Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

celebi

Ollivanders

Recep

Giresun üniversitesi Rektörlüğü Binasına 'kara Kartal çok Yaşa' Yazılı Döviz Asıldı
Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş'ın şampiyon olması nedeniyle Giresun Üniversitesi Rektörlük binasına "Kara Kartal Çok Yaşa" yazılı döviz asıldı.31 Mayıs 2009 12:15
Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş'ın şampiyon olması nedeniyle Giresun Üniversitesi Rektörlük binasına "Kara Kartal Çok Yaşa" yazılı döviz asıldı.

Giresun Üniversitesi Beşiktaş Topluluğu'nun girişimleri sonucu Giresun Üniversitesi Rektörlük binasına üzerinde 'Kara Kartal Çok Yaşa' yazılı döviz asıldı. Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Metin Öztürk'ün de Beşiktaş taraftarı olduğu öğrenilirken, Beşiktaş'ın 24 Ekim 2007 tarihinde Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool karşısında aldığı galibiyet ve 13 Mayıs 2008 tarihinde Türkiye Kupası'nı kazanmasının ardından da rektörlük binasına ""Kara Kartal Çok Yaşa" yazılı döviz asılmıştı

sBc-55

31 May 2009, 20:22:44 #2013 Son düzenlenme: 31 May 2009, 20:38:47 MeL_55

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=12341

Artık gazetecilerimiz bile gavara sıkmaya başladı..şehir elden qidiyor resmen..bu rezalete dur demek lazım!...

55JNR55

iyi bi noktaya değinmişsin dostum benzer başlıkların olması gerek daha fazla başlık harcamaya gerek yok altı üstü SamSunSpor'dan başka bi takım...

Sercan

31 May 2009, 21:44:24 #2015 Son düzenlenme: 31 May 2009, 21:50:23 55sercan55
Arkadaşlar izleyin bizim Gaziantep Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı olarak yaptığımız Karadeniz Konseri...

http://www.benguturk.com/

yaman55

Alıntı yapılan: HaSaNCaN - 31 May 2009, 09:08:27
dün gece hayatımın ANTİ-İST lik olarak doruğuna çıktım, dün gece anlatılmaz yaşanırdı !
Canım kardeşim unutulmazlarım arasına girdi bu gece  ;D

55JNR55

çok üzüldüm dün gece akşam meydan civarlarından eve dönüyodum beşiktaş bayraklarını almışlar arabalarda sallaya sallaya aslında çok sataşmak istedim hatta ufak bi polemik bile oldu ama kendilerini bilmeyen insanlara kalkıp nüfus cüzdanlarındaki SAMSUN yazısını okutmanın alemi yok

europe_55

Arkadaslar herkese iyi aksamlar.
Bilgisayarimin tamirde olmasi sebebiyle yaklasik 1 haftadan beri giremiyordum siteye...
Ama artik aliskanlik olmus...
SAMSUNSPOR.BIZ´i birakamayorum... ::)

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: 55JNR55 - 31 May 2009, 22:16:09
çok üzüldüm dün gece akşam meydan civarlarından eve dönüyodum beşiktaş bayraklarını almışlar arabalarda sallaya sallaya aslında çok sataşmak istedim hatta ufak bi polemik bile oldu ama kendilerini bilmeyen insanlara kalkıp nüfus cüzdanlarındaki SAMSUN yazısını okutmanın alemi yok
kardeşim bunların DNA sı bozuk.şimdi bu hain çakalkara lafı cukkatan oturtmak gerek ama yine de bozmayayım ağzımı.

KocumVolkan

tekel sapağındaki garipliği fark eden oldu mu ? gariplik demiyelimde AYIP diyelim..
[/b]

Kadir ÇELEBİ

Dun aksam akstv spor aksiyon programında 19 mayıs üni. Doc. Dr olan bir buyugumuzun kimseden 1 lira dahi alınmadan samsunsporumuzun ekonomik sıkıntılarını giderebilecek bir proje gelistirdigini ve p.tesi 21:00 gibi bu projeyi acıklayacağı soylendi. Detaylarını bilen varsa paylasırsa memnun olurum.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Bir ara yurt disindan bir is adami da buna benzer projeler soylemisti ama oylece kaldi agzinda adamin.yani bilemiyorum.agzi olan konusuyor herhalde.

AntZ

Alıntı yapılan: BİR SEVDADIR SAMSUNSPOR - 02 June 2009, 15:29:20
Bir ara yurt disindan bir is adami da buna benzer projeler soylemisti ama oylece kaldi agzinda adamin.yani bilemiyorum.agzi olan konusuyor herhalde.

Kimin ne olduğunu karıştırdık, bizi de hataya düşürdüler zamanında, aday olacağını açıklayıp adaylığını koymayınca gelen reklam yapıyor dedik . Anladım ki bazıları kendinden olmayanı istemiyor, aday olanın, projesi olanın önü kesiliyor, sonrada ortaya birileri kurtarıcı olarak atlıyor. Sormak isterim aslında, onlara; Aday olup önü kesilen insanlar varken siz neyin kurtarıcısısınız? Kendi alacağınızın mı?

Sadece Samsunspor

AlıntıGiresun'a 3 başkan adayı

Giresunspor'da eski başkanlardan Gürcan Ejderoğlu, 9 Haziran'da yapılacak Olağanüstü Genel Kurul öncesi başkanlığa adaylığını açıklayan üçüncü isim oldu.

Bank Asya Birinci Ligi'nde gelecek sezon şampiyonluğa oynamayı hedefleyen Giresunspor'da 9 Haziran'da yapılacak Olağanüstü Genel Kurul öncesi başkan adayı sayısı üçe çıktı.

Mevcut Başkan Olgun Aydın Peker'in yeniden aday olmasının ardından, adaylığını açıklayan eski başkanlardan Osman Çırak'ın yanı sıra eski başkanlardan Gürcan Ejderoğlu'da başkanlığa adaylığını açıkladı. Ejderoğlu, Giresunspor'u borçlarından kurtaracaklarını belirterek, "Yarışmacı bir takım kuracağız. Allah izin verirse ben adayım. Eski yöneticiler Gökalp Kasapoğlu ve Ferhat Abidinoğlu da listemizde yer alacaklar. Ben daha önce bu kulüpte başkanlık yapmış birisiyim ve borçsuz bir kulüp bıraktım. Neleri başarabileceğimi de çok iyi biliyorum" diye konuştu.

Aha bu takımda bile 3 tane başkan adayı çıkıyor bizde koskoca Samsun'da 1 tane başkan adayı yok, yine yeni yeniden yazıklar olsun