 June 2009, 11:14:37

Site giriş sayfasıyla Mel_55 ilgileniyor sevgili kais...

Kais

valla bütün videolar güzelde özellikle döneriz elbeti izleyince tüylerim diken oldu gözlerim doldu.şarkıda tam gitmiş.ellerine sağlık.

Kais

videoyu belki 10. dinleyişim her seferinde Samsunspor'a daha fazla bağlanıyorum.bayıldım vallahi.

AntZ

07 June 2009, 14:03:01 #2033 Son düzenlenme: 07 June 2009, 14:05:13 Ant55
Alıntı yapılan: Kais - 07 June 2009, 11:14:37

Youtube ta da görmüştüm o video Teoman abinin yapımı kardeş.

MeL_55

Alıntı yapılan: Ant55 - 07 June 2009, 14:03:01
Youtube ta da görmüştüm o video Teoman abinin yapımı kardeş.

Evet Teoman abi yapti.

red_white

aks tv de sporaksiyon başladı bilgilerinize

55.hakan

Alıntı yapılan: red_white - 08 June 2009, 21:48:23
aks tv de sporaksiyon başladı bilgilerinize
internetten izleyemiyorum bir sorun var kim var konuk

King Of The North

Alıntı yapılan: hakanelgun - 08 June 2009, 22:40:47
internetten izleyemiyorum bir sorun var kim var konuk

Ya gene umutsuzluklar üzerine konuşuldu akşam,transfer yapamıyoruz,gelir akışı yok,alt yapıdan falan konuşuldu 90 doğumlu oyuncuların takıma adapte edilmesi falan işte.Seneye aynı senaryolara devam işte,iddaasız bir takımla kanser olacağız gene.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Evet aynen yine seneye husranlari oynayacagiz. Gibi valla.hep bildik seyleri konustular.ekstra bir kurtulus recetesi hic konusulmadi

King Of The North

Samsun'da yaşayan 2 miyon kişinin 300 bini 100 er lira para verse samsunspora 30 trilyon gelir sağlanır 1 defada diye bir mesaj da geçildi programda.Bana çok ilginç bir öneri gibi geldi,paraların çarçur olunmayacağı bilinse,bazı yöneticilerin elinde erimeyeceği bilinse ve gerçekten kurtuluştan çıkışa geçileceği bilinse şehir buna inandırılsa 300 bin olmasa bile 100 bin kişiden bu para alınabilse kurtuluş olur ama ütopya bizimkisi,millet maça bedava gireyim diye yönetici peşinde koşarken ihtiyacı olmadığı halde bu parayı verecek çok kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez.